Kärcher Vinduesvasker Gummilister

 • Kärcher WV1 Gummilister

  Kärcher WV1 Gummilister

 • Kärcher WV2 Gummilister

  Kärcher WV2 Gummilister

 • Kärcher WV5 Gummilister

  Kärcher WV5 Gummilister

 • Kärcher WV6 Gummilister

  Kärcher WV6 Gummilister

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (1)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gummilister til Kärcher Vinduesvaskere

Hvem elsker ikke skinnende rene vinduer?

Her på Evermart.dk elsker vi i hvert fald vinduer, som er pæne og rene, men vi ved også godt, at det kan være en kamp at nå dertil, og derfor forhandler vi en masse lækkert udstyr og tilbehør til de gode elektriske vinduesvaskere fra Kärcher, som kan gøre din hverdag nemmere.

Her på siden har vi samlet alle vores gummilister til Kärcher vinduesvaskere. Gummilisten kaldes også for sugelæben, og det er denne gummilister, som sidder på skraberen, der skal fjerne al vandet fra dine vinduer, så du undgår at få grimme vand-striber på dine vinduer.

Hvis gummilisten på din skraber er defekt eller slidt, så kan du ikke fjerne al vandet på ruden, og så vil resultatet af din vinduesvask være væsentligt ringere. Og fordi resultatet af vinduesvask altid er åbenlyst for enhver, så kan du faktisk lige så godt lade være med at vaske dine vinduer, hvis du ikke har det rigtige udstyr til at gøre det.

Her på siden finder du gummilister til alle Kärcher WV vinduesvaskere, herunder:

Kärcher WV1 Gummilister
Kärcher WV2 Gummilister
Kärcher WV5 Gummilister
Kärcher WV6 Gummilister

Gummilisten er alfa & omega

Hvis der er noget værre end snavsede vinduer, så er det stribede vinduer!

Ikke nok med at striberne er mindst lige så grimme som snavs og støv, så er de også opstået på baggrund af en fejlslået vinduesrengøring, som højst sandsynligt har taget dig over en time at udføre. Med andre ord er stribede vinduer altså decideret spild af tid, og derfor er det endnu værre en snavsede vinduer.

Stribede vinduer er resultatet af enten dårlig skrabe-teknik eller en dårlig skraber. Er din teknik dårlig, så skal du blot øve dig lidt mere, men hvis din skraber er slidt, så skal du have dig en ny.

Her på siden finder du gummilister til alle Kärcher vinduesvaskere, så hvis du leder efter netop dette, er du kommet til det helt rigtige sted. Scroll op herfra og gå på udkig i varekataloget, som bugner med gode tilbud på Kärcher gummilister.

Alt slags tilbehør til alle Kärcher vinduesvaskere

Udover gode og billige gummilister til Kärcher vinduesvaskere finder du også en masse andet tilbehør til din Kärcher vinduesvasker. Vi har blandt andet Kärcher Opladere og Kärcher Klude, og hvis du er i markedet efter nogle af disse produkter, så kan du bare vælge en af nedenstående kategorier:

Kärcher WV1 Tilbehør
Kärcher WV2 Tilbehør
Kärcher WV5 Tilbehør
Kärcher WV6 Tilbehør

Vi har gjort søgningen mega nem for dig, så du kan finde dit nye Kärcher tilbehør på ingen tid og komme i gang med at vaske dine vinduer ordentligt. Scroll op herfra og gå på udkig i produktkataloget, hvis du leder efter gummilister til Kärcher vinduesvaskere. Vælg én af ovenstående kategorier, hvis du leder efter andet tilbehør til din Kärcher vinduesvasker.

Billige varer til gode priser

Alle vores varer er super billige, og det er fordi vi ikke forhandler overpriced mærkevarer, som alligevel ikke fungerer bedre end et billigere alternativ. Her på Evermart.dk finder du altså udelukkende gode varer til super gode priser, og du får altså altid maksimal value-for-money, når du handler hos os.

Fri fragt og lynhurtig levering

Vi sætter en stor dyd i at levere en af Danmarks bedste leveringsservices. Når du handler på Evermart.dk får du altid mulighed for at vælge fri fragt, og du kan også vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så du kan bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen.

Vores pakke-folk går på arbejde for at pakke og sende pakker 365 dage om året, så du kan bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen (også i weekender, ferier og på helligdage).

Hvis noget ikke er, som det burde være, så hiver du bare fat i vores søde support-team på [email protected]. De kan være behjælpelige med enhver forespørgsel.

Trustpilot lyver ikke

Vi har den allerbedste rating på Trustpilot, og det er vi selvfølgelig enormt stolte af, da Trustpilot er dit talerør som kunde. Og som kunde er det jo dig, vi er her for!

Tøv endelig ikke med at fortælle os om din oplevelse ovre på vores Trustpilot!