Vinduesvasker Tilbehør

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (3)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (3)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (3)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (3)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Gul (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Alt Tilbehør til Vinduesvaskere

Hvis du bor i hus eller lejlighed, så ved du, hvor vigtigt det er at få vasket sine vinduer fra tid til anden. Du ved helt sikkert også, hvor tidskrævende og hård en opgave det er at få gjort; du får sved på panden, det gør ondt i ryggen - og så bliver vinduerne ikke engang altid 100% rene hver gang. Lidt striber er synlige hist og her, og efter ganske få dage er synes vinduerne allerede møgbeskidte igen.

Hvis du også er udfordret på vinduesvask, så bør du helt sikkert overveje at få fat i en elektrisk vinduesvasker, som kan hjælpe dig med at få skinnende rene vinduer hver gang. Desuden bliver arbejdsprocessen hurtigere og nemmere med en god vinduesvasker. Faktisk er den op til 3 gange så hurtig som den gammeldags metode med spand, skraber og klud.

Undgå striber med en elektrisk vinduesvasker

Vinduesvask handler i høj grad om teknik. Den forkerte fremgangsmåde vil næsten altid resultere i et dårligt resultat, og det ses tydeligt på vinduerne bagefter. Desuden tørrer vandet hurtigt, hvis du vasker vinduer i solskin, og derfor er det vigtigt, at du vasker dem i et højt tempo. Har du svært ved at vaske vinduerne hurtigt nok, så kan en elektrisk vinduesvasker hjælpe dig med at sætte tempo på din vinduesvask, så du undgår de kedelige, grimme striber på dine vinduer.

Vinduesvask en gang i kvartalet

På Bolius.dk anbefaler man, at du vasker dine vinduer 3-4 gange om året. På denne måde kan du nemt fjerne al skidt og snavs, når du vasker, fordi skidtet ikke har fået lov til at sidde i årevis. Det kan dog være gavnligt med en endnu hyppigere vinduesvask, hvis du bor i et område, hvor dine vinduer af forskellige årsager bliver mere beskidte end hvad tilfældet normalt er.

Vinduesvask 3-4 gange om året virker umiddelbart som rigtig meget arbejde, men hvis du har en elektrisk vinduesvasker, så bliver arbejdet meget mere overskueligt, da denne kan vaske op til 3 gange så hurtigt som en gammeldags vinduesskraber.

Husk også at vaske og skrubbe vindueskarme og vindueskanter grundigt én gang om året. Dette gør du nemt med lidt varmt vand, rengøringsmiddel og en smule knofedt.

Billigt tilbehør til vinduesvaskere på Evermart.dk

Her på Evermart.dk har vi al slags tilbehør til din vinduesvasker. Du finder både klude til vinduesvaskere, opladere til vinduesvaskere og gummilister til vinduesvaskere her på siden, og prisen den er selvfølgelig skruet helt i bund.

Det er vigtigt at have det rette udstyr til din vinduesvasker, så denne kan rengøre så effektivt som overhovedet muligt. Har du for eksempel en slidt gummiliste på skraberen, så vil din rengøring bliver langsommere, og du vil få stribede vinduer overalt, fordi skraber-listen er slidt og derfor ikke kan rengøre ordentligt.

Fri fragt og lynhurtig levering

Vi har én af Danmarks bedste leveringsservices - og det er vi stolte af!

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer samt mulighed for at vælge dag-til-dag-levering, så du kan bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen.

Vores dygtige personale går på arbejde hver dag for at forbedre din oplevelse, når du handler her på Evermart.dk. Vores lager- og pakke-medarbejdere arbejder hver dag 365 dage om året, så du kan få dag-til-dag-levering i alle hverdage, weekender, helligdage og ferier.