Filtre til Xiaomi Robotstøvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Xiaomi Roborock S5 / S50 (20)
 2. checkmark
  Xiaomi Roborock S5 Max (14)
 3. checkmark
  Xiaomi Roborock S6 Pure (8)
 4. checkmark
  Xiaomi Roborock S6 / S60 (8)
 5. checkmark
  Xiaomi Roborock S6 MaxV (6)
 6. checkmark
  Xiaomi Roborock S7 / S7 Plus (4)
 7. checkmark
  Xiaomi Roborock E4 (4)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (15)
 2. checkmark
  Hvid (11)
 3. checkmark
  Orange (5)
 4. checkmark
  Rød (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Filtre til Xiaomi Roborock - Populære HEPA filtre til lave priser

Alle Xiaomi Roborock robotstøvsugere er udstyret med et luftfilter, der jævnligt skal rengøres og lejlighedsvist også bør udskiftes til et nyt. Luftfilterets formål er at filtrere den gennemstrømmende luft, så den bliver ren for støv og skidt, inden luften igen kommer ud af robotstøvsugeren. Hvis luftfilteret er meget beskidt og tilstoppet kan det desuden have en negativ effekt på robotstøvsugeren effektivitet, da en forringet luftgennemstrømning er lig med lavere sugeevne. Filteret er derfor en vigtig komponent på støvsugeren, som man med fordel kan være opmærksom på at holde ren og udskifte rettidigt. 

Alle vores filtre til Xiaomi Roborock kan du se her på siden, hvor du også kan læse mere om filtrene, samt om hvordan de udskiftes og rengøres. 

Derfor bør du vælge et HEPA filter til din Xiaomi robotstøvsuger

Luftfiltrene her på siden er af typen HEPA, der står for High Efficiency Particulate Air. Det dækker over luftfiltrenes filter-egenskaber, som gør dem i stand til at fjerne en stor del af de mikroskopiske partikler, såsom pollen, bakterier og andet, fra luften. Et HEPA filter er dermed en vigtig komponent på en støvsuger, der sørger for, at den beskidte luft, som suges ind, er langt renere, når den kommer ud igen. 

Et godt HEPA-filter i støvsugeren kan ikke alene give et allergifrit hjem, men det er et lille skridt på vejen, der ihvertfald sørger for et godt indeklima i forbindelse med støvsugningen.  

Er det ved at være tid til at udskifte filteret på din Xiaomi Roborock?

Hvornår og hvor ofte man bør udskifte luftfilteret i sin robotstøvsuger er delvist individuelt, da det i nogen grad afhænger af om der f. eks er kæledyr i hjemmet, samt hvor ofte man støvsuger, og ikke mindst boligens størrelse. En god tommelfingerregel er, at luftfilteret bør udskiftes med nogle måneders mellemrum, men det er som sagt individuelt hvor ofte behovet vil opstå. Hvis luftfilteret i din Xiaomi Roborock er så tilstoppet, at det begynder at påvirke sugeevnen, så er det ihvertfald tid til at udskifte filteret til et nyt. 

Husk altid at rengøre filteret løbende på din robotstøvsuger

Meget at det støv som sætter sig i luftfilteret kan faktisk fjernes, hvis man husker at gøre det jævnligt. Det kan for eksempel gøres, når man alligevel har støvbakken ude for at tømme den - ikke hver gang, men jævnligt og efter behov. En nem og hurtig måde at rengøre et af vores filtre til Xiaomi Roborock er, at tage det ud af robotstøvsugeren og banke det forsigtigt og let mod indersiden af skraldespanden, så løst støv og skidt falder af. Herefter sættes filteret blot tilbage på sin plads. Undgå at røre ved selve filteret med fingrene, men hold om plastrammen i stedet. 

Sådan skifter du nemt filteret på din Xiaomi Roborock

At udskifte filteret på en Xiaomi Roborock robotstøvsuger er ret simpelt og tager ikke ret lang tid. Hvordan det præcis skal gøres afhænger lidt af modellen, men overordet set foregår det således: 

 1. Støvbakken fjernes fra robotstøvsugeren og tømmes.
 2. Luftfilteret sidder monteres på selve støvbakken. 
 3. Træk luftfilteret af ved at gribe om plastrammen i den ene side, hvorefter man trækker op mod sig selv.
 4. Det nye filter klikkes på plads, hvor det gamle sad.

Alt i alt virkelig simpelt og hurtigt overstået.