AirPods Tilbehør

1 til 12 ud af 38

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 ud af 38

pr. side
Sorter faldende

AirPodsFedt Apple AirPods Tilbehør

AirPods er Apples version af de populære trådløse earbuds der er utrolig nemme at have med på farten, og hvor du aldrig skal bøvle med sammenfiltrede ledninger. AirPods kommer i et smart Charging Case der gør at du nemt altid kan oplade dine earbuds på farten. På blot 15 min kan du oplade dine høretelefoner til yderligere hele 3 timers musikafspilning, hvilket betyder at dine AirPods næsten altid er klar til brug. Selve dit Charging Case genererer selvfølgelig ikke bare et uendeligt forbrug af strøm, så dette skal du også oplade en gang i mellem. Når du vil oplade til Apple AirPods Charging Case har du for det meste to muligheder. Du kan vælge at oplade dit Case helt simpelt med et lightning stik magen til det alle iPhones (undtaget iPhone 4) også bruger. Du skal bare sættes kablet i dit Charging Case, og når det lyser, er opladningen i gang. Hvis du har anden generations AirPods eller AirPods Pro kan du også vælge at oplade dit Case trådløst via QI. Ved trådløs opladning skal du bare lægge dine AirPods på opladeren og så klarer de resten selv. Her er det dog vigtigt at du tjekker om dine høretelefoner rent faktisk lader, for hvis du har et meget tykt case på dine earbuds kan dette forhindre den trådløse opladningen.

Her på siden har vi samlet alt det tilbehør du kan få brug for til dine AirPods. Hvad end du er på jagt efter en ny oplader, en snor til dine AirPods eller et lækkert cover. Tag et kig i kataloget her på siden, eller klik dig ind på netop den version af AirPods du har og find lige det du står og mangler! 

Covers - Både Praktiske og Pæne

Uanset om du har et par AirPods Serie 1 / 2 eller den opgraderede model AirPods Pro finder du helt sikkert et lækkert cover til AirPods i kataloget ovenfor. Et AirPods cover beskytter dit Charging Case hvis du skulle være så uheldig at tabe det, og sørger selvfølgelig også for at dit Charging Case altid ser brandgodt ud. Selve AirPods Caset er lavet i glat plastik og kan derfor nemt glide ud af hånden på dig, men med et AirPods Cover bliver dit Charging Case utrolig lækkert og meget mere sikkert at holde ved. Udover beskyttelse så giver et cover også et helt nyt udseende til dine AirPods, hvad end det er fordi du vælger en fed farve, et flot design eller et lækkert materiale. Som udgangspunk finder du AirPods Cases i silikone, læder og plastik. Hvilken versionen der passer bedst til dig, din stil og dit behov er selvfølgelig afhængig af hvordan du bruger dine AirPods. Et Silicone Cover til AirPods er utrolig praktisk, det beskytter dit Case som slag, og falder ikke så nemt ud af hverken lommer eller hænder. Derudover kan silikone covers også fås i en masse flotte farver og designs, hvilket betyder at du nemt kan finde et cover der passer til netop dig. Et læder cover til AirPods er stilrent og lækkert, men det er en anelse mindre praktisk end silikone. Læder kan ikke holde til vand og slag på samme måde, dog er det oftere tyndere og mere eksklusivt at se på end et cover i silikone. Et plastik cover til AirPods beskytter selvfølgelig også, og det føles mindre som et cover da det har næsten samme overflade som det originale Charging Case. Plastik er også utroligt smart for dig der blot ønsker et gennemsigtigt cover eller et simpelt motiv. Her på siden har vi samlet et hav af forskellige cover til AirPods Serie 1og 2, men også til AirPods Pro. Hvis du førhen var ejeren af serie 1 eller 2. og derefter har opgraderet til den nyere Pro model kan du desværre ikke genbruge covers, da Apple har givet AirPods Pro et helt nyt design.

1/2 VS ProAirPods Serie 1 / 2 eller AirPods Pro

AirPods Serie 1 og Serie 2 minder meget om hinanden, men her skiller AirPods Pro sig ud. Apple lancerede i 2019 earbuds i et helt nyt design og dertil også et helt andet charging case. Den største forskel mellem de ældre AirPods og Pro modellen er selve høretelefonerne. AirPods Pro har helt nye funktioner såsom ”Noise Cancelling”, silikone propper der passer til netop dit øre, samt er Pro vandafvisende. Hvis disse er tre faktorer der betyde meget for dig kan det være en god ide at investere i de nyere AirPods Pro. Apple har dog ikke kun ændre på designet og funktionaliteten, prisen har også fået et gevaldigt skub opad, hvilket er noget at have i tankerne når man sammenligner de to versioner af AirPods. Pro versionen har også fået et mere diskret design, og sidder bedre fast i ørene. Mangler du tilbehør til AirPods Pro, skal du blot klikke lige HER, og så bliver du taget direkte til en side udelukkende med covers, opladere og andet der passer til netop dine AirPods. 

Forskellen på AirPods Serie 1 og 2 er langt mindre end de nyere Pro. Den største forskel er at du kan få Serie 2 med et wireless charging case hvilket gør opladningen af dine earbuds meget nemmere. Derudover har Serie 2 også en lille forbedring når det kommer til kvaliteten af lyden, samt mikrofonen. Dog er dette ikke en forskel der har fået folk til at opgradere fra Serie 1 til Serie 2 da de to versioner er næsten ikke er til at skelne fra hinanden. Leder du udelukkende efter tilbehør til de klassiske Apple AirPods Serie 1 eller Serie 2 så kan du klikke lige HER og så bliver du taget direkte til en side fyldt med covers, opaldere og andet du kan få brug for i forbindelse med dine AirPods Serie 1 / 2.