GoPro Batterier

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  GoPro Hero 5 (2)
 2. checkmark
  GoPro Hero 6 (2)
 3. checkmark
  GoPro Hero 7 (2)
 4. checkmark
  GoPro Hero 8 Black (2)
 5. checkmark
  GoPro Hero 3 Silver/Black (1)
 6. checkmark
  GoPro Hero 3+ Silver/Black (1)
 7. checkmark
  GoPro Hero 4/Silver/Black (1)
 8. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (1)
 9. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (1)
 10. checkmark
  GoPro Hero 12 Black (1)
 11. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (2)
 2. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gå ikke glip af de bedste øjeblikke med et ekstra batteri til GoPro ved hånden

At være afsted på sit livs oplevelse er en fed fornemmelse, man ikke bare lige glemmer. Men måske du stadig har et ønske om at forevige denne oplevelse med en video, to videoer eller flere. Heldigvis er det muligt. Det kan du eksempelvis gøre med et GoPro. Med kameraets knivskarpe videoer kan du forevige en fed oplevelse og dele det med venner, familie, og lignende, eller se tilbage på en fed oplevelse med stor glæde. Det kan bare noget andet, end billeder kan. 

For at kunne optage en masse spændende og fede videoer, skal kameraet på en eller anden måde have strøm - for eksempel gennem et GoPro batteri. Sagt med andre ord, så er det nødvendigt at have et GoPro med et opladt GoPro batteri, således du kan undgå at misse det perfekte øjeblik blot på grund af et fladt batteri.

Et godt tip er altid at have et ekstra batteri til dit GoPro klar, hvis kameraet løber tør for strøm, eller det pludseligt mangler strøm, som du ikke lige havde regnet med. Det kan ske, hvis kameraet skal bruges meget i løbet af en dag på diverse udflugter, oplevelser, destinationer, seværdigheder, og meget andet. Her kan et ekstra GoPro batteri komme dig til undsætning, og du kan med fordel have det til at ligge i en lomme, i en taske, eller et tredje sted.

Skulle batteriet pludseligt gå død på en tur eller være dødt, når du skal afprøve GoPro-kameraet inden en tur, så er det heldigvis nemt og hurtigt at udskifte et GoPro batteri til fordel for et nyt. Det kræver ikke den store tekniske viden om GoPro-kameraer eller en masse teknisk værktøj. Det kan gøres med et par snuptag, ligesom man kender det fra andre elektroniske enheder.

Genopladelige batterier til GoPro, der kan bruges igen og igen

Måske du ikke gider at bære rundt på mere end ét GoPro batteri, når du skal ud på en lang dagstur eller se flere oplevelser i løbet af en dag. Her kan du måske nærmere se en fordel i at anskaffe dig genopladelige batterier, som du kan skifte til, når der er behov, eller når du er på farten.

En ting er, at det tager mindre plads, hvis det er sådan, at du skal have flere batterier med på tur. En anden ting er, at det også giver større frihed i at skifte fra et GoPro batteri til et andet og senere genbruge selvsamme GoPro batteri. 

Den største fordel, mange anser ved genopladelige batterier, er, at du slipper for at købe nye af og til. Dermed kan du også spare en masse penge på den lange bane ved at have genopladelige batterier. Ligeledes sparer du også tid på at vente på fragt eller selv at skulle gå ned i en butik nær dig for at få et par nye batterier. 

Har du et ønske om at få fingrene i genopladelige batterier, så kan det selvfølgelig anskaffes, såvel som praktiske opladningsstationer også kan anskaffes. For at kunne genoplade batterier, der er genopladelige, skal man have fat i en opladningsstation, ellers kan batterierne ikke blive genopladt. Med flere forskellige opladningsstationer kan du vælge mellem nogle modeller, der kan oplade et par af gangen, men også de modeller, som har plads til at oplade flere på en og samme gang.

Et GoPro batteri til enhver model!

Om du ønsker at gøre brug af batterier, der kan bruges én gang, eller du vil have fingrene i nogle, der kan genbruges mange gange, skal ikke afgøres af, hvilken GoPro-model du har. 

Det vil sige, at der findes et GoPro batteri til enhver GoPro-model, om end du ønsker genopladelige batterier eller engangsbatterier. Det eneste, du skal afgøre, er, om du ønsker batterier, du kan bruge én gang, eller om det skal være genopladelige.

Skulle en af batterierne gå i stykker, fordi den bliver tabt, eller skulle de blive væk under rengøringen, så kan du heldigvis anskaffe dig nye batterier at bruge. Batterier, som både kan bruges i dit GoPro-kamera, men som også passer til en opladningsstation - hvis det er et genopladeligt GoPro batteri, du har valgt.

I sidste ende er det selvfølgelig helt op til dig, om du ønsker engangsbatterier frem for genopladelige - eller omvendt. Ligeledes er det også helt op til dig, om der er flere fordele ved den ene løsning i forhold til den. Det vigtigste er, at du får en god oplevelse, når du er på tur, såvel som når du gør brug af dit GoPro-kamera.