Kärcher WV2 Oplader

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (1)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher WV2 Vinduesvasker Oplader

Uden strøm duer din elektriske Kärcher WV2 vinduesvasker selvfølgelig ikke, og derfor forhandler vi opladere til hele Kärcher WV-serien her på Evermart.dk. Du finder en god og billig oplader til din Kärcher WV2 i varekataloget på denne side. Du kan blot scrolle op herfra og tjekke vores varekatalog ud. Her vil du helt sikkert finde noget, som du står og mangler, og hvis behovet er akut, så leverer vi hjertens gerne lynhurtigt, så varen allerede er fremme hos dig i morgen.

Hvad enten din gamle oplader er gået i stykker, blevet væk eller noget helt tredje, så er du dækket 100% ind her på Evermart.dk. Vores produkter er alle sammen i høj kvalitet, da de er nøje udvalgte. Til gengæld forhandler vi ingen dyre mærkevarer, så derfor er vores priser super lave. Når du handler på Evermart.dk, får du altså altid maksimal value-for-money.

Vi har også masser af Billige Kärcher WV2 Klude samt et stort udvalg af Billige Kärcher WV2 Gummilister.

Batterilevetid nok til hele matriklen

Medmindre du er bosiddende i Det Hvide Hus eller hedder Dave Siegel (manden med verdens største private ejendom med over 2000 vinduer - jep, den er god nok), så er Kärcher WV2 vinduesvaskeren helt sikkert noget for dig!

Med sin store batterilevetid kan du sagtens nå at vaske alle vinduerne på hele matriklen på én enkelt opladning, og Kärcher WV2 vinduesvaskeren er udstyret med et smart display, som viser, når den er ved at løbe tør for strøm. På denne måde er du sikret aldrig at løbe ind i uforudsete tekniske problemer, når du vasker dine vinduer med Kärcher WV2 vinduesvaskeren.

Bestil i dag - vask i morgen

Vores søde kollegaer pakker og sender varer hver eneste dag, 365 dage om året, så du kan få dag-til-dag-levering hele året rundt - også i weekender, ferier og på helligdage.

Vores lynhurtige leveringsservice er en af landets bedste, og vi håber, at du vil benytte dig af den!

Du får også altid mulighed for at vælge fri fragt, når du handler på Evermart.dk.