GoPro Case / Housing / Frame

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  GoPro Hero 8 Black (9)
 2. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (8)
 3. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (8)
 4. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (8)
 5. checkmark
  GoPro Hero 6 (7)
 6. checkmark
  GoPro Hero 12 Black (7)
 7. checkmark
  GoPro Hero 7 (7)
 8. checkmark
  GoPro Hero 5 (7)
 9. checkmark
  GoPro Hero 4/Silver/Black (6)
 10. checkmark
  GoPro Hero 3+ Silver/Black (6)
 11. checkmark
  GoPro Hero 3 Silver/Black (5)
 12. checkmark
  GoPro Hero 4 Session (2)
 13. checkmark
  GoPro 2 (2)
 14. checkmark
  GoPro Hero 5 Session (2)
 15. checkmark
  GoPro Max (2)
 16. checkmark
  GoPro Hero Session (2)
 17. checkmark
  GoPro Fusion (2)
 18. checkmark
  GoPro Hero 11 Black Mini (2)
 19. checkmark
  GoPro 5 Session (2)
 20. checkmark
  DJI Osmo Action (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort (9)
 2. checkmark
  Gennemsigtig (7)
 3. checkmark
  Hvid (4)
 4. checkmark
  Sort / Hvid (2)
 5. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Der findes et GoPro case til ethvert behov!

En ting er, at man kan bruge et GoPro på land og i luften, men en anden ting er, at det også kan bruges i vand. Et GoPro er nemlig skabt til både på land, i vand og i luften og er perfekt til at optage videoer, når man opholder sig nær, på eller under vand. Men inden man hejser sit GoPro ned i vandet, er der nogle helt grundlæggende ting, man skal have på plads.

For et GoPro kan holde til vand, hvis den er fået monteret et GoPro case/vandtæt hus på sig, som holder vandet ude. Med et undervandshus og et vandtæt housing skal du ikke være bekymret for at tage dit GoPro med under vandet, og de små kabelindgange vil dermed ikke tage imod vand.

Som sagt kan du uden et hus, et GoPro case eller lignende bruge dit GoPro, når du optager på land. Dog kan det forekomme, at lyden i videoerne kan blive forringet, når det blæser meget på åben land. Den skrattende lyd fra blæsten kan du undgå med et anti-vind GoPro case. Det samme gør sig gældende med en mikrofon, hvis du har sådan en. Her kan du få fingrene i et GoPro case til din mikrofon i form af et skumlag, som fjerner den skrattende lyd.

Beskyt dit kamera med GoPro housing / hus

Af og til er de fede oplevelser også de steder, hvor man skal være lidt af en vovehals eller skal turde at tage på eventyr. Dog kan et GoPro ikke altid holde til det, og derfor kan det være en god ide at være på forkant med god beskyttelse. Du kan for eksempel vælge et GoPro case, et vandtæt hus, undervandshus, en housing, et beskyttelseshus, og lignende. En effektiv måde at holde slag, skrammer, ridser og meget andet væk fra kameraet, om end det er under vandet, på land eller i luften.

Især de smarte silikone cases til GoPro-kameraer giver god beskyttelse mod tab og slag, og er derfor perfekt egnet til skiferier, cykelferier, og lignende. Om end det er et silikone case eller et andet GoPro case, du i sidste ende vælger, kan det forlænge levetiden på dit GoPro-kamera og holde den fri fra slitage. Dermed kan du slippe dine bekymringer løs og nyde dine oplevelser.