Børster til Roborock S6 / S60

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S6 Pure (16)
 2. checkmark
  Roborock S6 MaxV (16)
 3. checkmark
  Roborock S6 / S60 (16)
 4. checkmark
  Roborock S5 Max (16)
 5. checkmark
  Roborock S5 / S50 (16)
 6. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (2)
 7. checkmark
  Roborock E4 (2)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 9. checkmark
  Roborock E5 (2)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (2)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 12. checkmark
  Roborock S8 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (14)
 2. checkmark
  Orange (12)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (9)
 4. checkmark
  Multifarvet (8)
 5. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Grundig rengøring med nye børster til Roborock S6 / S60

Smæk dig tilbage i sofaen og lad din robotstøvsuger klare støvsugningen. Det eneste du skal gøre, er at holde robotten i fornuftig stand.

En af de ting du skal huske at skifte med jævne mellemrum er hovedbørsten og sidebørsten. De har nemlig en vigtig opgave, da de sørger for at støvet løsnes og ender foran støvsugeren. Over tid bliver de slidte, og det kan føre til en dårligere rengøring.

Hvis du har bemærket, at din robotstøvsuger efterlader snavs på gulvet, så start altid med fjerne hår og andet snavs fra dem. Virker det ikke, skal de skiftes. Udskiftning af heldigvis både virkelig hurtigt og nemt at gøre. Her skal du nemlig blot vende din Roborock S6 / S60 om og trykke de to knapper ind i hver side og så kan du tage hovedbørsten ud og sætte den nye i. Du vil sandsynligvis opleve en forbedring med det samme.

Til at fange alle krummer og snavs ude langs listerne, bruger robotten sidebørsten. Den yderligere placering gør desværre, at der er en risiko for, at den bliver beskadiget eller knækker. De kan nemlig nemt komme til at støde ind i væggen, bordben eller andre genstande på gulvet. Knækker de, vil du opleve at der ligger støv og snavs i hjørnerne, selv efter robotten har kørt.

Delene kan købes enkeltvis eller som en pakkeløsning. Ved at købe dem i pakker, er der mange penge at spare! Ved at vælge en pakke med flere, har du en ekstra liggende, så du kan minimere risikoen for nedetid.