Kärcher WV2 Tilbehør

 • Kärcher WV2 Klude

  Kärcher WV2 Klude

 • Kärcher WV2 Oplader

  Kärcher WV2 Oplader

 • Kärcher WV2 Gummilister

  Kärcher WV2 Gummilister

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (3)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (3)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (3)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (3)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Gul (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Godt & Billigt Kärcher WV2 Vinduesvasker Tilbehør

På denne side finder du et væld af billigt tilbehør og godt udstyr til din Kärcher WV2 vinduesvasker. Vi lagerfører et bredt udvalg af Kärcher WV2 klude, Kärcher WV2 opladere og Kärcher WV2 gummilister/sugelæber. Du scroller bare op herfra og kigger igennem vores varekatalog, som bugner med gode tilbud - og så kan du få få sekunder finde dit nye tilbehør til din Kärcher WV2 vinduesvasker.

Vores produkter er alle sammen nøje udvalgte, så du altid er sikret høj kvalitet, når du handler hos os. Det forhindrer os dog ikke i at skrue prisen helt i bund, så du også altid er sikret maksimal value-for-money, når du handler her på Evermart.dk.

Kärcher WV2 Klude

Før du kan komme i gang med at skrabe vinduet for vand, så skal du have vasket vinduet med en klud. Kluden skal blødes op med vand og sæbe, og herefter kan du skrubbe ruden ren. Har du ingen klud, eller er din klud gået i stykker, så kan du lige så godt lade være med at vaske dine vinduer, da det er en forudsætning for at få rene vinduer.

Hele vores sortiment af klude til din Kärcher WV2 vinduesvasker finder du i produktkataloget i toppen af denne side eller ved at vælge kategorien “Kärcher WV2 Klude” allerøverst på denne side.

Kärcher WV2 Oplader

Din Kärcher WV2 vinduesvasker er en fantastisk rengøringsmaskine, som ikke fylder særligt meget, men som stadigvæk har masser af batterilevetid. Faktisk udskiller hele Kärchers produktserie sig fra konkurrenterne ved at være udstyret med en enorm batterikapaacitet.

Det kan dog ikke undgås, at din Kärcher WV2 vinduesvasker skal have tanket noget strøm på fra tid til anden, og derfor er det vigtigt, at du har en god oplader. Der fulgte selvfølgelig en original oplader med, da du købte din Kärcher WV2 vinduesvasker, men hvis denne er blevet væk eller er gået i stykker, så finder du din ny Kärcher WV2 oplader her på Evermart.dk. Tag blot et kig i kataloget på denne side eller vælg “Kärcher WV2 Oplader” i toppen af siden.

Kärcher WV2 Gummilister

En gummiliste til en vinduesskraber kaldes også for en “sugelæbe”, og denne sugelæbe er ganske enkelt alfa og omega, når det handler om at få rene vinduer uden grimme striber. Gummilisten fjerner alt vand fra vinduet, og hvis gummilisten er slidt, så kan den ikke fjerne vandet effektivt, og så vil der med garanti opstå grimme striber på dine vinduer.

Der er intet værre end at have brugt lang tid på at vaske vinduer for så derefter at finde ud af, at samtlige vinduer nu er fyldt med grimme vand-striber. I så fald kan du lige så godt lade være med overhovedet at vaske dine vinduer.

Du finder alle vores gummilister og sugelæber til din Kärcher WV2 i varekataloget ovenfor. Du kan også vælge kategorien “Kärcher WV2 Gummilister” allerøverst på denne side.

Vinduesvask på en tredjedel af tiden med Kärcher WV2

Kärcher WV2 er en fantastisk rengøringsmaskine, som effektivt hjælper dig med at vaske dine vinduer, og faktisk går det op til 3 gange så hurtigt, når du bruger Kärcher WV2 fremfor den manuelle skraber. Og så kan du også vaske vinduer i al slags vejr, når du bruger Kärcher WV2 vinduesvaskeren, da solen ikke kan nå at udtørre vinduerne, inden du er færdig med at vaske.

Fri fragt og super hurtig levering

Vores dygtige folk arbejder hver dag på at forbedre din oplevelse, når du handler her på Evermart.dk. Derfor får du altid mulighed for at vælge både fri fragt og dag-til-dag-levering - også i weekender og ferier.