Kärcher WV2 Klude

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (1)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Gul (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher WV2 Vinduesvasker Klude

Hvis du vil have pæne og rene vinduer, så er det vigtigt, at du bruger en god og effektiv klud, som nemt skrubber ruderne rene for diverse former for skidt og snavs. Først efter vinduet er skrubbet godt rent, kan du begynde at skrabe vinduet rent for vand.

Vinduesvask kræver i høj grad det rette udstyr for at være effektivt, og faktisk giver det i langt de fleste tilfælde slet ikke mening at give sig i kast med vinduesvask uden godt og velfungerende udstyr, da dette vil resultere i en masse hårdt arbejde, men møgbeskidte vinduer, som er helt zebra-stribede af vandrester og snavs.

Her hos os finder du alt slags udstyr til din Kärcher WV2 vinduesvasker, herunder billige klude, opladere og gummilister. Du finder hele vores udvalg af gode og billige klude til Kärcher WV2 vinduesvaskeren her på siden. Du kan bare scrolle op herfra og gå på udkig i produktkataloget, som indeholder masser af gode tilbud. Vi har gjort søgningen nem for dig, så du hurtigt kan find præcist dét, du står og mangler.

Vi har også Kärcher WV2 Opladere og Kärcher WV2 gummilister/sugelæber.

Nem at udskifte

Det er rigtig nemt at skifte kluden på din Kärcher VW2. Den fastgøres og aftages med løkke og krog, og det tager dig kun ganske få sekunder at gøre. Med andre ord er der altså ingen undskyldning for at vaske med en gammel og slidt klud.

Gode klude - lave priser

Alle produkterne på vores hjemmeside er nøje udvalgte, så kvaliteten er rigtig god. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for alle vores Kärcher WV2 klude, som både er holdbare og enormt effektive til rengøring af vinduer.

Fordi vi ikke forhandler overpriced mærkevarer, så har vi skruet priserne på vores produkter helt i bund, og derfor får du altid maksimal value-for-money, når du handler her på Evermart.dk!

Godt udstyr - god rengøring

Du forbinder måske vinduesvask med møjsomt arbejde i dårligt vejr, men med en Kärcher WV2 bliver vinduesvasken til en leg, og du kan faktisk vaske dine vinduer op til 3 gange hurtigere, end hvis du bruger en gammeldags vinduesskraber.

Derudover skal du også både have spand, vand, sæbe, håndklæde, klud og skraber, når du vasker vinduer. Dette behøver du heller ikke, hvis du bruger en Kärcher WV2 vinduesvasker, som både er skraber, klud, vand, spand og håndklæde i ét.

Med en Kärcher WV2 kan du også nemt skifte mundstykket ud til en mini-version, så du nemt kan rengøre selv de mindste vinduer med små sprosser.

Bestil i dag - modtag i morgen

Vi hader ineffektiv vinduesvask, men vi elsker godt udstyr, og derfor tilbyder vi fri fragt samt mulighed for dag-til-dag-levering på alt vores tilbehør til din Kärcher WV2 vinduesvasker. Hvis du har planlagt vinduesvask i morgen, så kan du altså bestille din nye klud i dag og modtage den allerede i morgen!