Termostater

Termostater - Trådløs Termostat til Smart Varmestyring

I Danmark er vi vant til at fryse det meste af året - ihvertfald når vi bevæger os udendørs. Heldigvis har mange af os fjernvarme derhjemme, og dermed mulighed for at få en dejlig indendørs temperatur, som kan holde os varme i de kolde måneder. Når man skal indstille sine radiatorer, kan man hurtigt komme ud i en større omgang gætteri, i forhold til hvor meget eller hvor lidt, der skal skrues op, for at nå en behagelig temperatur. De senere år er der heldigvis kommet et stigende udbud af smarte, digitale løsninger indenfor trådløs varmestyring, som gør det langt lettere at overvåge og justere på temperaturen derhjemme. 

Med en såkaldt Smart Termostat kan du, via en App, styre temperaturen derhjemme helt ned i detaljen, og endda skemalægge hvor meget og hvornår, dine radiatorer skal være tændte, i de enkelte rum. Det er virkelig praktisk, og giver mulighed for, at man kan skrue op og ned for varmen, helt uden at være hjemme, og man kan derfor langt nemmere holde tilpasse temperaturen i hjemmet til ens behov og vaner. Her på siden finder du vores udvalg af trådløse termostater og andre enheder til trådløs varmestyring, som vi sælger til skarpe priser, og med mulighed for fri fragt. Hvis du er på udkig efter en trådløs termostat, en Wi-Fi termostat eller noget helt tredje til smart varmestyring, er du kommet til det helt rigtige sted. Tag blot et kig her på siden, og find din nye radiator termostat. 

Styr Temperatur & Indeklima med en Trådløs Termostat

Temperaturstyring er en væsentlig del af at opretholde et godt indeklima i hjemmet. Først og fremmest, giver den rette temperatur husets beboere den mest optimale komfort i dagligdagen. De færreste bryder sig om at fryse eller svede, men hvad den ideelle temperatur præcist er, er i høj grad et spørgsmål om personlige præferencer. Når det kommer til temperaturens betydning for bygningens sundhed, er det imidlertid lettere at sætte specifikke tal på, hvordan man bedst holder bygningen sund og fri for fugt og skimmel.

Varm luft kan indeholde mere vand end kold luft, og man bør derfor holde en indendørstemperatur på 18 grader, for at mindske risikoen for, at vandet i luften lægger sig som kondens på rummets overflader, da fugtige overflader giver bedre vækstbetingelser for skimmelsvamp. Af samme grund bør temperaturforskellen mellem boligens rum ikke være mere end 5 grader. Det skyldes, at der i så fald kan opstå kondensdannelse på overfladerne i de koldere rum, ved indstrømning af varmere luft fra de mere opvarmede rum. 

Med en smart trådløs termostat med app-styring, kan du i højere grad kontrollere temperaturen i boligens forskellige rum, og sikre et bedre indeklima og en mere økonomisk opvarmning af boligen. I den medfølgende App, kan man desuden fastsætte den ønskede temperatur på hver enkelt trådløse termostat i hjemmet, og dermed sikre en konstant minimumstemperatur i hvert enkelt rum, samt en kontrolleret temperaturforskel mellem rummene. 

Smart Varmestyring med App-kontrol

Her på siden finder du blandt andet en smart og vanvittigt praktisk trådløs radiator termostat i Zigbee-serien fra Nedis. Termostaten har et hav af features inden for smart varmestyring, og den er desuden App-styret og nem at installere. Indstil temperaturen i boligens forskellige rum efter behov, eller skemalæg opvarmningen på uge eller -dagsbasis, for at få den mest økonomiske og klimavenlige opvarmning af boligen. Den trådløse termostat fra Nedis styres som nævnt via den medfølgende Nedis SmartLife App, men den kan også stemmestyres ved hjælp af Google Home og Amazon Alexa, og kan derfor indgå i et større arsenal af Smart Home enheder. Den trådløse termostat kan selvfølgelig også aflæses og betjenes manuelt, ved hjælp af det digitale display på termostatens front. 

Nem & Hurtig installation

Installation af den trådløse radiator termostat kræver hverken at man er elektriker eller VVS’er - du skal blot kunne bruge en skruetrækker og følge installationsguiden i den medfølgende manual. 

Dag-til-Dag-Levering & Mulighed for Fri Fragt

Når du handler på Evermart.dk, har du altid mulighed for at vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, hvilket betyder, at du kan modtage din ordre allerede i morgen, hvis du bestiller i dag. Du har desuden altid mulighed for at spare forsendelsen og vælge en gratis fragtløsning, hvis du kan vente lidt længere. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af produkter indenfor smart varmestyring og trådløse termostater? Så tøv endelig ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice-team, som sidder klar til at besvare henvendelser alle hverdage. Ring på +45 71 99 91 92 eller send e-mail til [email protected], og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.