Filter til Roborock S6 Serien

 • Filter til Roborock S6 / S60

  Filter til Roborock S6 / S60

 • Filter til Roborock S6 MaxV

  Filter til Roborock S6 MaxV

 • Filter til Roborock S6 Pure

  Filter til Roborock S6 Pure

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S6 Pure (14)
 2. checkmark
  Roborock S6 / S60 (14)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (14)
 4. checkmark
  Roborock S6 MaxV (12)
 5. checkmark
  Roborock S5 Max (12)
 6. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (2)
 7. checkmark
  Roborock E4 (2)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 9. checkmark
  Roborock E5 (2)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (2)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 12. checkmark
  Roborock S8 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (12)
 2. checkmark
  Sort / Hvid (12)
 3. checkmark
  Orange (9)
 4. checkmark
  Multifarvet (8)
 5. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Filter Xiaomi Roborock S6-Serien

Fang flere partikler med et HEPA filter til Roborock S6 Serien

I en robotstøvsuger sidder en motor, som suger krummer, støv og andet skidt op i maskinen. Luften der suges ind passerer et filter, som fanger støv og andre partikler, inden luften blæses ud i rummet igen. Det er et vigtigt komponent i en robotstøvsuger, som man bør vedligeholde, hvis man vil opnå et optimalt rengørings-resultat.

Bruger alle Roborock robotstøvsugere fra S6 Serien samme slags filter?

Alle robotstøvsugere i Roborock S6 Serien bruger filtre med samme mål. Vores er af typen ‘HEPA’, som er en forkortelse for high-efficiency particulate air. Det betyder, at de har en højere filtrerings-kvalitet og at luften, som forlader støvsugeren er renere og fri for selv de mindste mikroskopiske partikler, såsom støv, pollen, bakterier, mug, og andre allergener.

Det giver et godt indeklima, og er derfor særligt velegnet til hjem med allergikere.

Sådan ved du om det er tid til at skifte filter på din Roborock S6-model

Støvfilteret er placeret i støv-magasinet. Det sørger for at luften som blæser ud af robotstøvsugeren ikke er fyldt med støv og mindre partikler. Med tiden vil der samle sig så meget skidt i filteret, at det vil stoppe til. Når det sker, vil din Roborock S6-robotstøvsuger måske begynde at støje mere, da den skal kæmpe mere for at suge skidtet op fra gulvet og blæse luften ud igen.

Hvis robotstøvsugeren er begyndt at rengøre dårligere end normalt, kan det være et tegn på, at filtret er stoppet, slidt, og/eller trænger til en udskiftning. Vil du blive ved med at have et støvfrit og allergifrit hjem, bør du jævnligt rengøre komponentet. På den måde sikrer du, at din robotstøvsuger præsterer optimalt. Vi anbefaler, at du holder løbende øje med filteret, og tømmer det for støv og andet snavs efter behov.

På et tidspunkt vil filtret trænge til en udskiftning. Vi anbefaler, at man skifter det hver 6-12 måned eller efter behov. Udskiftningen er heldigvis både hurtigt, nemt og billigt. Det tager to minutter og kræver ikke noget værktøj. Det er lokaliseret i støvbeholderen. Start derfor med at tage støv-beholderen ud, som du plejer, og tøm indholdet i skraldespanden. Du kan nu trække det ud og rengøres.

Vil du gerne have den bedste pris på dine HEPA-filtre til Roborock S6-robotstøvsugere, kan du her finde et bredt udvalg af tilbehørspakker. Vi giver nemlig mængderabat. Med et pakke-kit kan du få alt det udstyr, som du kunne få brug for til din robotstøvsuger samlet i én pakke. Du kan også købe en pakke med flere, så du aldrig løber tør. Det er praktisk, billigt og nemt.