USB Oplader til Stikkontakt til fx. iPhone, Samsung & iPad

Passer til: Alle GoPro Kameraer & DJI Osmo Action, Alle smartphones (fx. iPhone, Samsung, Huawei)

59,00 DKK Gratis Fragt
Med gratis levering
🔥 Skynd dig! Vi har solgt stk de sidste 24 timer 🔥
...
Passer til: Alle GoPro Kameraer & DJI Osmo Action, Alle smartphones (fx. iPhone, Samsung, Huawei)

Den perfekte USB-oplader til dine enheder


✅ USB-opladeren er kompatibel med en lang række enheder som fx. iPhone, Samsung, samt tablets, powerbanks og eksterne batterier.
✅ USB adapteren oplader hurtigt og effektivt
✅ Grundet sin komptakte størrelse passer opladeren både perfekt ind i hjemmet, og på farten


Hvis du leder efter en pålidelig og bekvem måde at oplade dine USB-enheder på, når du er på farten, skal du ikke lede længere end til vores USB-opladerstik! Denne kompakte og brugervenlige opladningsadapter er perfekt til smartphones, tablets, powerbanks og meget mere. Du skal blot tilslutte den direkte til stikkontakten, og så er du klar til at lade!


USB-adapteren oplader enheder med op til 1,0 A og giver mulighed for direkte opladning via stikkontakten. Den er kompatibel med smartphones som Apple iPhone, Samsung Galaxy, Xiaomi, LG og Huawei samt tablets, powerbanks og eksterne batterier. Desuden beskytter dens integrerede beskyttelse de tilsluttede enheder mod for meget strøm, overopladning og overophedning


Takket være det kompakte design passer USB-opladeren ikke bare ind som en perfekt oplader til hjemmet, men også i enhver taske og er en ideel rejsekammerat. Den har også et indgangsspændingsområde på 100-240 V, så den kan bruges i udlandet. Og da den har 1x USB type A port med 5 W effektudgangskapacitet, kan den hurtigt oplade dine enheder, når du har mest brug for dem!


Specifikationer:
Farve: Hvid
Port: USB-A
Kapacitet: 5W

Pakken indeholder:

1 stk. USB Oplader til Stikkontakt

Har du et spørgsmål til produktet?

Ingen spørgsmål endnu. Du kan være den første til at stille et!