Tilbehør til Vileda Gulvmoppe

Gør rengøringen til en leg med tilbehør til din Vileda moppe

GulvmoppeEjer du en Vileda gulvmoppe ved du uden tvivl hvor smart den er og hvor stor en forskel det gør for rengøringen i hjemmet. En almindelig støvsuger er god til at tage det værste skidt og snavs, men vil du holde dit hjem skinnende rent er en god gulvmoppe en vigtig investering. Ikke nok med at den fjerner selv de mest genstridige pletter og spild, så bidrager den også til et bedre indeklima og et sundt og rent hjem for alle husstandens beboere ved at fjerne skadelige partikler og gener fra luften og de forskellige overflader i hjemmet. Hvis man ejer en Vileda moppe er det dog også vigtigt at investere i godt tilbehør og det helt rigtige tilbehør til lige netop Vileda moppen i dit hjem. Med nye mopper bliver rengøringen nemlig både lettere og betydeligt mere effektivt, da du ikke behøver bruge gamle, slidte eller defekte klude når gulvet skal vaskes. En ny moppe vil desuden glide lettere over gulvet og vil ikke trække gammelt snavs med rundt, modsat en ældre slidt klud. Derudover risikerer du, at ødelagte fibre og tråde fra gamle mopper sidder fast i trægulve og andre overflader, hvilket kan risikere i ærgerlige skader. Gør derfor dig selv, din Vileda moppe og dine gulve en tjeneste og investér i nyt gulvmoppe tilbehør.

Når du investerer i nyt udstyr, er det også altid en god idé at investere i mere på én gang. Husk dog at sikre dig, at det tilbehør du køber passer til lige nøjagtig din Vileda model, så du ikke står tilbage med klude og moppehoveder du ikke kan bruge. For altid at have en reserve ved hånden kan du eksempelvis købe samlede pakker, hvor du får flere mopper med i én pakke til én skarp pris. Så slipper du for at skulle købe mopper i det næste lange stykke tid, da én typisk holder i mindst en måned. Moppeklude og hoveder til din Vileda gulvmoppe kan holde i lang tid, og de kan endda kan vaskes i vaskemaskinen, men de har dog en vis levetid, og på et tidspunkt kan man ikke komme udenom at de skal skiftes ud med nye, hvis man ønsker en effektiv rengøring med gode resultater.

Få endnu mere ud af din Vileda gulvmoppe med vores tilbehør

Vileda gulvmoppe er en af de mest populære gulvmopper på markedet og den er at spotte i rigtig manges hjem i dag. Der er mange grunde til at den er blevet så populær. En af grundene, er at Vileda konstant udvikler innovativt og funktionelt rengøringsudstyr, som er nemt at bruge i hverdagen, som alle kan finde ud af, at bruge og som bare fungere som det skal. Derfor er dette tilbehør en rigtig god tilføjelse til din moppe. Friske mopper gør nemlig underværker for både rengøringen og for din Vileda gulvmoppe. Det er det færreste udstyr og meget få redskaber der fungerer optimalt med dårligt eller beskadigede dele, og derfor vil du opleve, at du får meget mere ud af din gulvmoppe med nyt udstyr.

Vileda har lavet flere forskellige modeller af deres gulvmoppe. Du kan få en Vileda gulvmoppe med en damp-funktion, der sikrer en ekstra effektiv vask, eller mere traditionelle gulvmopper, der vrides op i vand. Enten med en flad klud eller med en gammeldags moppe med snore. Det har hver deres fordele når det kommer til rengøringen, men fælles for dem er, at de gør rengøringen sjovt og let. Du behøver desuden heller ikke bekymre dig om, om det er besværligt at skifte tilbehøret til en Vileda moppe. Det tager ingen tid og vil give pote i den anden ende. Nogle Vileda gulvmopper og klude kan sidde fast på velcro eller monteres ved hjælpe af små knapper, mens andre klikker på plads takket være smarte monteringsløsninger i plastik. Metoden afhænger af den enkelte model og typen af moppeklud, men fælles for alle typer montering er, at de er lette og ligetil. På den måde kan du lynhurtigt skifte moppen ud med en ny, både før, under og efter rengøringen, uden at det behøver tage for meget af din tid eller afbryde rengøringen.

Hvor tit skal mopperne udskiftes?

Det kan være svært at sige præcis hvornår moppekludene skal udskiftes, da det i høj grad afhænger af den enkeltes rengøringsvaner og omstændigheder. Det kan variere alt efter hvor ofte du gør rent, hvor stort et areal der gøres rent og hvor beskidt gulvet der rengøres er. Når det er sagt er en god tommelfingerregel dog at skifte dem mindst hver 3. måned, eller det der svarer til omkring 15 til 30 gulv vaske. Husker du dette, så sikrer du dig en rigtig god basis vedligeholdelse af din Vileda og vil på samme tid også kunne mærke og se en betydelig forskel i moppen ydeevne og de efterfølgende rengøringsresultater. Det skal også siges at mange moppehoveder også kan maskinvaskes eller vaskes i hånden efter brug og på den måde genbruges flere gange. Det gør også en Vileda moppe til et mere bæredygtigt valg, fremfor engangsmopper eller moppeklude i dårlig kvalitet.

Derfor kan det også være en god idé at investere i pakker med tilbehør, hvor du typisk får flere mopper i én pakke og dermed altid vil have en ren moppe ved hånden. Det er også en god måde at spare penge på, da mange mopper også sælges med en mængderabat. Så behøver du ikke bruge unødvendige ressourcer på mopperne og købe dem enkeltvis, hver gang du får brug for en ny. Når du skal købe og skifte mopper er et godt sted at starte er at spørge dig selv, hvor mange gulvmopper Vileda har brug for? Det afhænger både af, hvor ofte du gør rent med din moppe, men også hvor beskidt gulvene er og hvor god du er til at vedligeholde måde selve din vileda moppe, mens også dens klude. Alt dette har nemlig noget at skulle have sagt når man skal vurdere, hvor tit mopperne skal skiftes og hvor mange nye der er behov for.

Stort udvalg af mopper til Vileda

Når du skal skifte din moppe er der også et stort udvalg af Vileda mopper at vælge mellem. Det kan måske virke en smule uoverskueligt at gennemskue præcis hvilket moppeklud du skal vælge, men der er en heldigvis et par guidelines du kan følge, når du skal investere i nye mopper. Så behøver det ikke være besværligt at finde den rigtige type moppeklud blandt det store udvalg.

Før det første er det vigtigt at have styr på hvilken model af Vileda gulvmopper du har. Der findes forskellige typer, hvoriblandt de mest populære er Vileda Steam, Vileda Steam XL, Vileda UltraMax og Vileda Spin. Disse modeller har dog alle forskellige typer moppehoveder og klude. Herefter kan du hurtigt finde frem til, hvilken type mopper du skal bruge til hvilken model. Derudover er det også en god idé at overveje hvad og hvor du skal gøre rent, samt hvilket materiale der skal rengøres. Der er nemlig forskel på om man vasker fliser, trægulve, beton og linoleum, og det er ikke alle typer mopper eller moppeklude der fungerer lige godt på alle overflader. For eksempel kan dampvask forårsage skader på nogle typer trægulve og overflader behandlet med materialer, der ikke reagerer godt på varme. Her vil det derfor være bedre at bruge en helt simpel flad moppeklud. Brug dog gerne damp vaskeren og de smarte trekantede dampmopper på badeværelset. Disse overvejelser, samt nyt udstyr i form af et godt sæt mopper vil gøre rengøringen til en leg!