Moppeklude til Roborock S5 Max

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S5 Max (6)
 2. checkmark
  Roborock S5 / S50 (6)
 3. checkmark
  Roborock S6 Pure (2)
 4. checkmark
  Roborock S6 MaxV (2)
 5. checkmark
  Roborock S6 / S60 (2)
 6. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (1)
 7. checkmark
  Roborock E4 (1)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (1)
 9. checkmark
  Roborock E5 (1)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (1)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (1)
 12. checkmark
  Roborock S8 (1)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (1)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort / Hvid (2)
 3. checkmark
  Multifarvet (2)
 4. checkmark
  Orange (2)
 5. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Renere gulve med nye moppeklude til Roborock S5 Max

Det er helt fantastisk, at verden er kommet til et sted, hvor du som privatforbruger ikke behøver støvsuge eller vaske dine egne gulve længere - og du behøver heller ikke hyre en rengøringsassistent til at gøre det for dig!

Med en Roborock S5 Max robotstøvsuger kan du nemlig trygt overlade al din gulv-rengøring til robotten, som hurtigt og effektivt støvsuger og vasker dine gulve. Den har en stor rækkevidde, som kan klare langt de fleste huse i én opladning. Og så er det jo bare genialt, at man har formået at bygge en gulvvasker ind i en robotstøvsuger, så man nu kan få en 2-i-1-løsning til gulvrengøring.

Når du har indstillet og programmeret din robotstøvsuger, så kan du bare læne dig tilbage, og så klarer din Roborock S5 Max-robotstøvsuger al støvsugning og gulvvask for dig. Det eneste, du skal gøre, er blot at sørge for, at robotstøvsugeren har gode arbejdsbetingelser; resten klarer støvsugeren selv.

Bløde mikrofiber klude til S5 Max

Det smarte ved en robotstøvsuger er, at du kan indstille den til at gøre rent, når du ikke er hjemme. På den måde slipper du for nogensinde at skulle lægge øre til en støvsuger, som larmer helt vildt. Derudover får din Roborock S5 Max også arbejdsro, så den kan udføre opgaven grundigt og hurtigt.

Robotstøvsugeren er så smart, at den selv kan styre uden om alle forhindringer, og hvis den er ved at vaske gulv, når den kommer til et stykke gulvtæppe, så stopper den helt automatisk med at vaske, når den kommer hen til gulvtæppet. På den måde slipper du for, at din robotstøvsuger kommer til at gennemvæde dine gulvtæpper i sæbevand.

Til dagligt behøver din Huawei Roborock S5 Max ingen form for hjælp; det eneste, du skal sørge for, er at påsætte en blød mikrofiber moppeklud og få fyldt noget vand på, inden en planlagt gulvvask. Og så skal du selvfølgelig også tjekke fra tid til anden, om moppeklude trænger til en udskiftning.

Hvor længe holder en moppeklud til Roborock S5 Max?

Der skal påsættes en frisk moppeklud og hældes noget rent vand på din robotstøvsuger, hvis den skal kunne vaske dine gulve ordentligt, og det er selvfølgelig dig, der skal sørge for at få det gjort. Når vandet er fyldt på, så klarer din robotstøvsuger resten - og du kan bare læne dig tilbage.

Før hver rengøring, kan du med fordel tjekke op på, om dine klude stadig er bløde og gode. Klude er en slid-del, og derfor skal de udskiftes fra tid til anden. En dårlig klud kan lede til ringere rengøringskvalitet - og derfor skal den selvfølgelig udskiftes, hvis den trænger.

Vi har selvfølgelig en masse gode tilbud på moppeklude til din Roborock S5 Max robotstøvsuger. Det eneste, du skal gøre er bare at scrolle op herfra og vælge det antal mopper, du mangler. Jo flere du vælger, desto flere penge sparer du, og derfor anbefaler vi dig at købe en 10-pak, da dette giver den største besparelse. Samme merkøbs-princip gør sig også gældende for alle vores andre robotstøvsuger-reservedele.

Da din Roborock S5 Max også fungerer som gulvvasker, så skal den også bruge 2 vandfiltre. Disse dispenserer vand ned til gulvmoppen. Vi har selvfølgelig også en masse vandfiltre til Roborock S5 Max på lager.