Filter til Roborock S5 Max

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S5 Max (7)
 2. checkmark
  Roborock S5 / S50 (7)
 3. checkmark
  Roborock S6 Pure (3)
 4. checkmark
  Roborock S6 MaxV (3)
 5. checkmark
  Roborock S6 / S60 (3)
 6. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (1)
 7. checkmark
  Roborock E4 (1)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (1)
 9. checkmark
  Roborock E5 (1)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (1)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (1)
 12. checkmark
  Roborock S8 (1)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (1)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (7)
 2. checkmark
  Hvid (4)
 3. checkmark
  Orange (4)
 4. checkmark
  Multifarvet (3)
 5. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Vælg HEPA filter til Roborock S5 Max og få et bedre indeklima

Din robotstøvsuger har brug for at komme af med sin udstødningsluft, og det er selvfølgelig vigtigt, at alt det, du støvsuger op, ikke kommer ud i hjemmet igen. I denne proces er det altså vigtigt, at man har et filter, som kan opfange disse partikler og lade dem blive i støvbeholderen.

Er du på udkig efter et nyt filter til din Roborock S5 Max, så husk at kigge efter, at det er HEPA-mærket . HEPA er den europæiske standard for filtre, der sikrer, at det kun er de reneste partikler, der får lov til at passere og kommer ud af støvsugeren igen.

Få fjernet mikroskopiske støvpartikler med et nyt S5 Max HEPA filter

Din S5 Max støvsuger meget mere, end man lige kan se med det blotte øje. Dette drejer sig om mikropartikler og allergener, som i den grad er med til at forværre indeklimaet. Sådanne ting skulle gerne blive inde i beholderen i stedet for at ryge med ud sammen med den rene luft. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at vælge HEPA-varianten, ellers kan det gå ud over rengøringen og indeklimaet.

Der er flere fordele i jævnligt at rengøre og tjekke til sit filter. Det har nemlig en vigtig rolle i støvsugningen, og er der noget i vejen med det, ja, så går det altså ud over hele støvsugningen. Det vigtige komponent sørger både for at holde dit hjem rent og pænt, men giver også din Roborock S5 Max længere levetid - og det er i den grad noget, som tiltaler alle.

Er komponentet slidt eller alt for brugt kan det også resultere i, at robotstøvsugerens sugeevne bliver reduceret væsentligt. Så hvis du synes, der er en masse spots, hvor det ligner støvsugeren ikke har været, så kan det være, fordi den trænger til et nyt.

Trænger dit Roborock S5 Max filter til en udskiftning?

Det er på alle måder en dårlig idé at slække på udskiftningen af sit filter. Allergener og andre skadelige partikler vil hobe sig op i dit hjem, og det er ikke godt for sundheden. Desuden kan det være med til at slide ekstra hårdt på robotstøvsugeren, eftersom det ikke er meningen at de partikler skal gennemstrømme udstødningen.

Især i pollensæsonen er det en god idé at tjekke HEPA filteret efter på sin Roborock S5 Max. Pollenallergenerne kan ikke ses, så det kan være svært at vide, om de er der, men det kan tydeligt mærkes, hvis man har den mindste smule allergi. Desuden tager det også allergener fra dyr som hunde og katte.

Det er ret så nemt at udskifte. Det kræver ikke nogen særlig viden indenfor støvsugere eller lignende, så det er noget, som kan gøres af enhver. Det er monteret på støvbeholderen, som er på indersiden af robotstøvsugeren. For at få adgang til den skal du åbne dækslet ovenpå støvsugeren, og derefter løfte filteret op.Det er en god idé lige at tømme beholderen først. Så er det ordnet!