Børster til Roborock S7 MaxV Ultra

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S7 MaxV Ultra (10)
 2. checkmark
  Roborock S6 Pure (7)
 3. checkmark
  Roborock S6 MaxV (7)
 4. checkmark
  Roborock S6 / S60 (7)
 5. checkmark
  Roborock S5 Max (7)
 6. checkmark
  Roborock S5 / S50 (7)
 7. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (7)
 8. checkmark
  Roborock S7 MaxV (5)
 9. checkmark
  Roborock S7 MaxV Plus (5)
 10. checkmark
  Roborock Q7 Max (4)
 11. checkmark
  Roborock Q7 Max Plus (4)
 12. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (7)
 2. checkmark
  Orange (7)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (4)
 4. checkmark
  Multifarvet (4)
 5. checkmark
  Blå (4)
 6. checkmark
  Rød (2)
 7. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nye børster til Roborock S7 MaxV Ultra - få bugt med snavset

Man kan vist ikke komme udenom, at en Roborock S7 MaxV Ultra er en effektiv og smart robotstøvsuger, som leverer en grundig og pæn støvsugning af gulvet. Dermed kan du imellemtiden enten smide dig tilbage i sofaen og slappe af eller lave noget sjovt, imens din Roborock klarer opgaven med rengøringen.

Men den grundige rengøring kommer ikke bare af, at den har en kraftig sugeevne, eller kører over samme område mere end én gang. Her skal svaret findes i robotstøvsugerens smarte børster, som dækker over en hovedbørste og en sidebørste. Disse Roborock S7 MaxV Ultra børster er derfor vigtige at vedligeholde, så de fungerer optimalt, når der støvsuges.

Uden en ren og velfungerende hovedbørste vil robotten have svært ved at opfange det skidt, snavs og støv som den kører hen over. Det samme gør sig gældende for sidebørsten. Uden en ren og velfungerende sidebørste kan robtten ikke få fat på det skidt, snavs og støv som er ude i kanterne, eller som er inde i krogene.

Men det kan ikke undgås, at børsterne til Roborock S7 MaxV Ultra ikke bliver slidte eller ikke bliver beskidte. For hver tur hen over gulvet i hjemmet bliver børsterne udsat for slid og skrammer, samtidig med at hår, fnuller og støv har en tendens til at vikle sig ind i Roborock S7 MaxV Ultra børsterne. Og kører robotstøvsugeren for ofte med slidte dele, så giver det ikke kun en dårligere støvsugning, men det slider også på robttens stand.

Derfor er det som sagt vigtigt, at man tjekker til børsternes stand og derved enten renser eller udskifter dem.

Købe samlet eller separat Roborock S7 MaxV Ultra hovedbørste og sidebørste

Selvom de to forskellige typer af Roborock S7 MaxV Ultra børster kan købes separat, ser mange det praktiske i at anskaffe sig begge eller flere af samme del på én gang. 

Dermed er du først og fremmest forberedt på, hvis først den ene børst går i stykker, og den anden også går i stykker kort tid efter. Derudover er det tidsbesparende at købe flere af samme dele, så man ikke skal ud og skaffe sig nye børster til Roborock S7 MaxV Ultra, når de bliver slidte eller ødelagte. 

Dog foretrækker nogle også at købe delene seperate, og derfor er det heldigvis også muligt. Hvis kun den ene er gået i stykker, behøver du dermed ikke købe begge.

Klik hurtigt de nye børster til Roborock S7 MaxV Ultra på og kom videre

Omend børsterne til Roborock S7 MaxV Ultra skal tages af for at blive renset, eller om de skal skiftes ud, så er det nemt at tage dem af og på. Det er nemlig lige til at gå til, og så tager det kun et øjeblik at installere de nye. 

Derfor kan det være en kæmpemæssig fordel at have flere børster liggende i skabet, så de kan tages frem og installeres når som helst.

Den nemme og hurtige montering af Roborock S7 MaxV Ultra børsterne skyldes det smarte design i robotten, hvor de kan klikkes af og på hurtigt. Derefter kan robotten komme videre med rengøringen, og du kan dermed komme videre med dagens gøremål.