Filter til Roborock S6 Pure

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S6 Pure (14)
 2. checkmark
  Roborock S6 / S60 (14)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (14)
 4. checkmark
  Roborock S6 MaxV (12)
 5. checkmark
  Roborock S5 Max (12)
 6. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (2)
 7. checkmark
  Roborock E4 (2)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 9. checkmark
  Roborock E5 (2)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (2)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 12. checkmark
  Roborock S8 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (12)
 2. checkmark
  Sort / Hvid (12)
 3. checkmark
  Orange (9)
 4. checkmark
  Multifarvet (8)
 5. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Få et renere indeklima med et Roborock S6 Pure HEPA filter

Jo flere daglige rengøringer et filter går igennem, jo mere støv og jo flere partikler samles der ved et filter. Og hvis der er for meget skidt, snavs og støv, kan det blokere for sugeevnen og dermed forringe kvaliteten af støvsugningen.

Derfor er det en god ide at skrive sig bag øret, at man bør tjekke til sit Roborock S6 Pure filter med jævne mellemrum og skifte, hvis det er nødvendigt. Som ofte siger man, at det er en god ide at skifte det hver 3. eller 4. måned, og det kan skiftes nemt og enkelt.

Hvis så det skal skiftes, anbefales det, at det bliver udskiftet med et HEPA-filter. HEPA er en forkortelse for High Efficiency Particulate Air, og er et støvfilter, som giver en bedre filtrering af luften, inden den ryger ud i dit hjem. Det er med til at give et sundere indeklima.

Det er især et HEPA-filter, der er populært blandt allergikere. HEPA-varianterne fanger nemlig også mikroskopiske partikler - såsom en lang række allergener.

Et frisk filter til S6 Pure kan give en forbedret sugeevne

Jo mere et Roborock S6 Pure filter bliver tilstoppet af skidt og snavs, jo sværere er det for luften at passere frit igennem, og det vil som sagt påvirke støvsugningen. 

Hvis man går rundt og oplever støv og skidt i hjemmet, efter Roborock S6 Pure har kørt der, er det formentligt et filter, der trænger til at blive udskiftet. Ved at udskifte det gamle Roborock S6 Pure filter med et HEPA-filter får robotstøvsugeren en bedre og kraftigere sugeevne end med et standard filter.

Derudover holder et HEPA-filter typisk også længere end standard filter, og så beskytter den robotstøvsugerens motor ved at frasortere de mikroskopiske støvpartikler.