Filter til Roborock S5 / S50

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S5 / S50 (14)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (12)
 3. checkmark
  Roborock S6 Pure (8)
 4. checkmark
  Roborock S6 MaxV (8)
 5. checkmark
  Roborock S6 / S60 (8)
 6. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (2)
 7. checkmark
  Roborock E4 (2)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 9. checkmark
  Roborock E5 (2)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (2)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 12. checkmark
  Roborock S8 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (12)
 2. checkmark
  Hvid (11)
 3. checkmark
  Orange (9)
 4. checkmark
  Multifarvet (8)
 5. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

HEPA Filter Xiaomi Roborock S5 S50

Rent indeklima med et nyt HEPA filter til Roborock S5 og S50

Robotstøvsugeren klarer rengøringen for dig, så du slipper for at svinge støvsugeren, og i stedet kan fokusere på vigtigere og sjovere ting. Det eneste du skal gøre, er blot at holde robotstøvsugeren kørende. Dette gør du med regelmæssig vedligeholdelse af sliddele, såsom filteret.

Filteret sørger for at fange støv og andre små partikler, så de ikke ender i luften i dit hjem. Vil du gerne have en endnu bedre filtrering af luften, anbefales et såkaldt HEPA filter, som kan fange mindre og selv mikroskopiske partikler. Det fanger dermed også en lang række allergener såsom bakterier, pollen mm - hvilket gør dem meget populære blandt allergikere.

Den bedre filtrering giver renere luft i hjemmet og dermed et bedre indeklima.

Hvor ofte skal et Roborock S5 / S50 filter udskiftes?

Hver gang din robotstøvsuger tager en tur hen over gulvet i dit hjem, samler den en masse skidt i filteret. Efter noget tid kan det stoppe til. Sker dette, vil robotstøvsugeren støje mere end normalt. Det skyldes, at robotstøvsugeren må kæmpe hårdere for at suge snavs op fra gulvet.

Hvis du bemærker, at robotstøvsugeren ikke gør ordentligt rent mere, kan der være et problem med støvfilteret.

Det anbefales, at man jævnligt renser støvfilteret og udskifter det helt hver 6-12 måned, eller når det virker slidt. På den måde undgår du beskidte gulve, dårligere indeklima og en støjende robotstøvsuger.

For at opnå den bedste rengøring skal du sørge for at holde robotstøvsugerens udskiftelige dele i pæn stand. Hold derfor løbende øje, så du kan forebygge inden det er for sent, så din robotstøvsuger kan rengøre dit gulv grundigt i længere tid.

Udskiftning af støvfilter er hurtigt og nemt, og kræver ikke noget værktøj. Filteret sidder i støvbeholderen. Du skal derfor starte med at tage støvbeholderen ud af robotstøvsugeren, som sædvanligt, og tømme indholdet i skraldespanden. Du kan nu trække filteret ud af støvbeholderen og enten rengøre eller erstatte den med et nyt. 

Når støv-beholderen er sat tilbage i robotten, er den klar til at rengøre dit gulv igen.

Vil du gerne købe flere støvfiltre på én gang, kan du med fordel købe en af vores udstyrs- og tilbehørspakker, som indeholder flere. På den måde slipper du for at stå og mangle et, når det gamler går i stykker eller bliver stoppet til.