Kärcher WV6 Gummilister

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (1)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher WV6 Vinduesvasker Gummilister

Hvis du ligesom de fleste andre synes, at vinduesvask er en træls og tidskrævende tjans, og hvis du oplever, at dine vinduer ikke bliver 100% rene, så kan det være fordi du enten bruger den forkerte teknik eller det forkerte udstyr til opgaven. Når du vasker vinduer er det nemlig rigtig vigtigt, at du gør det korrekt, for hvis ikke du bruger den rette vaske-teknik eller noget ordentligt grej, så vil resultatet som oftest være mangelfuldt, og dine vinduer vil have grimme vand-streger overalt. Dette kan blandt andet skyldes dårligt håndelag, men det kan også være gummilisten i bunden af din vinduesskraber, som er blevet slidt. Hvis ikke denne er 100% intakt og velfungerende, så vil din vinduesvask være mere eller mindre nytteløs.

På denne side finder du gummilister (også kaldet sugelæber) til din Kärcher WV6 vinduesvasker, så hvis du er på udkig efter dette, så er du kommet til det helt rette sted. Scroll blot op herfra og gå på udkig i vores varekatalog, som bugner med gode tilbud til dig.

Gummilisten er vigtig

Der er intet værre end at spilde dyrebar fritid på ineffektiv rengøring, og hvis ikke gummilisten på din Kärcher WV6 vinduesvasker er 100% i orden, så risikerer du at spilde meget tid på vinduesrengøring - og resultatet vil med garanti være suboptimalt.

Er din Kärcher blevet ringere, siden du købte den, eller er der altid vand-striber på dine vinduer, efter du har vasket, så bør du helt sikkert tage et kig på denne side, hvor vi har samlet alle vores Kärcher WV6 gummilister, så du lynhurtigt kan få udskiftet de gamle og få skinnende rene vinduer igen.

Stort udvalg af Kärcher WV gummilister

Det er super simpelt at udskifte gummilisten/sugelæben på din Kärcher WV6 vinduesvasker, så hvis den gamle er dårlig, så kan du lynhurtigt få fingrene i en ny, så du kan genoptage vi vinduesvasken og få skinnende rene vinduer igen.

Vi har gummilister til alle Kärcher WV-modellerne, men her på siden finder du udelukkende gummilister til Kärcher WV6 vinduesvaskeren.

Vi har også Kärcher WV6 Klude og Kärcher WV6 Opladere.

Masser af value-for-money på Evermart.dk

Vi elsker gode produkter til gode priser - og derfor er det også det eneste, vi forhandler.
Her på Evermart.dk forhandler vi udelukkende billige produkter, som er i høj kvalitet, og fordi vi ikke har overpriced mærkevarer, så finder du udelukkende nøje udvalgte kvalitetsprodukter til super gode priser her på Evermart.dk.

Sublim leveringsservice

Vi tilbyder én af landets bedste leveringsservices med dag-til-dag-levering 365 dage om året og altid mulighed for fri fragt.

Vores gode leveringsservice er her for dig, og vi håber, at du vil benytte dig af den!