Børster til Roborock S6 Serien

 • Børster til Roborock S6 / S60

  Børster til Roborock S6 / S60

 • Børster til Roborock S6 MaxV

  Børster til Roborock S6 MaxV

 • Børster til Roborock S6 Pure

  Børster til Roborock S6 Pure

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S6 Pure (16)
 2. checkmark
  Roborock S6 MaxV (16)
 3. checkmark
  Roborock S6 / S60 (16)
 4. checkmark
  Roborock S5 Max (16)
 5. checkmark
  Roborock S5 / S50 (16)
 6. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (2)
 7. checkmark
  Roborock E4 (2)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 9. checkmark
  Roborock E5 (2)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (2)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 12. checkmark
  Roborock S8 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (14)
 2. checkmark
  Orange (12)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (9)
 4. checkmark
  Multifarvet (8)
 5. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Undgå at vende hjem til beskidte gulve med nye børster til hele Roborock S6 Serien

En robotstøvsuger letter efterhånden hverdagen for rigtig mange danskere. Den sørger for at rengøre dine gulve, mens du kan bruge tiden på vigtigere ting.

Men vil du gerne fortsætte med at vende hjem til ny-støvsugede gulve, skal du sikre dig, at din robotstøvsuger er i god stand. Det kræver regelmæssig vedligeholdelse at holde sin robotstøvsuger kørende, og her er spiller børsterne en vigtig rolle.

Bruger de forskellige Roborock S6-modeller samme børster?

Ja. Der findes en række forskellige robotstøvsugere i S6 Serien, som alle har deres fordele. Men selvom modellerne er forskellige, bruger de børster i samme størrelse. Vi har delt alt vores udstyr, tilbehør og reservedele op efter hvilken model de passer til. På den måde kan du hurtigt og nemt finde det udstyr, som passer til netop din model.

Hvordan installerer man nye børster på en Roborock S6 Serie robotstøvsuger?

Når din Roborock S6 Serie robotstøvsuger holder dine gulve rene, slider det på børsterne. De klarer nemlig en stor del af arbejdet. Er din robotstøvsuger begyndt at rengøre mindre grundigt end den plejer, kan det være et tegn på at børsterne trænger til en udskiftning.

Hår er robotstøvsugerens værste fjende. Børsterne bliver slidte med tiden, men hår kan kan hurtigt forhindre dem i at dreje rundt. Du skal derfor være opmærksom på, om der har sat sig en masse hår i dem, og jævnligt rengøre dem, ved at fjerne hår og andet materiale, som kunne have sat sig fast.

At montere nye børster på Roborock S6 er hurtigt og nemt. Producenten har designet robotstøvsugerne således at man let kan udskifte dem og andre sliddele, så du hurtigt kan afmontere dem og fjerne hår, hundehår, kattehår eller andet skidt.

For at udskifte hovedbørsten i din robotstøvsuger, skal du ikke bruge værktøj. Start med at vende robotten på hovedet og lokalisér derefter børstehuset. Træk nu i de to Quick-release-knapper og træk dækslet af. Du kan nu skifte den gamle ud med en ny.

For at udskifte sidebørsten skal du bruge en stjerneskruetrækker, til at løsne skruen som holder den på plads. Du kan derefter udskifte den gamle med en ny.