Kärcher WV1 Tilbehør

 • Kärcher WV1 Klude

  Kärcher WV1 Klude

 • Kärcher WV1 Oplader

  Kärcher WV1 Oplader

 • Kärcher WV1 Gummilister

  Kärcher WV1 Gummilister

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (3)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (3)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (3)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (3)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Gul (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Stort Udvalg af Kärcher WV1 Vinduesvasker Tilbehør

Her på Evermart.dk har vi masser af billigt og godt tilbehør til din Kärcher WV1 vinduesvasker. Du finder blandt et bredt udvalg af klude, opladere og gummilister, som alle passer perfekt til din Kärcher WV1 vinduesvasker. Hele molevitten finder du i produktkataloget ovenfor. Her har vi samlet en masse gode tilbud på klude, opladere og gummilister til din Kärcher WV1 vinduesvasker.

Alt vores Kärcher WV1 tilbehør er nøje udvalgt, så du altid får god kvalitet, når du handler her på Evermart.dk. Til gengæld har vi valgt at skrue prisen helt i bund, så du altid får maksimal value-for-money, når du handler på Evermart.dk.

Kärcher WV1 Klude

Du bruger kluden til at rengøre vinduet og fjerne alverdens skidt og snavs, så du kan komme til at skrabe det. Hvis ikke vinduet er skrubbet ordentligt rent med klud, vand og sæbe, så nytter det ikke noget at skrabe vinduet fri for vand, da vinduet ikke vil blive 100% rent. En god klud, som kan rengøre vinduet, er altså en forudsætning for en effektiv vinduesvask - og derfor bør du selvfølgelig købe en ny klud til din Kärcher WV1, hvis din anden er blevet slidt.

Du finder hele vores udvalg af klude til din Kärcher WV1 vinduesvasker i varekataloget i toppen af denne side. Tag et kig!

Kärcher WV1 Oplader

Der fulgte selvfølgelig en original oplader med, da du købte din Kärcher WV1 vinduesvasker, men hvis uheldet har været ude, og den originale oplader er gået i stykker, så finder du en erstatning her på Evermart.dk. Vi har en god og effektiv oplader på lager til din Kärcher WV 1, og du finder den i varekataloget i toppen af denne side eller ved at vælge kategorien “Kärcher WV1 Oplader”.

Kärcher WV1 Gummilister

Gummilisten (også betegnet “sugelæben”) er én af de vigtigste dele af din Kärcher WV1 vinduesvasker. Det er gummilisten, der skraber vinduet rent for vand, og hvis denne gummiliste er i perfekt stand, så vil du også få en perfekt vinduesrengøring. Er gummilisten i bunden af skraberen derimod slidt eller defekt, så kan du næsten lige så godt lade være med at vaske dine vinduer, for så vil skraberen efterlade massevis af grimme streger på dine vinduer.

Du finder alle vores Kärcher WV1 vinduesvasker gummilister i varekataloget øverst på denne side. Scroll igennem eller vælg kategorien “Kärcher WV1 Gummilister” i toppen af siden, og så kan du lynhurtigt bestille dine nye gummi-sugelæber, så du kan få din vinduesvask på rette spor igen.

Vinduesvask på en tredjedel af tiden med Kärcher WV1

På grund af den banebrydende teknologi og store effektivitet kan du med Kärcher WV1 klare din vinduesvask på blot en tredjedel af den tid,  det tager at gøre med håndkraft. Derudover kan du også vaske vinduer i al slags vejr, da du ikke behøver være bange for, at solen når at tørre vinduerne, inden du når at få skraberen i gang. Vinduesvask er ikke længere en regnvejrs-ting!

Fri fragt og super hurtig levering

Her på Evermart.dk kan du bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen, og dette gør sig faktisk gældende 365 dage om året, så lige meget om det er hverdag, weekend, ferie eller helligdag, så tilbyder vi dag-til-dag-levering.

Derudover får du også altid mulighed for at vælge fri fragt.