GoPro Hjelm / Helmet Mount

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Osmo Action (8)
 2. checkmark
  GoPro Hero 5 Session (8)
 3. checkmark
  GoPro Hero 12 Black (8)
 4. checkmark
  GoPro Hero 11 Black Mini (8)
 5. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (8)
 6. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (8)
 7. checkmark
  GoPro Hero 8 Black (8)
 8. checkmark
  GoPro Hero 7 (8)
 9. checkmark
  GoPro Hero 6 (8)
 10. checkmark
  GoPro Hero 5 (8)
 11. checkmark
  GoPro 2 (8)
 12. checkmark
  GoPro Hero 4/Silver/Black (8)
 13. checkmark
  GoPro Hero 4 Session (8)
 14. checkmark
  GoPro Hero 3+ Silver/Black (8)
 15. checkmark
  GoPro Hero 3 Silver/Black (8)
 16. checkmark
  GoPro Max (8)
 17. checkmark
  GoPro Hero Session (8)
 18. checkmark
  GoPro Fusion (8)
 19. checkmark
  GoPro 5 Session (8)
 20. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (8)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (5)
 2. checkmark
  Sort (4)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

GoPro hjelm mount - film i øjenhøjde!

Måske har du af og til tænkt tanken om, hvordan det må være at kunne gense det, man selv lige har oplevet for øjnene af sig. For enten selv at kunne gense det, eller måske endda for at kunne vise det til andre i familien, blandt venner, eller lignende.

hjelm mount GoPro skiDet kan man faktisk, så længe man har et actionkamera såsom et GoPro og en tilhørende GoPro hjelm mount til montering af kameraet på en hjelm. For det kan være, det er en bestemt cykelferie eller cykeloplevelse, du gerne vil vise andre, eller at du har været på en smuk og spændende skiløjpe på skiferien. Med et GoPro og GoPro hjelm mount kan du genskabe øjeblikket til enten at vise dig selv eller til at vise andre. 

Desuden vil en et GoPro-kamera og et GoPro hjelm mount ikke forstyrrer dig, idet du selv nyder oplevelsen. Monteringen på hjelmen med en GoPro hjelm mount bemærker du ikke, men du kan stadig gengive de smukke billeder og videoer fra oplevelsen.

Fang alle de bedste POV videoer med et GoPro helmet mount

Med et GoPro på hjelmen, om end det er til en cykeltur, en skitur, eller lignende, kan du optage alt fra din synsvinkel. Det eneste, du blot skal have fat i, er et GoPro-kamera og et tilhørende GoPro helmet mount. Med en mount kan du være sikker på, at dit GoPro-kamera får en sikker og stabil montering, hvor den kan optage stabile og skarpe klip. 

Dog kan du også få fingrene i et GoPro hjelm mount, som ikke kun kan sidde fast på en hjelm, men som faktisk også kan sidde fast på hovedet. Her skal man have fat i en form for holder til hovedet. For det er nemlig ikke sikkert, at du kun vil optage oplevelser, hvor du skal bruge en hjelm, og derfor er det oplagt at have en holder til hovedet til GoPro og til en GoPro hjelm mount.

Du kan finde et GoPro helmet mount og helmet clamp, som både fungerer perfekt til alt lige fra ski og snowboarding, til cykling og mountainbiking, til surfing og dykning, til almindeligt løb og trail-løb, og meget andet. Mulighederne er mange, når man har et GoPro-kamera og ligeledes kan få et tilhørende GoPro hjelm mount til en hjelm og holder til hovedet.