Børster til Roborock S7 MaxV Plus

Få fat i alt snavs med nye børster til Roborock S7 MaxV Plus

En Roborock S7 MaxV Plus er en effektiv og smart robotstøvsuger, som gør støvsugningen let som en leg. Men det er ikke helt uden grund, at den lille maskine er så effektiv og smart. 

Robotstøvsugeren består nemlig af et smart system bestående af en hovedbørste og en sidebørste. Begge børster til Roborock S7 MaxV Plus har hver sin opgave og funktion, som er utrolig vigtig for, at robotstøvsugeren kan levere et godt rengørings-resultat. 

Hovedbørstens vigtigste funktion er at opsamle det skidt og snavs, som robotstøvsugeren kører hen over. Den opfanger alt lige fra støv til større stykker skidt, der kan ligge på gulvet. Hvorimod sidebørstens vigtigste funktion er at opfange det skidt, støv og snavs som er ude i kanterne og i diverse afkroge. Dermed er børsterne med til at opfange alle former for skidt alle steder.

Men jo oftere robotstøvsugeren rengører, jo hurtigere bliver Roborock S7 MaxV Plus børsterne også slidte. Hver tur hen over gulvet i hjemmet slider nemlig på børsterne. Slidte dele giver i sidste ende en dårligere rengøring, da de ikke opfanger skidt og snavs nær så godt.

Derfor er det en god ide, at der af og til holdes øje med Roborock S7 MaxV Plus børsternes stand, og at de skiftes, hvis de er for slidte eller er ødelagte.

I sidste ende er det en fantastisk løsning at få en hjælpende hånd fra en lille maskine, når det kommer til støvsugningen. Dermed kan du smide dig til i sofaen og slappe af, eller lave noget andet imens. 

Roborock S7 MaxV Plus hovedbørste og sidebørste købes samlet eller seperat

Hvis du står i en situation, hvor du ikke synes, at robotstøvsugeren opfanger skidt og snavs godt nok, kan det skyldes, at børsterne er blevet for slidte. Heldigvis er det muligt at købe helt nye børster til Roborock S7 MaxV, som kan de helt samme ting, som de originale. Dermed er det nemt og enkelt at sætte robotstøvsugeren i gang igen og få en effektiv og ordentlig rengøring. 

Men står man og kun mangler enten én hovedbørste eller én sidebørste, behøves begge dele ikke at blive købt samlet. Det er nemlig muligt at købe delene separat. Men er begge dele gået i stykker, er det perfekt at kunne købe delene samlet i en pakke.

Dog synes mange også, at det er praktisk at anskaffe sig begge dele, selv når blot én af børsterne til Roborock S7 MaxV er gået i stykker. Så kan man i fremtiden være forberedt, hvis uheldet er ude.

Andre køber også gerne flere af samme børste, så de kan have flere liggende inde i skabet, så man altid har en ny at udskifte den slidt og gamle med. 

Nem installation af Roborock S7 MaxV Plus børster - kom hurtigere videre

Måske føles den mest trælse og uoverskuelige del af processen ved slidte børster til Roborock S7 MaxV, at de skal afinstalleres og installeres på din robotstøvsuger. Måske har du en tanke om, at det er svært og tager lang tid.

Men det gør det heldigvis ikke. Selve processen med at tage en børste ud og sætte en ny ind igen er super nem, tager kun et øjeblik og er lige til at gå til. Det betyder, at du kan installere nye Roborock S7 MaxV Plus børster på ingen tid, så robotten kan komme videre med rengøringen. 

Så undgå nedetid og urene gulve lige inden gæsterne kommer, eller når du kommer hjem fra arbejde, ved hurtigt og nemt at udskifte børsterne samt ved at have ekstra dele liggende.