Filter til Roborock E4

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S5 Max (2)
 2. checkmark
  Roborock S5 / S50 (2)
 3. checkmark
  Roborock E4 (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (2)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Grundig rengøring med et splinternyt Roborock E4 filter

Filteret er en af de vigtigste dele i en robotstøvsuger. Det sørger for at fange støv og andre partikler i luften, inden den forlader robotten og ender i hjemmet. Når filteret stopper til, er der ikke længere fri passage for luften og dét påvirker sugeevnen. En del af den nødvendige vedligeholdelse er derfor jævnlig rengøring og udskiftning af filteret.

Vælg et Roborock E4 HEPA filter for et mere allergivenligt hjem - hvis du er på udkig efter et nyt filter til din robotstøvsuger, så skal du helt sikkert overveje et HEPA filter. Denne type giver en endnu bedre filtrering af luften, og fanger mikroskopiske partikler, såsom diverse allergener. Et HEPA filter til Roborock E4 kan være med til at skabe et mere støvfrit og allergifrit hjem. HEPA er en forkortelse for High Efficiency Particulate Air, som betyder at selve den luft, der blæses tilbage ud i rummet fra støvsugeren, under støvsugningen, er meget renere. 

Hvor ofte bør man skifte filter på din Roborock E4 robotstøvsuger?

Mens robotstøvsugeren klarer rengøringen, kan du kaste dig tilbage i sofaen. Engang imellem kræver den dog en smule vedligeholdelse og pleje, for at kunne fungere optimalt hver gang. Filteret skal gerne rengøres en gang om ugen og udskiftes hver 3-6 måned. Det afhænger naturligvis meget af hvilken type hjem, den befinder sig i. Kæledyr, stor husstand eller stort hus har betydning for om filteret kan have brug for en udskiftning allerede efter 2 måneder. Vi anbefaler dog altid at du husker at holde øje med filteret og dets stand, så du kan nå at skifte det inden det er for sent.