Kärcher WV5 Klude

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (1)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Gul (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher WV5 Vinduesvasker Klude

Med en god klud kan du hurtigt og nemt få vasket dine vinduer rene, så du kan begynde at skrabe vandet af. Med en dårlig klud har du svært ved at få vasket dine vinduer helt rene, og så bør du ikke gå i gang med at skrabe vandet væk.

Hvis ikke vinduet er helt rent, inden du finder skraberen frem, så kan du lige så godt lade være med at skrabe vinduet. Meningen med at vaske vinduer er jo at vaske vinduerne rene, så hvis kluden er dårlig og ikke fanger al skidt og snavs, så forsvinder hele meningen med overhovedet at vaske vinduerne.

Du bør altså kun vaske dine vinduer, hvis du har en god klud, som nemt og hurtigt fjerner al snavs.

Her på Evermart.dk finder du et bredt udvalg af billige klude til alle Kärcher WV-vinduesvaskere, og vi har selvfølgelig også gode og billige klude til Kärcher WV5 på lager. Du finder hele udvalget af Kärcher WV5 klude i varekataloget på denne side. Vi gar gjort din søgning rigtig nem, så du hurtigt kan finde den klud, du står og mangler.

Vi har også Kärcher WV5 Opladere og Kärcher WV5 gummilister/sugelæber.

Nem udskiftning

Selve udskiftningen af kluden på din Kärcher WV5 er utroligt nem. Kluden aftages og udskiftes på få sekunder ved hjælp af krog og løkke, og der er altså ingen undskyldning for ikk at få skiftet en slidt klud ud ved første lejlighed.

Gode klude til billige penge

Her på Evermart.dk sætter vi en dyd i at tilbyde helt ekstraordinær value-for-money, og alle vores produkter er enormt billige, men nøje udvalgte. Det betyder, at når du handler på Evermart.dk får du altid rigtig gode produkter til rigtig lave priser - og det er dét, vi kalder value-for-money!

Dårligt udstyr giver dårlig rengøring

Det er møgirriterende at vaske vinduer med en gammeldags vinduesskraber. Du skal både have spand, vand, sæbe, skraber, klud, håndklæde og eventuelt en stige med, når du vasker vinduer på den gamle måde. Bruger du derimod en Kärcher WV5, så bliver vinduesvasken meget nemmere, og du slipper for at bøvle med både spand og håndklæde.

Udover at være enormt praktisk og nem at betjene, så er WV5 Kärcher vinduesvaskeren også super hurtig. Faktisk tager det kun en tredjedel af tiden at vaske vinduer med WV5 Kärcher vinduesvaskeren, og udover vaskekvaliteten er dette én af de helt store bonusser ved WV5 Kärcher vinduesvaskeren.

Der følger også et lille mundstykke med til WV5 vinduesvaskeren, så du nemt og effektivt kan rengøre vinduer med små sprosser (de vinduer, som altid er super bøvlede at pudse).

Bestil i dag - modtag i morgen

Vi elsker godt udstyr, og derfor tilbyder vi både fri fragt samt mulighed for dag-til-dag-levering på alt dit udstyr til din Kärcher WV5 vinduesvasker.

Vores søde medarbejdere går på arbejde hver dag for at forbedre din oplevelse, når du handler her på Evermart.dk, og faktisk arbejder vores lager-folk 365 dage om året, så du kan få dag-til-dag-levering alle dage hele året rundt - også i weekender, ferier og helligdage.