Kärcher WV6 Oplader

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (1)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher WV6 Vinduesvasker Oplader

Din Kärcher WV6 vinduesvasker er et fantastisk rengøringsværktøj, som gør din hverdag væsentligt nemmere. Den klarer enhver rengøringsopgave med stort overskud, men hvis ikke den får noget strøm, så er den næppe meget værd. Her på Evermart.dk har vi opladere til alle elektriske Kärcher WV vinduesvaskere, og din Kärcher WV6 vinduesvasker er selvfølgelig ingen undtagelse.

Du finder en god og billig oplader i varekataloget i toppen af siden, så hvis uheldet har været ude og du har glemt eller ødelagt din gamle oplader, så kan du finde din nye oplader til din Kärcher WV6 her på siden. Scroll blot op herfra og gå på udkig i vores varekatalog; her finder du helt sikkert noget, du kan lide!

Vi forhandler udelukkende nøje udvalgte produkter her på Evermart.dk, så når du bestiller hos os får du altid gode produkter i høj kvalitet. Vi forhandler dog ingen overpriced mærkevarer, og det er et bevidst valg, for vi går enormt meget op i pris, og her på Evermart.dk finder du kun gode produkter til super lave priser. Dét er value-for-money!

Vi har også masser af Billige Kärcher WV6 Klude samt et stort udvalg af Billige Kärcher WV6 Gummilister.

Komplet vinduesvask i én opladning

Medmindre du har et palæ på størrelse med Dave Siegels (manden med verden største private ejendom med +2000 vinduer og 67 trapper), så passer Kärcher WV6 perfekt til dig!

På blot én enkelt opladning har du masser af batterilevetid, så du nemt kan nå at rengøre alle dine vinduer, inden din vinduesvasker løber tør for strøm. Faktisk kan du både nå at rengøre dine vinduer ind- og udvendigt, inden den løber tør for strøm, og det er blandt andet på grund af det gode batteri, at Kärcher adskiller sig fra konkurrenterne. Der er også et lille display på vinduesvaskeren, som viser dig, hvis du snart løber tør for strøm. På denne måde undgår du at løbe tør for strøm på et uhensigtsmæssigt tidspunkt.

Bestil i dag - modtag i morgen

Vi er super stolte af vores lynhurtige leveringsservice, og faktisk kan du bestille hver dag hele året rundt og modtage din pakke allerede dagen efter. Vores søde lager- og pakke-folk arbejder hver dag året rundt og sender pakker ud, så du kan bestille med dag-til-dag-levering i hverdage, weekender, ferier og helligdage.

Hvis du har planlagt at vaske vinduer i morgen, så kan du altså sagtens nå at bestille i dag og modtage dit nye vinduesvasker-tilbehør inden da!

Du får også altid mulighed for at vælge fri fragt, når du handler her på Evermart.dk.