Kärcher WV1 Gummilister

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (1)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Kärcher WV1 Vinduesvasker Gummilister

Det er en umulig opgave at vaske vinduer med en slidt vinduesskraber, og derfor finder du på denne side et stort udvalg af gummilister / sugelæber til din Kärcher WV1 vinduesvasker. Du scroller bare op herfra og tager et kig i vores varekatalog, som bugner med gode tilbud. Vi har gjort søgningen super nem for dig, så det kun tager dig ganske få sekunder.

Gummilisten udskiftes nemt, og når du har fået monteret en frisk og velfungerende gummiliste på din Kärcher WV1 vinduesvasker, så kan du igen gøre dine vinduer rent.

Derfor er gummilisten vigtig

Du kender helt sikkert følelsen af at have brugt rigtig lang tid på en vinduesvask, men når du så er blevet færdig med vasken, så kigger du på dine vinduer og konstaterer, at dine vaske-evner ikke er særligt gode, fordi der er striber overalt på vinduerne. Du beslutter dig derfor for at gøre dig ekstra umage næste gang, du vasker.

Når tiden så oprinder, og du skal vaske vinduer nok engang, så bruger du ekstra lang tid på at vaske alle vinduerne super grundigt, men til din store overraskelse (og skuffelse) er dine vinduer stadig ikke 100% rene.

Hvis du oplever dette, så bør du helt sikkert udskifte gummilisten (sugelæben) på din vinduesvasker, da denne ikke kan fjerne al vandet fra vinduet, hvis den er slidt.

Når du har udskiftet gummilisten, så bør din vinduesvask fremover være legende let - og du kan nyde dine skinnende rene vinduer, som er 100% fri for snavs og streger.

Masser af Kärcher WV1 gummilister på Evermart.dk

Her på Evermart.dk lagerfører vi en masse praktisk tilbehør til hele Kärcher WV-serien, og vi har selvfølgelig også masser af gummilister til din Kärcher WV1, så du for billige penge kan få udskiftet den slidte gummiliste og komme i gang med at vaske vinduer effektivt igen. Udskiftningen klarer du nemt selv - det tager blot få sekunder.

Vi har også masser af Kärcher WV1 Klude og Kärcher WV1 Opladere.

God kvalitet + billige priser = maksimal value-for-money

Vi elsker en god handel, og derfor forhandler vi udelukkende nøje udvalgte kvalitetsprodukter til super lave priser. Dette kan lade sig gøre, fordi vi ikke sælger overpriced mærkevarer, men derimod altid rigtig gode produkter til rigtig lave priser.

Når du handler på Evermart er du altid garanteret maksimal value-for-money!

Fri fragt og dag-til-dag-levering

Vi tilbyder en af Danmarks bedste leveringsservices, hvor du altid får mulighed for at vælge fri fragt eller vores lynhurtige dag-til-dag-levering. Hvis du vælger vores hurtige dag-til-dag-levering, så kan du bestille i dag og modtage dine varer allerede i morgen. Dette gør sig gældende 365 dage om året - det vil altså sige, at du kan få dag-til-dag-levering på alle hverdage, i weekenden, ferien eller helligdage.

Hver dag går vores medarbejdere på arbejde for at forbedre din købsoplevelse her på Evermart.dk, og vi håber, at du vil gøre brug af vores gode service!