Børster til Roborock E4

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S5 Max (5)
 2. checkmark
  Roborock S5 / S50 (5)
 3. checkmark
  Roborock E4 (5)
 4. checkmark
  Roborock S6 Pure (1)
 5. checkmark
  Roborock S6 MaxV (1)
 6. checkmark
  Roborock S6 / S60 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
 2. checkmark
  Orange (3)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 4. checkmark
  Rød (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nye børster til Xiaomi Roborock E4 for en endnu bedre rengøring

Børsterne på en Xiaomi Roborock E4 robotstøvsuger er nogle af de vigtigste dele. De sørger for at feje og skubbe krummer, støv og andet snavs hen til støvsuger-mundstykket. Med tiden vil de blive slidte, hvilket forringer robottens evne til at rengøre. En Xiaomi Roborock E4 er spækket med banebrydende teknologi, men en simpel ting som børsterne, er noget af det, der skal fungere for at man kan få det optimale ud af sin robotstøvsuger. Derfor er det nødvendigt at købe nye børster fra tid til anden. Heldigvis er det både hurtig, nemt og billigt at udskifte dem med nye. Børsterne er slidstærke og fremstillet i  holdbare materialer, så de kan holde til mange ture på gulvet.

Hvis du mangler andet tilbehør til Roborock E4 eller nye gode HEPA filtre til Roborock E4, så så finder du også det på vores webshop!

Hovedbørster og sidebørster til Xiaomi Roborock E4 robotstøvsuger

Xiaomi Roborock E4 har to slags børster. Den ene er hovedbørsten. Det er en stor rødlig/orange børste med sorte nylon hår, som er specielt designet til at opsamle alverdens støv, skidt og snavs fra gulvet. Hovedbørsten er den største børste og står for rigtig meget af arbejdet, når der skal samles hår, skidt og snavs op fra gulvet. Meget af dette snavs kan sætte sig i børsten, hvilket kan resultere i slid. Du vil kunne se en verden til forskel, når du udskifter den slidte hovedbørste med en splinterny hovedbørste.

Til at fange alt snavs helt ude ved listerne, bruger robotstøvsugeren sidebørsten. Man kan vælge mellem to typer af sidebørster - 5-armede og 3-armede.  Begge kantbørster er dog lavet i slidstærkt og kraftigt nylon, som er ekstremt holdbart, og ikke efterlader mærker på gulvet.

Køb flere børster til Roborock E4 på én gang & spar penge

Hvis du ejer en Xiaomi Roborock E4 robotstøvsuger, så kommer du på et tidspunkt til at få brug for nye børster - og det vil du få brug for mere end en gang. Børsterne skal skiftes på en Xiaomi Roborock E4 jævnligt, så du altid kan få det bedste og mest effektive resultat.

Børsterne er sliddele, som efter mange rengøringer, vil kræve en udskiftning. Du opnår dermed et bedre rengørings-resultat. Hvis du gerne vil undgå at stå i en ærgerlig situation, hvor du pludselig mangler en ny børste, så kan du slippe for den hovedpine, hvis bare du køber lidt flere børster på én gang. Mange samler et lille lager derhjemme, så de altid har et par nye friske børster liggende. Vi har derfor samlet forskellige børstepakker. Køber du flere, opnår du nemlig mængderabat.

Hvorfor skal du købe nye børster til Roborock E4?

Der er flere grunde til at man skal sørge for, at få købt nye børster. En af grundene er at det kan være med til at forlænge levetiden på din robotstøvsuger, hvis du skifter børsterne når de trænger. Jo mere hår og snavs der samler sig, jo ringere bliver robotstøvsugeren. Til sidst kan det ende med at gå ud over motoren, hvis børsterne bliver ved at køre rundt og bliver viklet ind i det samme hår og skidt fra gulvet.

Udover at det kan betale sig at vedligeholde og pleje en robotstøvsuger i forhold til levetid, så kan det bestemt også betale sig i forhold til rengøringen. Du kan tydeligt se på gulvet, hvis børsterne skulle have været skiftet. Går der for længe, hvor børsterne ikke bliver skiftet, så kan du lige så godt selv begynde at støvsuge efter robotstøvsugeren har kørt. Du kan med fordel rengøre sidebørsterne en gang hver 2. uge og udskifte dem med nye hver 3-6 måned. Hovedbørsten kan du med fordel rengøre en gang ugentligt og udskifte med en ny hver 6-12 måned. Det afhænger meget af hvilken type hjem man har, om man har kæledyr eller bor mange sammen. Det er derfor en vurderingssag, og så længe du holder øje med børsterne og gør dem rene regelmæssigt, så skulle det gerne give et godt resultat!