Kärcher WV2 Gummilister

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (1)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher WV2 Vinduesvasker Gummilister

Hvis din elektriske Kärcher WV2 vinduesvasker ikke vasker dine vinduer lige så effektivt, som den gjorde i starten, så er det med al sandsynlighed gummilisten (sugelæben) i bunden, der trænger til en udskiftning. Hvis denne er blevet slidt eller på anden måde beskadiget, så vil kvaliteten af din vinduesvask falde betragteligt - og så giver det ringe mening overhovedet at forsøge at vaske vinduerne, indtil du har fået fat i en ny gummiliste.

Leder du efter en gummiliste til din Kärcher WV2 vinduesvasker, så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side har vi samlet alle de gummilister, der passer til din Kärcher WV2 vinduesvasker. Du skal bare scrolle op herfra og kigge i vores varekatalog, som bugner med gode tilbud. Vi har gjort din søgning nem, så du på få sekunder kan vælge og købe det, du står og mangler til din elektrisk Kärcher WV2 vinduesvasker.

Gummilisten er super vigtig

Der er intet værre end at bruge lang tid på at vaske vinduer for så bagefter at kunne konstatere, at alle vinduerne er helt stribede af vand-rester, som du ikke har fået fjernet.

Ovenstående har du helt sikkert oplevet, hvis du har vasket vinduer med en slidt skraber, for hvis ikke skraberen er 100% intakt, så vil din vinduesrengøring heller ikke være 100% effektiv. Så simpelt kan det siges.

Oplever du, at din Kärcher WV 2 ikke vasker lige så effektivt, som den plejer, så er det utvivlsomt gummilisten, der trænger til en udskiftning. Her på Evermart.dk finder du et bredt udvalg af gode og billige gummilister til alle Kärcher WV-modellerne, og din Kärcher WV2 vinduesvasker er selvfølgelig ingen undtagelse. Tag et kig i varekataloget ovenfor - her finder du helt sikkert det, du mangler!

Stort udvalg af Kärcher WV gummilister på Evermart.dk

Det er super nemt at skifte gummilisten på din Kärcher WV2, og derfor er der ingen undskyldning for ikke at få bestilt en ny, så du lynhurtigt kan komme i gang med at vaske dine vinduer ordentligt igen. Vi lagerfører et bredt udvalg, og du finder dem alle sammen i varekataloget i toppen af denne side.

Vi har også Billige Kärcher WV2 Klude og Billige Kärcher WV2 Opladere.

Billige priser + god kvalitet = value-for-money

Når du handler på Evermart.dk, så får du altid en rigtig god value-for-money. Alle vores produkter er nøje udvalgte, og fordi vi ikke forhandler overpriced mærkevarer, så kan vi tilbyde et stort udvalg af kvalitetsprodukter til enormt lave priser. Bedre bliver det ikke!

Fri fragt og dag-til-dag-levering

Hvis du bestiller i dag, så kan du med vores lynhurtige dag-til-dag-levering modtage din pakke allerede i morgen - og faktisk tilbyder vi denne dag-til-dag-levering 365 dage om året takket være vores ihærdige medarbejdere, som hver dag pakker og sender ordrer, så du kan få en af Danmarks bedste leveringsservices.

Vi arbejder hver dag på højtryk for at forbedre kundeoplevelsen, når du handler her på Evermart.dk, og vi håber at du vil gøre brug af vores services. Fortæl os gerne om din oplevelse på Trustpilot.