Kärcher WV1 Oplader

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (1)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

God Kärcher WV1 Vinduesvasker Oplader

Der fulgte selvfølgelig en original oplader med, da du købte din elektriske Kärcher WV1 vinduesvasker, men hvis denne er blevet væk eller er gået i stykker, så får du hurtigt brug for en ny (medmindre du har indstillet karrieren som vinduesvasker for bestandigt).

Den parentetiske bemærkning kan umiddelbart virke fristende, da vinduesvask godt kan være lidt af en mundfuld, men efter et par måneder uden vinduesvask vil du helt sikkert ombestemme dig igen; beskidte vinduer er ikke et særligt kønt syn!

Her på Evermart.dk har vi opladere til alle Kärcher WV-modellerne, og vi har selvfølgelig også en oplader til din Kärcher WV1 vinduesvasker. Du finder vores udvalg af billige opladere til din Kärcher WV1 i varekataloget i toppen af denne side. Scroll op herfra og tag et kig. Du finder helt sikkert, hvad du søger!

Vi har også masser af Billige Kärcher WV1 Klude samt et stort udvalg af Billige Kärcher WV1 Gummilister.

Batterilevetid nok til alle dine vinduer

Med en Kärcher WV1 vinduesvasker får du en praktisk vinduesvasker med batterilevetid nok til, at du nemt kan nå at vaske alle dine vinduer på én opladning. Udover det praktiske design er det især denne gode batterikapacitet, der adskiller Kärcher fra konkurrenterne og har gjort den tyske virksomhed til markedsledere indenfor smarte rengøringsmaskiner til hjemmet.

Så medmindre du bor i Det Hvide Hus eller hedder Dave Siegel (manden med verdens største private ejendom med over 2000 vinduer), så kan du sagtens vaske alle dine vinduer på én enkelt opladning med WV1 vinduesvaskeren.

Bestil i dag - vask i morgen

Her på Evermart.dk tilbyder vi en af Danmarks bedste leveringsservices med mulighed for fri fragt på alle ordrer samt mulighed for dag-til-dag-levering. Du kan altså bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen - så der er altså ingen undskyldning for ikke at få vasket de vinduer, der efterhånden trænger noget så gevaldigt.