Smart Home

 • Termostater

  Termostater

 • Smart Home Kamera

  Smart Home Kamera

 • Smart Home Sensorer

  Smart Home Sensorer

 • Smart Home Ringeklokke

  Smart Home Ringeklokke

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (45)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (39)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gør dit hjem ekstra smart med Smart Home-produkter

Smart Home er betegnelsen for et hjem, hvor alle elektroniske apparater er forbundet med hinanden via internettet. Det kan være ting som dørklokke, elpærer, radiatorer og meget mere - altså produkter, du har i forvejen, men som med en internetopkobling bliver mulige at styre fra fx din telefon eller som kan styres af sig selv.

Forestil dig fx at du hver morgen får lyset i dit soveværelse eller stue til at tænde automatisk klokken 7, når du skal op, og radiatorerne allerede har varmet dit køkken op. Når du så tager afsted på arbejde, skruer radiatorerne automatisk ned, og lyset slukkes også automatisk. Begge dele er koblet på internettet og dit Smart Home-system og kan styres fra din telefon, så du kan også tjekke, hvis du har glemt at slukke noget eller lignende. Du kan også koble overvågningskameraer og dørklokker til, så hvis du ikke er hjemme, så kan du se, hvem der ringer på døren hos dig.

Du kan også koble apparater som vandingssystemer til din have, så den automatisk vander din have, hvis du er på ferie om sommeren. Robotstøvsugere kan også kobles til dit Smart Home-system, så du også kan styre dem, selvom du ikke er hjemme. Smart Home betyder altså, at alle dine normale hverdagsapparater bliver koblet til internettet, så du kan styre dem fra din telefon og sætte faste rutiner for, hvornår og hvordan de skal bruges.