Kärcher WV6 Tilbehør

 • Kärcher WV6 Klude

  Kärcher WV6 Klude

 • Kärcher WV6 Oplader

  Kärcher WV6 Oplader

 • Kärcher WV6 Gummilister

  Kärcher WV6 Gummilister

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (3)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (3)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (3)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (3)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Gul (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher WV6 Vinduesvasker Tilbehør

Hvorfor vaske vinduer med slidt udstyr, når du hurtigt og billigt kan finde nyt og effektivt tilbehør til din Kärcher WV6 vinduesvasker her på Evermart.dk?

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af billige Kärcher WV6 klude, Kärcher WV6 opladere og Kärcher WV6 gummilister/sugelæber, som alt sammen kan erhverves for enormt lave priser og med lynhurtig dag-til-dag-levering.

Vi har gjort søgningen super nem for dig ved at samle alle produkter, der er kompatible med din Kärcher WV6 vinduesvasker her på denne side. Du kan altså lynhurtigt scrolle op herfra og gå på udkig i vores varekatalog, som bugner med gode tilbud på lækkert Kärcher WV6 tilbehør.

Alle vores varer er fremstillet i enormt høj kvalitet, og fordi vi nøje udvælger alle vores produkter og skruer prisen helt i bund, så får du altid maksimal value-for-money, når du handler her på Evermart.dk.

Kärcher WV6 Klude

Hvis du vil have en effektiv vinduesvask, så skal du have udstyret i orden. Her er det første step at have en god klud, som nemt og hurtigt kan skrubbe vinduerne rene for diverse former for skidt og snavs. Herefter kan du nemt skrabe vinduet rent for vand - og voilá, så er vinduet skinnende rent!

Find hele vores udvalg af Kärcher WV6 klude i kataloget på denne side eller ved at vælge kategorien “Kärcher WV6 Klude” allerøvers på denne side.

Kärcher WV6 Oplader

Du har brug for en oplader for at kunne få tanket noget strøm på din Kärcher WV6 vinduesvasker (som i øvrigt har en rigtig god batterikapacitet ift. konkurrenterne), og der fulgte selvfølgelig en original oplader med, da du købte din Kärcher WV6. Er denne oplader sidenhen gået i stykker eller blevet væk, så finder du en god og billig oplader til din Kärcher WV6 på denne side eller ved at vælge kategorien “Kärcher WV6 Oplader” i toppen af siden. Og hvis behovet er akut, så leverer vi selvfølgelig lynhurtigt, så din oplader er fremme allerede i morgen.

Kärcher WV6 Gummilister

Gummilisten i bunden af skraberen kaldes også for “sugelæben”, og denne er ganske enkelt alfa og omega, når det kommer til effektiv vinduesvask. Hvis ikke gummilisten er 100% intakt og funktionel, så vil din vinduesvask være intet mindre end nytteløs!

Der er intet værre end at vaske vinduer og så først bagefter lægge mærke til, at der på alle vinduerne er grimme vand-striber, fordi gummilisten på skraberen er dårlig.

Heldigvis finder du din nye gummiliste til din Kärcher WV6 her på Evermart.dk. Scroll blot op herfra og kig i varekataloget eller vælg kategorien “Kärcher WV6 Gummilister” i toppen af siden.

Simpel vinduesvask - bare 3 gange hurtigere

Der er intet magisk over en Kärcher WV6 vinduesvasker. Det kræver stadig tålmodighed og præcision at få 100% pæne og rene vinduer. Til gengæld giver den banebrydende teknologi dig mulighed for at vaske dine vinduer 3 gange så hurtigt, som du plejer - og så er vinduesvask lige pludselig en snild sag!

Du kan også vaske andre overflader med din Kärcher WV6 vinduesvasker. Den er særligt oplagt til stenfliser, bordplader og glaspartier, som den hurtigt og nemt vasker skinnende rene.

Bestil i dag - modtag i morgen

Vores leveringsservice er en af Danmarks bedste, og hvis du bestiller i dag, så modtager du din pakke allerede i morgen, hvis du vælger vores lynhurtige dag-til-dag-levering, som er en af de vigtigste årsager til, at vi har så høj en Trustscore.

Du får også mulighed for at vælge fri fragt på alle din ordrer, hvis du gerne vil spare pengene.