Filter til Roborock S5 Serien

 • Filter til Roborock S5 / S50

  Filter til Roborock S5 / S50

 • Filter til Roborock S5 Max

  Filter til Roborock S5 Max

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S5 / S50 (14)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (12)
 3. checkmark
  Roborock S6 Pure (8)
 4. checkmark
  Roborock S6 MaxV (8)
 5. checkmark
  Roborock S6 / S60 (8)
 6. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (2)
 7. checkmark
  Roborock E4 (2)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 9. checkmark
  Roborock E5 (2)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (2)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 12. checkmark
  Roborock S8 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (12)
 2. checkmark
  Hvid (11)
 3. checkmark
  Orange (9)
 4. checkmark
  Multifarvet (8)
 5. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Renere indeklima med et HEPA filter til Roborock S5 Serien

At have en avanceret robotstøvsuger i hjemmet er en kæmpe hjælp i det daglige. Det giver nemlig mulighed for altid at komme hjem til rene og flotte gulve - uden at man selv skal finde tid og energi til at gå en runde med støvsugeren.

Det eneste man selv skal gøre er, at vedligeholde robotstøvsugeren, og holde den forsynet med nye reservedele, når den trænger til det. En af disse reservedele er filteret, som er en essentiel del af robotstøvsugeren, der sørger for at den gennemstrømmende luft bliver renset, inden den kommer ud i hjemmet igen. Hvis luften ikke renses, fyldes luften i hjemmet med støv og andre små partikler, hvilket skaber et rigtig dårligt indeklima.

Derfor skal du vælge et HEPA filter til din robotstøvsuger

Alle robotstøvsugerne i S5 Serien bruger samme type filter. De filtre til S5 Serien, som du finder her på siden, passer derfor til din Roborock S5 Serie robotstøvsuger, uanset om du ejer en S50, S5 eller S5 Max. Vores er af typen HEPA, der står for High Efficiency Particulate Air. Navnet dækker over komponentens evne til at fjerne mikroskopiske partikler såsom fint støv, pollen og andre allergener fra luften, så den luft, der suges ind i robotstøvsugeren, kommer ren ud i den anden ende. Ren luft er selvfølgelig vigtigt for indeklimaet - særligt for allergikere. Derfor er et HEPA-filter til Roborock S5 Serien et skridt i retning af et allergifrit hjem og et rigtig populært valg blandt allergikere.

Sådan ved du om det er tid til at udskifte filteret på din Roborock S5-model

Filtre til Roborock S5 Serien bør skiftes jævnligt - gerne med et par måneders mellemrum. Stopper de til forringes robotstøvsugerens sugeevne. Hvis du begynder at bemærke et fald i din Roborocks effektivitet - f. eks hvis den efterlader meget støv og mange krummer på gulvet, kan det være et tegn på, at noget trænger til en udskiftning.

Udover at skifte det fra tid til anden, bør du også give det en let rengøring, når du alligevel har støvbeholderen af, for at tømme den. Det gøres lettest ved, at du trækker det ud af støvbeholderen, og banker det let mod en hård overflade. Det kan for eksempel være indersiden af en skraldespand. Derved falder det værste støv og skidt ud, inden det sættes på plads i støvbeholderen igen.

At skifte filteret i en Roborock S5 er ikke spor svært og tager kun meget kort tid. Start med at åbne lågen på robotstøvsugerens overflade, og løfte støvbeholderen op. Tøm støvbeholderen i skraldespanden. På bagsiden af støvbeholderen sidder filteret. Det kan trækkes af, ved at hive op i den ene ende, til det går løs. Klik det nye på støvbeholderen, sæt støvbeholderen tilbage i støvsugeren, og luk til sidst lågen.

Du kan købe udstyr til hele S5 Serien enkeltvis eller i pakker med flere. I pakkerne får du mængderabat, og dermed mulighed for at købe til en lavere stykpris. Robotstøvsugeren bruger kun ét filter ad gangen, men de alligevel skal alligevel skiftes jævnligt, så hvorfor ikke købe ind til en periode, og spare nogle penge på samme tid?