Kärcher WV6 Klude

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (1)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Gul (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher WV6 Vinduesvasker Klude

Har du også prøvet at bruge lang tid på at vaske dine vinduer grundigt for så bagefter at finde ud af, at samtlige af dine vinduer stadig er beskidte og stribede?

Vi kender følelsen - og der er næppe noget værre!

Når du vasker vinduer, er det super vigtigt, at du har det rette udstyr til opgaven. Dette gør sig gældende for både skraber og klud, og hvis kluden er blevet så slidt, at den ikke kan vaske ruden helt ren, så er det på tide at anskaffe sig en ny.

Inden du begynder at skrabe vandet af vinduet, så er det vigtigt, at du har skrubbet vinduet godt rent. Ellers vil der nemlig være spor af skidt og snavs tilbage på vinduet, når du er færdig med at skrabe - og så giver vinduesvask ikke meget mening.

Her på Evermart.dk finder du en masse klude til din Kärcher WV6 vinduesvasker, så du kan få udskiftet den gamle, hvis den er gået i stykker eller er blevet væk. Du scroller bare op herfra og går på udkig i vores varekatalog, som bugner med gode tilbud på klude til WV6 Kärcher vinduesvaskeren. Vi har gjort søgningen super nem for dig, så du lynhurtigt kan finde den klud, du mangler.

Vi har også Kärcher WV6 Opladere og Kärcher WV6 gummilister/sugelæber.

Nem udskiftning

Det tager takket være den smart krog og løkke kun ganske få sekunder at skifte kluden på din Kärcher WV6 vinduesvasker, og derfor er der altså ingen undskyldning for at vaske med en dårlig klud.

Gode klude til billige penge

Alle vores produkter er nøje udvalgte, så kvaliteten er rigtig god, men fordi vi ikke forhandler overpriced mærkevarer, så er vores priser samtidig super lave. Du er altså sikker på altid at få maksimal value-for-money, når du handler her på Evermart.dk!

Udstyret er vigtigt

Som før nævnt giver det absolut ingen mening at vaske vinduer, hvis ikke du har det rette udstyr til at udføre opgaven. Vinduesvask kræver som oftest en smule tilløb for de fleste, og derfor giver det kun mening at gøre det 100% - og det kan du kun, hvis du har det rette grej.

Med en Kärcher WV6 vinduesvasker kan du hurtigt, nemt og gnidningsfrit vaske alle dine vinduer på én enkelt opladning - og faktisk tager det kun en tredjedel af den tid det tager at klare vinduesvasken med en gammeldags vinduesskraber.

Når du køber WV6 vinduesvaskeren følger der også et lille mundstykke med, som du nemt kan skifte til, hvis du skal rengøre små vinduer med små sprosser.

Bestil i dag - modtag i morgen

Her på Evermart.dk sætter vi en stor dyd i altid at yde den allerbedste service til dig, og derfor tilbyder vi en af Danmarks bedste leveringsservices, hvor du altid får mulighed for at vælge fri fragt eller vores lynhurtige dag-til-dag-levering.

Faktisk pakker og sender vi 365 dage om året, hvilket vil sige, at du kan få dag-til-dag-levering i alle hverdage, weekender, ferier og helligdage.

Vores gode medarbejdere går på arbejde hver eneste dag for at gøre din oplevelse endnu bedre, når du handler her på Evermart.dk, og vi håber, at du vil benytte vores services.

Er du i tvivl om noget, så skriv til vores søde support-team, som sidder klar bag tasterne på: [email protected].