Børster til Roborock S7 MaxV

Få fat i alt snavs med nye børster til Roborock S7 MaxV

En Roborock S7 MaxV er en super smart robot, som helt selv klarer støvsugningen, så du imellemtiden kan lave noget helt andet. Og grunden til at robotstøvsugeren er så smart, og gang på gang levere en god rengøring, er fordi, at den har et system bestående af en hovedbørste og en sidebørste.

Hver Roborock S7 MaxV børste har sin helt egen funktion, der er vigtig for at opnå en perfekt rengøring. Først og fremmest er der hovedbørsten. Hovedbørsten er den, som sidder fastmonteret inde i midten og opfanger det skidt og snavs, som robotstøvsugeren kører hen over. Sidebørsten er den, som er fastmonteret ude i siden, hvor dens opgave er at opfange og fjerne skidt og snavs fra kanter og hjørner. 

Det er derfor vigtigt at begge Roborock S7 MaxV børster er velfungerende. Virker kun halvdelen af dem, så får man også kun en halv rengøring.

Men hver tur hen over gulvet slider på børsternes stand. Enten fordi de bliver viklet ind i for meget skidt, de rammer nogle skarpe overflader eller noget tredje. Og slidte Roborock S7 MaxV børster giver i sidste ende en dårligere rengøring, og derfor er det vigtigt, at begge virker optimalt. 

Det er dermed en god ide at skrive sig bag øret at holde øje med deres stand i ny og næ. En god tommelfingeregel kunne være, at man tjekker til børsterne hver søndag til hovedrengøringen, eller når man skal skifte støvbeholderen.

Roborock S7 MaxV hovedbørste og sidebørste købes samlet eller seperat

Det er ikke i alle tilfælde, at begge børster går i stykker på samme tid, eller kun en af dem bliver slidt. Derfor er det smart, at man kan købe Roborock S7 MaxV børster samlet i pakker, hvis begge går i stykker, og købe dem hver for sig, hvis kun en af dem trænger til at blive udskiftet. Dermed kan du anskaffe dig lige netop den børste, du står og mangler, og få fat i det antal, du har brug for. 

Dog er det aldrig en ulempe enten at anskaffe sig begge børster eller flere af samme på én gang. Dermed er man forberedt, hvis enten uheldet er ude, eller det er på tide at skifte de gamle børster ud. 

Derudover kan det også på længere sigt spare dig en masse penge og samtidig være tidsbesparende, når man vælger at købe Roborock S7 MaxV børster i pakker. 

Nem montering af børster til S7 MaxV - kom hurtigere videre

Fordelene ved at udskifte de gamle børster til nye opvejer klart ulemperne ved at lade din Roborock kører videre med slidte dele. For det første, så er udskiftningen af nye Roborock S7 MaxV børster super nem. For det andet, så tager udskiftningen kun et øjeblik grundet det smarte klik-system i en Roborock. Og for det tredje, så undgår man nedetid og urene gulve.

Det betyder også, at du hurtigt og nemt kan installere nye børster i din lille maskine, frem for at lade den kører videre og lave et dårligt rengørings-resultat gang på gang.

Hav eventuelt et par ekstra børster til Roborock S7 MaxV liggende et sted, så det både er hurtigt at tage frem og ikke mindst er nemt at montere nogle nye.