Gulvvasker/Gulvmoppe Tilbehør

Gulvvasker og gulvmoppe - Stort udvalg af tilbehør til robotgulvvaskere og gulvmopper

Hos Evermart.dk finder du et stort udvalg af tilbehør til gulvmopper og gulvvaskere. Selvom de fleste nok helst vil være fri, så kan man ikke komme uden om at gulvet skal vaskes på et eller andet tidspunkt. Gulvvasken er den del af rengøringen, der kræver ordentligt udstyr, hvis du vil undgå at få rygskader og bruge unødvendigt meget energi på opgaven. De fleste bruger enten en teleskopstang eller en gammeldags gulvmoppe - eller måske en damprenser - men efterhånden har robotteknologien også fundet vej til rigtig mange almindelige danske hjem. Robotgulvvaskeren klarer nemlig det kedelige og slidsomme arbejde, mens du er på job eller nyder tid med familie og venner. Robotgulvvaskeren kræver kun ganske lidt opmærksomhed, nemlig når vandtanken skal tømmes og fyldes, og når klude eller reservedele skal udskiftes med tiden. Du finder et bredt udvalg af tilbehør til robotgulvvasker her i kataloget til lave priser. 

Uanset om du sværger til håndkraft eller er fascineret af moderne teknologi, har du brug for en gulvklud. Sammen med vand og sæbe er gulvmoppen det allervigtigste udstyr, og derfor har vi selvfølgelig sørget for, at vores udvalg af rengøringsudstyr og tilbehør indeholder flere forskellige klude, så du kan vælge den, der passer til netop dine behov. Vi tilbyder blandt andet tilbehør til Vileda gulvmoppe, hvor du herunder kan finde tilbehør til både Vileda Steam/Damp, Vileda UltraMax og Vileda Spin/Easy Wring. Uanset hvilken gulvvasker eller gulvmoppe du ejer, så er der god chance for, at du kan finde noget tilbehør her på siden, som passer til din model. Du kan scrolle vores katalog igennem her på siden eller klikke dig videre i kategorierne ovenfor, hvis du allerede ved, hvad du leder efter.

Refill til Vileda gulvmoppe

Hvis du har den populære Vileda moppe derhjemme, så finder du alt hvad du skal bruge af refill til din moppe her hos Evermart.dk. En Vileda moppe skal på et tidspunkt have skiftet klud eller moppe, for at kunne give et optimalt resultat. Vi tilbyder et stort udvalg af refill til de forskellige Vileda modeller, så du kan finde den klud eller moppe, som du står og mangler. 

Nogle Vileda mopper er trapezformede, hvilket gør dem ekstremt effektive i rengøringen, fordi man nemmere kan komme ind i alle hjørner, ind omkring trapper og lignende, hvor det kan være svært at komme ind i krogene. Det er en af de mest populære mopper, fordi det er en praktisk og funktionel moppe, som er super nemt at bruge og god til prisen. Derfor kan du spotte en Vileda moppe i de fleste danske hjem i dag. 

Hvis du er den glade ejer af en Vileda gulvmoppe, så finder du de helt rette refill mopper til de forskellige modeller her på siden. Du kan trykke dig videre i kategorierne ovenfor, så du nemt kan navigere dig frem til de Vileda refill, du står og mangler til din rengøring. 

Tilbehør til robotgulvvasker

Hvis du er den lykkelige ejer af en robotgulvvasker derhjemme, så finder du alt hvad du skal bruge af tilbehør til din robotgulvvasker her på siden. Vi fører et bredt udvalg af tilbehør til mange forskellige modeller af iRobot Braava gulvvaskeren. Uanset om du leder efter tilbehør til iRobot Braava Jet M6, iRobot Braava Jet 250 eller iRobot Braava 390T, så finder du det her hos os! Vi tilbyder gode kvalitets mopper til din robotgulvvasker, så du altid kan få vasket gulvet helt perfekt. Du kan have din elskede robotgulvvasker i mange år, hvis bare du husker at få skiftet mopper og klude fra tid til anden.

Køb refill til gulvmoppe/gulvvasker hos Evermart.dk

Fra tid til anden skal der købes refill af klude og mopper til både din gulvmoppe og din robotgulvvasker. Hvis man ikke skifter klude og mopper ud, så får man ikke den optimale rengøring. Du kan vaske dine mopper og klude op til flere gange, men på et tidspunkt vil du blive nødt til at skifte dem ud med nogle nye, hvis du ønsker et rengjort hjem. 

Hos Evermart.dk kan du eksempelvis købe 3 stk. mopper til én skarp pris, så du ikke skal tænke på mopper i lang tid. Når du køber flere på en gang, så undgår du pludselig at stå midt i rengøring og mangle en ny moppe. Det er lidt ligesom støvsugerposer - det kan man ofte glemme at købe og pludselig står man akut og har brug for en ny! Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg af tilbehør til gulvvaskere og gulvmopper, og find lige det, du står og mangler for at få en nemmere og bedre rengøring. 

Få dag-til-dag levering og høj kundeservice

Når du køber din nye refill til din Vilena gulvmoppe eller robotgulvvasker hos os, så får du dag-til-dag levering. Du kan altså have din nye moppe eller klud allerede dagen efter du har bestilt det. Hvis du pludselig står midt i rengøringen og mangler en ny moppe, så kan du nøjes med kun at udskyde rengøringen til dagen efter. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du altid ringe til os på +45 71 99 91 92 eller sende en mail til: [email protected]. Vi sidder klar alle hverdage til at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.