Moppeklude til Roborock S5 Serien

 • Moppeklude til Roborock S5 / S50

  Moppeklude til Roborock S5 / S50

 • Moppeklude til Roborock S5 Max

  Moppeklude til Roborock S5 Max

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S5 Max (11)
 2. checkmark
  Roborock S5 / S50 (11)
 3. checkmark
  Roborock S6 Pure (7)
 4. checkmark
  Roborock S6 MaxV (7)
 5. checkmark
  Roborock S6 / S60 (7)
 6. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (2)
 7. checkmark
  Roborock E4 (2)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 9. checkmark
  Roborock E5 (2)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (2)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 12. checkmark
  Roborock S8 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (11)
 2. checkmark
  Sort / Hvid (7)
 3. checkmark
  Multifarvet (7)
 4. checkmark
  Orange (7)
 5. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Moppeklude til hele Roborock S5 Serien

Roborock S5 Serien fra adskiller sig markant fra mange andre robotstøvsugere på markedet, fordi den også er i stand til at vaske gulve. Robotstøvsugerne er nemlig forsynet med en indvendig vandtank og en moppeklud på undersiden. Dermed kan robotstøvsugerne moppe gulvet i takt med at det støvsuges, så der både gøres kål på støv og mere fastsiddende skidt. Man kan derfor nyde ekstra rene gulve og endnu mere automatiseret rengøring, sammenlignet med en traditionel robotstøvsuger, der udelukkende støvsuger gulvet.

Hvor ofte skal man udskifte moppekluden på S5 Serien?

Moppekludene har konstant kontakt med gulvet, og vil derfor blive slidt med tiden, som man kender det fra alle andre former for rengøringsklude. Hvis en klud er tyndslidt og har mistet sin blødhed og absorberingsevne, er det på tide at skifte den ud, da den i så fald ikke længere vil være specielt effektiv til at vaske gulvet.

Vores moppeklude til Roborock S5 Serien er lavet i mikrofiber, og kan maskinvaskes. Den regelmæssige vedligeholdelse af kludene består derfor af vask efter behov, og udskiftning ved slid.

Moppekluden sidder på selve robotstøvsugeren vandbeholder. Start med at afmontere vandbeholderen. Tryk på de to knapper på hver sin side af vandbeholderen, og træk den ud. Vend den på hovedet, så kluden vender opad, og fjern den gamle. Sæt den nye klud på plads ved at føre den lige ende ind i skinnen i vandbeholderen bund, og trykke velcrobåndene i kludens rundede ende ned mod de respektive velcrobånd på overfladen af vandbeholderen. Når du har gjort dette, bør den sidde godt fast på vandbeholderen langs med kanterne.

Herefter sættes vandbeholderen tilbage i robotstøvsugeren, så den klikker ordentligt på plads.

Få det bedste resultat med en splinterny moppeklud

En tyk og absorberende klud vasker bedre, end en tyndslidt og stiv. Det kan de fleste nok nikke genkendende til, og netop derfor er det også vigtig, at udskifte dem, når du bliver slidte. De er ikke engangs-genstande, og de kan sagtens maskinvaskes og bruges mange gange, men når de for alvor bliver slidte, er det altså en god idé at skifte dem ud, så rengøringens kvalitet forbliver så god som muligt.

De tre modeller i S5 Serien bruger alle de samme mopper, som er lavet i mikrofiber og fæstner med velcro. Målene på mikrofiber-kludene er ens og derfor passer de til alle modeller i hele Roborock S5 Serien. De sælges både enkeltvis og i små og store pakker med mængderabat, og der er penge at spare, hvis man køber stort ind. Kludene skal vaskes jævnligt, så hvorfor ikke have et par ekstra liggende, så man altid har en ren og ny, der er klar til brug?