Kärcher Vinduesvasker Opladere

 • Kärcher WV1 Oplader

  Kärcher WV1 Oplader

 • Kärcher WV2 Oplader

  Kärcher WV2 Oplader

 • Kärcher WV5 Oplader

  Kärcher WV5 Oplader

 • Kärcher WV6 Oplader

  Kärcher WV6 Oplader

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (1)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Opladere til Kärcher Vinduesvaskere

Vi er helt vilde med smarte arbejdsredskaber, som gør hverdagen nemmere, og derfor elsker vi også Kärchers fremragende og effektive elektriske vinduesvaskere. Her på Evermart.dk finder du alt slags tilbehør til alle Kärcher vinduesvaskere, og priserne er selvfølgelig skruet helt i bund, så du kan få nyt udstyr til din Kärcher vinduesvasker til billige penge.

Her på siden finder du opladere til alle Kärcher WV vinduesvaskere, herunder:

Kärcher WV1 Oplader
Kärcher WV2 Oplader
Kärcher WV5 Oplader
Kärcher WV6 Oplader

Er din oplader gået i stykker?

Kärchers vinduesvaskere er alle sammen kendt for deres lange batterilevetid, som tillader, at du kan rengøre alle dine vinduer i én opladning. Dog er du selvfølgelig nødt til inden hver vinduesvask at oplade din Kärcher vinduesvasker, så den er klar til opgaven.

Hvis du i den forbindelse mangler en oplader, fordi den originale er gået i stykker eller er blevet væk, så finder du en ny og billig oplader til din Kärcher vinduesvasker her på Evermart.dk. Vi har opladere til alle Kärcher vinduesvaskere, og du finder dem alle sammen i varekataloget ovenfor.

Ved du specifikt, hvilken Kärcker vinduesvasker-model, du leder efter, så kan du vælge én af kategorierne allerøvers på denne side, og herefter vil du udelukkende blive præsenteret for opladere, der passer perfekt til netop din Kärcher vinduesvasker.

Alt slags tilbehør til alle Kärcher vinduesvaskere

Vi lagerfører en masse billigt og lækkert tilbehør til din elektriske Kärcher vinduesvasker, så du hurtigt og billigt kan få fat i tilbehør, der optimerer din vinduesvask.

Vi har tilbehør til alle nedenstående Kärcher vinduesvaskere:

Kärcher WV1 Tilbehør
Kärcher WV2 Tilbehør
Kärcher WV5 Tilbehør
Kärcher WV6 Tilbehør

På denne side kan du kun finde klude til Kärcher vinduesvaskere, så hvis du er ude efter enten Kärcher Opladere eller Kärcher Gummilister, så vælger du bare én af ovenstående kategorier, hvori vi har samlet alt det relevante tilbehør. Søgningen har vi altså gjort super nem for dig, så du lynhurtigt kan finde præcist dét, du står og mangler.

Billige varer til gode priser

På Evermart.dk finder du ingen overpriced mærkevarer. Du finder derimod altid kvalitetsvarer til rigtig billige priser, som er mindst lige så gode som langt dyrere produkter. Når du handler på Evermart.dk, så får du altid maksimal value-for-money.

Fri fragt og lynhurtig levering

Vi har en sublim leveringsservice, og når du handler her på Evermart.dk, så får du altid mulighed for fri fragt samt dag-til-dag-levering. Vores lynhurtige dag-til-dag-levering kan du benytte 365 dage om året, da vi pakker og sender ordrer hver dag hele året rundt.

Vores søde medarbejdere går på arbejde hver dag for at forbedre din oplevelse, når du handler her på Evermart.dk, og hvis noget ikke er, som det burde, så tag endelig kontakt til vores søde support-team på [email protected]. De kan svare på næsten alt, og de svarer rigtig hurtigt.

Trustpilot lyver ikke

Vi knokler hver dag for at servicere dig og alle de andre kunder, og det har resulteret i en Trustpilot rating i kategorien “Fremragende”. Denne Trustscore er vi selvfølgelig helt vildt stolte af, og vi vil gøre alt for fortsat at leve op til denne standard. Vi vil yde landets bedste online-oplevelse, og vi håber at du vil skrive om din oplevelse inde på vores Trustpilot.