Tilbehør til Vinduesvaskere

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (3)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (3)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (3)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (3)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Gul (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Alt Tilbehør Til Alle Vinduesvaskere

Der er intet værre end grimme vinduer.

Nej, vent!

Vinduesvask er faktisk værre end grimme og beskidte vinduer. Det tager så lang tid, når du skal have fyldt spanden op, vasket vinduerne og derefter skrabe med en gammel og dårlig skraber. Og så skal du have slæbt al udstyret og stigen med videre til de næste vinduer, som er endnu mere beskidte end det første. Du får sved på panden, det gør ondt i ryggen, og så bliver vinduerne ikke engang 100% rene. Struggle!

Med en elektrisk vinduesvasker kan din vinduesrengøring få en tiltrængt renæssance. Du kan vaske alle dine vinduer på en tredjedel af tiden, og vinduesvaskeren sørger for, at resultatet bliver 100% rent hver eneste gang.

Ingen grimme striber med en elektrisk vinduesvasker

Med den rette teknik kan du sagtens få pæne og rene vinduer på den gammeldags fremgangsmåde med spand, klud, viskestykke og skraber. Det er dog ikke så nemt, som det lyder - og hvis din skraber er dårlig, så er det ganske enkelt umuligt at få et pænt resultat. Derudover bliver vinduerne stribede, hvis du ikke er hurtig nok til at få dem vasket. Dette er specielt et problem i solskinsvejr.

Med en elektrisk vinduesvasker bliver arbejdsprocessen meget nemmere, og vinduesvasken tager blot en brøkdel af tiden. Dette resulterer i rigtig pæne vinduer. Og når selve rengøringen er blevet nemmere, så er det også væsentligt nemmere at motivere sig selv til at få vasket vinduerne oftere.

Bolius anbefaler vinduesvask 3-4 gange om året

Videnscentret og boligsiden Bolius.dk anbefaler, at du vasker dine vinduer 3-4 gange om året. På denne måde når dine vinduer aldrig at blive for beskidte, så du får besvær med at få dem 100% rene. Dette er dog kun en anbefaling, og hvis du bor et sted, hvor dine vinduer af forskellige årsager er meget eksponerede overfor skidt og snavs, så kan du med fordel vaske dine vinduer endnu oftere.

De færreste danskere vasker vinduer ofte nok - og det forstår man godt!

Det er enormt bøvlet af vaske vinduer, og ofte kræver det flere dages tilløb at få det gjort. Og så hjælper det heller ikke på arbejdsmoralen, at vinduesvask er bedst i “dårligt” vejr. Med en elektrisk vinduesvasker kan du dog sagtens vaske vinduer i al slags vejr - og så er det pludselig ikke så slemt at skulle pudse vinduerne, når man kan gøre det i dejligt solskinsvejr i stedet for kedeligt regnvejr.

Det anbefales ligeledes, at du får rengjort hele vindueskarmen og alle vindueskanterne mindst én gang om året. Dette gør du hurtigt med universalrengøring, varmt vand og lidt knofedt.

Billigt vinduesvasker-tilbehør på Evermart.dk

Vi lagerfører et bredt udvalg af tilbehør til et stort udvalg af vinduesvaskere. Her på Evermart.dk finder du klude til vinduesvaskere, opladere til vinduesvaskere og gummilister til vinduesvaskere. Alle vores produkter er nøje udvalgte, så kvaliteten er helt i top. Til gengæld har vi skruet prisen helt i bund, så du kan finde udstyr til din vinduesvasker til billige penge.

For at din elektriske vinduesvasker skal kunne yde sit maksimale, så er det vigtigt, at du bruger den korrekt. Dette indebærer blandt andet, at du skifter både klud og gummiliste, hvis disse er blevet slidte. Defekt tilbehør vil resultere i ringere og mere tidskrævende rengøring.

Fri fragt og lynhurtig levering

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer samt mulighed for at vælge dag-til-dag-levering, så du kan bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen.