Moppeklude til Roborock S5 / S50

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S5 Max (11)
 2. checkmark
  Roborock S5 / S50 (11)
 3. checkmark
  Roborock S6 Pure (7)
 4. checkmark
  Roborock S6 MaxV (7)
 5. checkmark
  Roborock S6 / S60 (7)
 6. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (2)
 7. checkmark
  Roborock E4 (2)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 9. checkmark
  Roborock E5 (2)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (2)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 12. checkmark
  Roborock S8 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (11)
 2. checkmark
  Sort / Hvid (7)
 3. checkmark
  Multifarvet (7)
 4. checkmark
  Orange (7)
 5. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Få rene gulve med friske nye moppeklude til Roborock S5 og S50

Forestil dig et liv uden rengøring. Det ville være fantastisk - men der er et stykke vej endnu. Der findes heldigvis super smarte robotstøvsugere, og nogle af dem har endda indbygget gulvmoppe, så de både kan støvsuge alle dine gulve OG vaske dem bagefter - helt automatisk! Her kommer Roborock S5 og S50 ind i billedet. De klarer en rigtig stor del af rengøringen for dig. Det eneste du skal sørge for, er at ryde gulvet og holde din robotstøvsuger kørende. Skal din robot-assistent gøre et godt stykke arbejde, er der sliddele som skal skiftes fra tid til anden. Heriblandt moppekludene.

Efter flere rengøringer og vaske, kan moppekludene blive stive - og det kan mærkes og ses på kvaliteten af rengøringen. Det anbefales derfor, at man udskifter dem efter behov.

Bløde mikrofiber moppeklude til S5 og S50

Din Roborock er en fantastisk og selvstændig rengøringsmaskine, som ikke behøver din hjælp i det daglige. Den kan for det meste klare sig selv - og sætte din gulv-rengøring på autopilot - du skal bare sørge for, at den har de rette arbejdsbetingelser.

En slidt klud kan betyde, at du bliver nødt til at vaske efter. Der er nogle ret vigtige ting, som du skal have styr på, hvis din robotstøvsuger skal fungere optimalt. Udover at påfylde vand på din robotstøvsuger, skal den have en frisk klud på. Det er vigtigt, at du bruger gode og rene moppeklude til din Roborock S5 / S50 robotstøvsuger. Når den skal vaske dit gulv, så har den brug for en god klud, så den kan få løsnet alt skidt og alle pletter på dit gulv. Dette kan den ikke gøre med en slidt og dårlig klud - og derfor skal du jævnligt give den en ny klud at arbejde med. Mikrofiberklude er rigtig bløde og særligt velegnet til at vaske gulve grundigt, uden at efterlade uønskede mærker.

Du finder disse klude og meget mere i vores tilbehørspakker. De kan købes enkeltvis eller i praktiske pakker med flere. Vælger du pakke-løsningen er du garanteret værdi for pengene.