Kärcher WV5 Tilbehør

 • Kärcher WV5 Klude

  Kärcher WV5 Klude

 • Kärcher WV5 Oplader

  Kärcher WV5 Oplader

 • Kärcher WV5 Gummilister

  Kärcher WV5 Gummilister

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (3)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (3)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (3)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (3)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Gul (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher WV5 Vinduesvasker Tilbehør

Mangler du en klud, oplader eller gummilister til din Kärcher WV5 vinduesvasker, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du et bredt udvalg af billigt og godt tilbehør til din Kärcher WV5, herunder Kärcher WV5 klude, Kärcher WV5 opladere og Kärcher WV5 gummilister/sugelæber. Vi har gjort søgningen nem for dig ved på denne side udelukkende at præsentere dig for produkter, der passer specifikt til din Kärcher WV5 vinduesvasker. Du kan lynhurtigt scrolle igennem vores varekatalog, som bugner med gode tilbud på udstyr til din Kärcher WV5, og vælge præcist dét, du står og mangler.

Alle vores varer er af høj kvalitet, da de er nøje udvalgte. Vi forhandler ingen overpriced mærkevarer, og derfor kan vi skrue prisen helt i bund, så du altid får maksimal value-for-money, når du handler her på Evermart.dk.

Kärcher WV5 Klude

En god klud er en forudsætning for rene vinduer - og derfor bør du aldrig bruge en slidt klud vil vinduesrengøring. Først efter du har skrubbet vinduet rent, kan du skrabe vinduet, og hvis ikke din klud er god, så vil din vinduesvask heller ikke være god.

Hele udvalget af billige klude til din Kärcher WV5 vinduesvasker finder du i varekataloget på denne side. Du kan ligeledes vælge kategorien “Kärcher WV5 Klude”, og så vil du udelukkende blive præsenteret for klude, der passer perfekt til din vinduesvasker.

Kärcher WV5 Oplader

Hvis din gamle Kärcher WV5 oplader er blevet væk eller gået i stykker, så finder du her på siden en god erstatning. For selvom din Kärcher WV5 er udstyret med en stor batterikapacitet, så skal den oplades en gang imellem.

Find vores opladere til din Kärcher WV5 vinduesvasker i produktkataloget ovenfor eller ved at vælge kategorien “Kärcher WV5 Oplader” allerøverst på siden.

Kärcher WV5 Gummilister

Gummilisten - eller sugelæben, om man vil - er den allervigtigste succesparameter, når det kommer til effektiv vinduesrengøring. En god og intakt gummiliste på skraberen vil med den rette teknik altid resultere i et perfekt resultat, mens en dårlig eller slidt gummiliste altid vil resultere i ringe rengøringskvalitet - også selvom din skrabeteknik er god.

Der er ikke noget mere irriterende end at bruge lang tid på at vaske vinduer, hvis resultatet bare er vinduer, som er fyldt med grimme vand-striber, fordi sugelæben på skraberen er slidt.

Vi har en masse nye gummilister til din Kärcher WV5 på lager, så du hurtigt kan få fat på en ny og dermed fikse din vinduesrengøring. Find hele udvalget her på siden eller ved at vælge kategorien “Kärcher WV5 Gummilister” øverst på siden.

Vinduesvask på en tredjedel af tiden med Kärcher WV5

Hvis du har en Kärcher WV5, så ved du allerede, at den er langt mere effektiv end håndkrafts-metoden med spand, klud, skraber og viskestykke. Men vidste du også, at vinduesvasken går op til 3 gange så hurtigt, når du bruger din Kärcher WV5 vinduesvasker?

Med en Kärcher WV5 vinduesvasker er rengøring af vinduer blevet til en leg - og faktisk kan den også benyttes til at rengøre andre overflader som fliser, glas osv.

Bestil i dag - modtag i morgen

Vi har en masse gode kollegaer, som hver dag knokler for at gøre din oplevelse endnu bedre, når du handler her på Evermart.dk. Vi er enormt stolte over vores service og Trustpilot-rating, og dette skyldes blandt andet vores lynhurtige levering.

Hvis du bestiller i dag og vælger vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så modtager du allerede din pakke i morgen. Og faktisk gælder vores dag-til-dag-levering 365 dage om året, så du kan få hurtig fragt i hverdage, weekender, ferier og helligdage.