AirPods

AirPods

Stort Udvalg af Fedt Tilbehør til AirPods 

AirPods er Apples version af de populære trådløse earbuds der er utrolig nemme at have med på farten, og hvor du aldrig skal bøvle med sammenfiltrede ledninger. AirPods kommer i et smart Charging Case, der gør at du nemt altid kan oplade dine Airpods på farten. På blot 15 min kan du oplade dine Airpods til yderligere 3 timers musikafspilning, hvilket betyder at dine AirPods næsten altid er klar til brug. Selve dit Charging Case genererer selvfølgelig ikke bare et uendeligt forbrug af strøm, så dette skal du også oplade en gang imellem. Når du vil oplade til Apple AirPods Charging Case har du for det meste to muligheder. Du kan vælge at oplade dit Case helt simpelt med et lightning stik magen til det alle iPhones (undtaget iPhone 4) også bruger. Du skal blot sætte kablet i dit Charging Case, og når det lyser, er opladningen i gang. Hvis du har AirPods 2 eller AirPods Pro kan du også vælge at oplade dit Case trådløst via QI. Ved trådløs opladning skal du bare lægge dine AirPods på opladeren og så klarer de resten selv. Her er det dog vigtigt at du tjekker om dine AirPods rent faktisk lader, for hvis du har et meget tykt case på dine earbuds kan dette forhindre den trådløse opladningen.

Her på siden har vi samlet alt det tilbehør du kan få brug for til dine AirPods. Hvad end du er på jagt efter en ny oplader, en snor til dine AirPods eller et lækkert cover. Vi har nogle mega fede og billige AirPods 1, AirPods 2 og AirPods Pro covers og cases på markedet i Danmark. Tag et kig i kataloget her på siden, eller klik dig ind på netop den version af AirPods du har og find lige det du står og mangler. Hos Evermart har vi et nemlig et kæmpe stort udvalg af billigt tilbehør til AirPods som gør både hverdagen sjovere og mere sikker for dig og dine Apple AirPods. 

Billige AirPods Cover

Uanset om du har et par AirPods 1 eller AirPods 2 (AirPods 2019)  eller den opgraderede model AirPods Pro, finder du helt sikkert et lækkert cover til AirPods i kataloget ovenfor. Vi har nemlig både AirPods 1 cover, Airpods 2 cover og Airpod Pro Covers. AirPod 1 og Airpod to bruger de samme covers. Et AirPods cover beskytter dit Charging Case hvis du skulle være så uheldig at tabe det, og sørger selvfølgelig også for at dit Charging Case altid ser brandgodt ud. Selve AirPods Caset er lavet i glat plastik og kan derfor nemt glide ud af hånden på dig, men med et AirPods Cover bliver dit Charging Case utrolig lækkert og meget mere sikkert at holde ved. 

Udover beskyttelse så giver et cover også et helt nyt udseende til dine AirPods, hvad end det er fordi du vælger en fed farve, et flot design eller et lækkert materiale. Som udgangspunkt finder du AirPods Cases i silikone, læder og plastik. Hvilken version der passer bedst til dig, din stil og dit behov er selvfølgelig afhængig af hvordan du bruger dine AirPods. AirPods case

Et Silikone Cover til AirPods er utrolig praktisk, det beskytter dit Case mod slag, og falder ikke så nemt ud af hverken lommer eller hænder. Derudover kan silikone covers også fås i en masse flotte farver og designs, hvilket betyder at du nemt kan finde et cover der passer til netop dig. Et læder cover til AirPods er stilrent og lækkert, men det er en anelse mindre praktisk end silikone. Læder kan ikke holde til vand og slag på samme måde, dog er det oftere tyndere og mere eksklusivt at se på end et cover i silikone. Et plastik cover til AirPods beskytter selvfølgelig også, og det føles mindre som et cover da det har næsten samme overflade som det originale Charging Case. Plastik er også utroligt smart for dig der blot ønsker et gennemsigtigt cover eller et simpelt motiv. Her på siden har vi samlet et hav af forskellige covers til AirPods 1 og Airpods 2, men også til AirPods Pro. Hvis du førhen var ejeren af serie 1 eller 2. og derefter har opgraderet til den nyere Pro model kan du desværre ikke genbruge covers, da Apple har givet AirPods Pro et helt nyt design. Men bare rolig! Hos Evermart har vi billige AirPods cover til alle serier af AirPods, så hvis du har opgraderet til AirPods Pro og er ked af, at du ikke kan bruge din gamle Airpods covers, så bare rolig! Du kan få nye billige Airpods cover til dine Airpods Pro, så det behøver langt fra koste dig alverden, at få beskyttet og pyntet dine nye Airpods Pro. 

Når vi taler om tilbehør til Airpods, står et cover højt på listen. Det er så ærgerligt, at få et flækket etui eller ridser på etuiet, på dine helt nye Airpods. En anden fordel med et AirPods case er, at hvis flere i husstanden eller flere af dine venner også har AirPods, kan i nemt kende forskel på, vis der er vis. Man kan desværre lyn hurtigt få byttet AirPods, hvis man ikke er opmærksom, men det behøver du altså ikke tænke over, hvis du har et cover på din Airpods Charging Case. 

Forskellen mellem Airpods 1 og 2 samt Airpods Pro

1/2 VS Pro

Måske du ved der både findes Airpods 1 og 2 og Airpods Pro, men hvad er forskellen på Airpods 1 og 2? Og Airpods Pro, hvordan er det nu med dem? AirPods 1 og 2 minder meget om hinanden, men her skiller AirPods Pro sig ud. Apple lancerede i 2019 Airpods i et helt nyt design og dertil også et helt andet charging case. Den største forskel mellem de ældre AirPods og Pro modellen er selve høretelefonerne. AirPods Pro har helt nye funktioner såsom ”Noise Cancelling”, silikone propper der passer til netop dit øre og desuden er Airpods Pro vandafvisende. Hvis disse er tre faktorer der betyde meget for dig, kan det være en god ide at investere i de nyere AirPods Pro.

Apple har dog ikke kun ændre på designet og funktionaliteten, prisen har også fået et gevaldigt skub opad, hvilket er noget at have i tankerne når man sammenligner de to versioner af AirPods. Pro versionen har også fået et mere diskret design, og sidder bedre fast i ørene. Mangler du tilbehør til AirPods Pro, skal du blot klikke lige HER, og så bliver du taget direkte til en side udelukkende med covers, opladere og andet der passer til netop dine AirPods Pro. 

Forskellen på AirPods 1 og 2 er langt mindre end de nyere Pro. Den største forskel er at du kan få Serie 2 med et wireless charging case hvilket gør opladningen af dine earbuds meget nemmere. Selvom AirPods 1 og 2 ligner hinanden på ydersiden, er der stadig sket noget på indersiden. I Airpods Serie 2 er der en ny H1-shop, som Apple har bygget specifikt til disse høretelefoner. Chippen forbedrer forbindelsen ved parring mellem telefon og Airpods, samtidig med at den sørger for en mere effektiv batterilevetid. AirPods 2 har en afspilningstid på 5 timer og op til 3 timers tal på kun en enkelt opladning. Faktisk behøver du blot at sætte din AirPods i opladningsetuiet i 15 minutter for at få op til 3 timers afspilningstid og op til 2 timers tale, det gør Airpods 2 til de perfekte høretelefoner, at have med på farten. Aldrig er det gået hurtigere med at få strøm på! Derudover har Serie 2 også en forbedring når det kommer til kvaliteten af lyden, samt mikrofonen. Leder du udelukkende efter tilbehør til de klassiske Apple AirPods Serie 1 eller Serie 2 så kan du klikke lige HER og så bliver du taget direkte til en side fyldt med covers, opladere og andet du kan få brug for i forbindelse med dine AirPods Serie 1 / 2. 

Fordele ved trådløse høretelefonerØrekroge til AirPods 

Airpods er trådløse Earbuds, som connecter til din smartphone, computer eller tablet via Bluetooth. Airpods er utrolig hurtige til at parre med din enhed og når først du har parret din enhed og Airpods første gang, skal du blot tage dine Airpods i ørerne fremadrettet og så er de allerede connected med din enhed og klar til at afspille.

Der er mange fede fordele ved Airpods som vi vil skrive mere om længere nede, men den største fordel er helt klart, at de er trådløse! Med trådløse høretelefoner slipper du for irriterende ledninger der vikler sig sammen og i vejen. Et par Airpods er perfekte til løbeturen, cykelturen, rejsen - ja faktisk er de perfekte til alle situationer, hvor du kunne brug god lyd i ørerne. Nu tænker du måske, at du er bange for, at dine AirPods falder ud og bliver væk på din løbetur eller cykeltur? Men det behøver du faktisk ikke at være. For det første sidder AirPods super godt i de flestes øre, så generelt vil de ikke ryge ud. Hvis du ikke føler sig helt tryg ved, at dine AirPods ikke skulle ryge ud, så kan du også vælge, at anskaffe dig et par praktisk ørekroge til AirPod Pro. Med et par ørekroge sidder høretelefonerne meget bedre fast og du kan slippe bekymringerne om, om dine Airpods skulle falde ud under løbeturen eller lignende. 

Hvis uheldet alligevel skulle være ud og du opdager alt for sent, at du har forlængst har tabt dine Airpods, så kan du faktisk bruge appen “Find” på iPhone, som kan fortælle dig ret præcist hvor dine AirPods befinder sig. Det er en super smart feature! Denne smarte feature kan selvfølgelig også bruges, hvis dine AirPods er blevet væk generelt eller hvis du mistænker, at de kunne være stjålet. Du kan også få dine AirPods til at afspille en lyd, så  hvis du ikke kan finde dem derhjemme, kan en lyd hjælpe dig med at lokalisere dine AirPods. 

Med de trådløse Airpods har du også altid et euti, at opbevare dine høretelefoner i. Hvis du har et par earbuds med ledning, ligger de oftes bare løst i din taske og bliver både beskidte og viklet ind i hinanden. Med opladningsetuiet til de trådløse AirPods er det slut med høretelefoner der ligger og flyder i tasken og bliver beskidte. Samtidig har vi jo som nævnt ovenfor, en masse forskellige covers til opladningseutiet som gør, at etuiet heller ikke bliver beskidt, når det ligger i tasken. 

Betjening af AirPods

Selvom AirPods er helt fri for knapper, kan du faktisk alligevel betjene dem uden du behøver at have fat i din smartphone. Der er flere forskellige måder, du kan betjene dine AirPods på, men en af måderne er ved at dobbelttrykke på siden af høretelefonerne. Du indstiller selv hvad hvilke tryk der skal betyde hvad, men du kan f.eks dobbelttrykke for at afspille musik, spole frem eller besvare et opkald. For at ændre og selv indstille funktionerne skal du gøre følgende: Gå ind i indstillinger > Bluetooth og tryk på det lille “i” ved siden af dine AirPods > gå ind under “Tryk to gange på AirPod” og herfra kan du så selv stemme hvad der skal ske, når du trykker på højre eller venstre AirPod.

En anden måde, at betjene dine AirPods på, er via Siri. Siri kender vi allerede fra iPhones, men nu er det altså også muligt at kommunikere med Siri via dine Airpods. Du kan f.eks blot sige “Hej siri, ring til Mor” eller “Hej Siri, Skift sang” - nemmere bliver det ikke. Du kan aktivere Siri ved to tap på venstre AirPod. Hvis du ikke har en iPhone men derimod en Android telefon, så bare rolig. Du kan sagtens bruge dine AirPods med en Android telefon og skifte Siri ud med Google Assistent.

Ved enten af den dobbelttrykke eller snakke med Siri undgår du altså fuldstændig, at skulle have fat i din iPhone selvom du vil skifte sang eller der er nogen der ringer til dig under løbeturen. Det er super praktisk og hvis du ikke allerede vidste det, vil du helt sikkert blive glad for at vide det nu. 

Tips og Tricks til dine AirPods Apple AirPods

Hvis du ejer et par AirPods 1, AirPods 2 eller AirPods Pro har vi samlet en masse tips og tricks til dig lige her nedenfor. Med disse tips og tricks er du fuldstændig klar til, blot at nyde livet og musikken med dine AirPods!

1. Få besked om hvem der ringer

Måske kender du til, at du er ude at løbe eller igang med at gøre rent og pludselig ringer det i dine AirPods - problemet er bare, du ved ikke hvem der ringer. Hvis du ikke er modig og tager telefonen uden, at vide hvem der ringer, er du nødt til at finde din telefon først, for at se navnet på den der ringer til dig - eller, det er du faktisk ikke! Du kan nemlig nemt indstille, at Siri helt automatisk fortæller dig, hvem der ringer til dig. Hvis du også gerne vil vide, hvem der ringer til dig indstiller du ved at: gå ind i indstillinger > telefon > Meddel opkald og vælg “kun hovedtelefoner”.

Hvis du ikke ved det i forvejen, besvarer du et opkald ved at tappe to gange på en af dine AirPods. På den måde slipper du altså helt for, at skulle have fat i din iPhone eller smartphone, for både at bevare et opkald og vide hvem der ringer til dig. 

2. Få AirPod batteristatus vist på dine enheder

På selve opladningsetuiet har du formentlig opdaget, at der hverken er en skærm, som kan vise dig hvor meget strøm du har på dine AirPods. Du kan dog få en lille idé om, hvor meget strøm du har på dine AirPods ved hjælp af den statusindikator, der sidder på dine AirPods. Ved at løfte låget på opladningsetuiet ved AirPods 1 / 2 uden trådløs opladning finder du statusindikatoren, mens du ved AirPod 2 med trådløs opladningseuti og AirPods Pro ser den på forsiden af opladningsetuiet. Hvis dine AirPods ligger i etuiet, og låget er åbent, viser statusindikatoren batteri status for dine AirPods og har du taget dine AirPods i, er det selve opladnings etuiet du svar en status på. Statusindikatoren lyser enten grønt eller gult. Grønt lys betyder fuldt opladet og gult lys betyder, at der mindre end én fuld opladning tilbage.

Hvis batteristatus indikatoren lyser gult, kan det være rart at se, hvor meget strøm der egentlig er tilbage. Statusindikatoren giver dig nemlig ikke svar på, hvor mange procent strøm du har på både AirPods og opladningsetui, men det er der heldigvis også en løsning på. Hvis du holder dine AirPods tæt på din iPhone og åbner låget på etuiet popper der en status op på skærmen, som fortæller hvor meget strøm der er på både AirPods og opladningsetui. En anden metode til, at fince ud af hvor meget strøm der er på dine AirPods er ved hjælp af Siri. Ved at tappe to gange på en af dine Airpods og sige “Batteristatus”, fortæller Siri dig hvor meget strøm du har på dine AirPods. Er du den heldige ejer af et Apple Watch kan du faktisk også swipe op på urets skærm og trykke på batteristatus, så ser du også hvor meget strøm du har tilbage på dine AirPods.

3. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til din iPhone, iPad eller iPod

Har du oplevet problemer med, at oprette forbindelse til din iPhone? Der er flere trin du kan forsøge dig med, hvis du oplever problemer. For det første skal du sørge for, at din enhed har den nyeste kompatible software. Apple tilretter af og til og fornyer deres software, og det kan nogengange give problemer, hvis du ikke har den nyeste version. Dernæst skal du sikre dig, at du har Bluetooth slået til - det gør du ved at gå ind i kontrolcenter. Virker dine AirPods stadig ikke, efter du har downloadet den nyeste software og slået Bluetooth til, så bare rolig, der er mere du kan forsøge dig med. 

Hvis intet af ovenstående har løst dit problem, finder du måske løsningen lige her. Løsningen til de fleste problemer med AirPods er, at genstarte dem. Men hvordan gør man så det? Det kan du gøre nemt ved, at have begge Earbuds liggende i eutiet og holde knappen på bagsiden af opladningsetuiet inde i cirka 15 sekunder. Dine AirPods går nu igang med, at genstarte sig selv og du kan starte forfra med, at parre dem med din enhed. Det gør du ved, at åbne opladningseutiet igen og følger den pardannelseproducere der kommer frem på skærmen. Nu skulle dine AirPods gerne virke igen, helt uden problemer. 

Rengør dine AirPodsMicrofiber klude

Selvom dine AirPods for det meste enten er i dine øre eller ligger i opladnings etuiet er det vigtigt, at du gør dem rent af og til. Der samler sig bakterier over tid og du kan ikke undgå, at de skal rengøres en gang imellem, for at holde hygiejnen i top. Når du rengøre dine Airpods 1, Airpods 2 eller Airpods pro så må du endelig ikke skylle dem under rindende vand. Bruger du rindende vand risikerer du, at få vand ind i samlinger, som kan ødelægge dine AirPods. Du skal derimod blot bruge en blød, tør og fnugfri klud til at rengøre dem, så er du helt sikker på, at dine Airpods ingen skade tager. 

Hvis dine AirPods udsættes for noget, der kan gøre skade eller give pletter, kan det være nødvendigt at bruge en let fugtet klud med vand. Det kan være at der kommer solcreme, sæbe, parfume eller lignende på dine AirPods - hvis det er tilfældet, skal du bruge en fugtet klud til at rengøre din AirPods og AirPods Pro. Bagefter er det vigtigt, at du aftører dem med en tør og fnugfri klud samt sikrer dig, at de er helt tørre før du lægger dem tilbage i deres opladningsetui. Du må ikke bruge din AirPods før de er helt tørre igen.  

Når du skal rengøre mikrofonen og selve højtaleren kan det gøres forsigtigt med en tør vatpind. Vatpinden er god til at komme ind i kanterne, så du får det hele rengjort. Et andet lille tip er, at du kan bruge elefantsnot. Du kan forme elefant snotten som det passer og på den måde klæber skidtet sig fast til elefant snotten og dine AirPods og AirPods Pro bliver helt rene igen. 

Vi håber du er blevet klogere på dine AirPods og kunne bruge vores tips og tricks til noget. Nu er du helt klar til, at kigge igennem vores store katalog af tilbehør til AirPods. Uanset om du er på jagt efter et AirPod 2 Case, Airpod 1 Case eller AirPod Pro cover eller generelt Airpods tilbehør så finder du det altså lige her hos Evermart. Hos Evermart kan du gøre et godt køb og få et billige AirPods cover. Hos Evermart har vi dag-til-dag levering i hele Danmark, så hvis du bestiller dit AirPods cover i dag, kan du have det allerede i morgen!