Hurtigbriller

Få fart på med et par smarte hurtigbriller

Når sommeren endelig er over os igen, så er det også lig med festivalsæson og fest, og det betyder også: Frem med hurtigbrillerne! Vis dine venner eller veninder, hvem der har hurtigste briller på og spark gang i fest og sjov med et par hurtigbriller. Hurtigbriller er et statement. De er typisk cykelinspireret, eller også tager inspiration fra solbriller fra omkring 90’erne og årtusindeskiftet. Rettere sagt så er hurtige solbriller nogle solbriller, der er små og aflange, som sidder tæt ind til hovedet.

Men som så meget andet så har moden en tendens til at vende tilbage og gøre comeback. Og det ligner heller ikke, at hurtigbrillen blot er en trendy “døgnflue”. Tværtimod, så ligner det derimod en modetendens, der er kommet for at blive. Det er ikke længere en kikset gimmick til firmafester, temafester, polterabender eller lignende fester. De hurtige briller er nu et fremtrædende fænomen både inden for modeverdenen, blandt kendte mennesker og på de danske festivaler landet rundt. I Danmark præger hurtigbriller de danske gader og stræder med deres smarte og farvestrålende look, der sidder på næsen af mange unge mennesker.

Hurtigbriller - i moderne forstand - fås i alverdens former, materialer, designs samt farver og derfor er der næsten ikke en hurtigbrille, der ligner en anden. En solbrille, der næsten har været et must-have på diverse festivaler hver sommer både som solbrille og for stilens skyld.

Hurtigbriller

Knivskarpe hurtige solbriller i alle farver

Hurtige solbriller til alle i alle farver. En hurtigbrille er nemlig en brille, som både kan bæres af kvinder og mænd i alle aldre. Det er en såkaldt unisex solbrille, som kan findes i mange designs. Det betyder også, at du kan få hurtigbriller i alverdens farver og finde lige netop den farve og det design, som du ønsker, og som passer til din stil.

Du kan nemlig vælge blandt et hav af forskellige farver i brillernes stel. Du kan få stel, som er casual og ensartede i farven som for eksempel i hvid, sort, blå, rød, grøn, eller lignende. Men du kan også finde farverige stel med to eller flere farver. Det kan være blå og hvid i en kombination, eller det kan være grå og orange, lyserød og hvid, rød og blå, grøn og orange, og mange andre. Det kan også være stel, som har flere farver, men hvor der er lavet forskellige nuancer og sammensmeltninger af farverne.

Yderligere så kommer hurtigbriller også i samme design, som cykelbriller gør, idet hurtige briller har sin inspiration til designet fra cykelbriller. De kan nemlig fås i et full frame design, et half frame design og et frameless design.

Et par hurtige briller med et full frame design betyder, at brillen har et stel hele vejen rundt om begge glas. Hvorimod et frameless design i et par hurtige briller betyder, at der ikke er noget stel omkring glassene. Det betyder så også, at et half frame design er en halv-halv-løsning mellem full frame og frameless, hvor der enten er stel for oven eller neden under glassene.

Med et hav af forskellige hurtigbriller så er der noget for enhver festlig smag eller “hurtig type”. Farven og formen i brillerne er i hvert fald ikke det, som skal sænke farten i et par hurtige briller.

Sporty hurtigbriller med farverige glas

Ligesom med stellet i hurtigbriller, så findes der også mange muligheder i form af farverige glas. Så mange muligheder at hver og en brille næsten ikke ligner hinanden. Der er så mange forskellige, at det også gør det mere spændende og sjovere at finde et par, der passer til lige netop dig.

Du kan få glas i kun en farve, hvor det kan være med rødt glas, gult glas, grønt glas, blåt glas, osv. På den anden side så kan du også vælge glas i en farvekombination - ligesom når du skal vælge stel. Du kan her vælge at få alle regnbuens farver i et og samme glas eller få en kombination af andre farver. Det kan for eksempel være grøn, gul og rød sammen. Det kan for eksempel også være blå, lilla og rød sammen. Det kan være grøn, gul og orange. Eller noget helt fjerde.

Når det så er sagt, så kan du også få farvet glas med nuancer, eller som skifter farve alt efter omstændighederne eller vejrforholdene. Det vil sige, at glassets farve bliver lysere eller mørkere i farven alt efter, om du står i solskinsvejr eller i overskyet vejr. I solskinsvejr vil visse hurtige solbriller skifte til lysere farver, hvorimod i overskyet vejr vil visse briller skifte til mørkere farver. 

Alt i alt kan du finde alverdens forskellige farvekombinationer og nuancer i et par hurtigbriller, når det kommer til glassene. Men glas som også er super smarte og funktionelle, som beskytter mod solens skarpe UV-stråler.

Hvornår kan man bruge en hurtigbrille?

Hurtige solbriller sætter ingen grænser for, hvornår du kan bruge dem, eller hvor “hurtig” du skal være. Faktisk kan du bruge hurtigbriller hele året rundt, hvis det er det, du har lyst til. Men primært ses hurtigbrillerne at blive brugt i løbet af foråret og sommeren. 

Som nævnt tidligere så er hurtige solbriller især blevet et velkendt fænomen inden for solbriller, som pludseligt er blevet et must-have at bære og tage med på de forskellige festivaler landet rundt. Her gør solbrillerne en stor dyd i at sætte gang i festen blandt de unge, men samtidig også at peppe stilen op. Den perfekte løsning til sommeren, der både beskytter de unges syn mod solens skarpe stråler, men som samtidig også sætter gang i fest og glade dage.

Idet brillerne er vendt mere og mere frem, så ser man også hurtigbriller overalt i det danske land - om end det er på festivaler eller ikke. Hurtige briller ses nemlig også på de danske strande, ligesom man også ser dem, når man tager en tur i byen. Men de ses også blive brugt på gåture, til og fra skole, og lignende. Som ofte er hurtigbrillerne der, hvor der er sjov, fest og glade dage, eller der hvor de unge mennesker befinder sig. 

Nyd sommeren, festerne og festivalerne med et par hurtige solbriller og være sammen med dine venner og veninder om at være de hurtigste i løbet af sommeren. Vær helt med på moden, hvad end du vælger den ene eller den anden form for hurtigbrille. De findes i alverdens afskygninger, men sikre dig et smart look samt fest og glade dage.

Skal dine nye hurtige solbriller være store eller små?

Der er et hav af forskellige hurtigbriller at vælge imellem til sommeren, festerne, festivalerne og til at tage med i byen. Det vigtigste er blot, at du finder og vælger et par, som du vil elske at gå med, som passer til din stil, og som afspejler dig som person. Man skal selvfølgelig gå med et par hurtige briller, fordi man kan lide at have dem på.

Som tidligere nævnt er der hurtige solbriller til alt og alle i forskellige farver og kombinationer, når det kommer til stellets design eller glassets farve. Dog findes der også forskellige designs, når det kommer til solbrillernes form.

De mest kendte i gadebilledet er de små retro 90’er hurtigbriller, som var et kæmpe hit førhen i 90’erne og i start 00’erne. Et par hurtige briller som ikke kun er kendte herhjemme i gadebilledet, men også er det blandt nogle af verdens største og mest kendte musikere, sangere, fodboldstjerner og skuespillere. For eksempel er hurtigbriller hyppigt brugt af sangerinden Rihanna.

De velkendte små retro 90’er hurtige briller kan fås i alverdens former, farver og designs, og det er som om, at kun fantasien sætter grænser for, hvilke designs du kan få. De findes i store og små, i aflange og smalle.

Et andet par hurtigbriller, som har taget den danske modebranche og festivalerne med storm, er de store sporty hurtigbriller. Disse hurtige briller er noget mere sporty i sit look til sammenligning med de små retro 90’er hurtigbriller. De store sporty hurtige solbriller tager inspiration fra cykelbriller, men gør det på en ny, smart og retro-agtig måde. Især har f.eks. popsangeren Justin Bieber hyppigt brugt netop disse solbriller.

Og ikke nok med at de store sporty hurtige solbriller også kommer i alverdens forskellige farver, designs og former, så kommer nogle af dem også med sjove finurligheder. Nogle af disse hurtigbriller har et stel formet som flammer. Nogle af brillerne har endda en sombrero siddende fast ovenpå brillerne. Og nogle af brillerne består endda af ét aflangt stykke glas - frem for to som man kender det - der strækker sig fra højre side og hele vejen over næsen og over til venstre side.

Så skyd sommerens fester og festivaler i gang med dine venner samt veninder og find hver især et par hurtigbriller. Vær klar til at være de personer med de hurtigste briller i løbet af sommeren.