Klude/Mopper til Vileda Steam XXL

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Vileda Steam XXL (3)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige & gode klude/mopper til Vileda Steam XXL

Leder du efter nye moppehoveder til din Vileda Steam XXL dampmoppe? Det finder du lige her hos os! Vi tilbyder nemlig moppehoveder i høj kvalitet til lave priser, så du billigt kan få købt nye moppehoveder. Vores moppehoveder kan også vaskes, så du kan bruge dem op til flere gange inden du er nødsaget til at skifte dem ud med nogle nye. En Vileda Steam XXL dampmoppe er ikke meget værd uden et godt moppehoved. Det er moppehovedet der skal kunne opsamle alt snavs, skidt og støv fra gulvet. Derfor bør du altid vælge nogle moppehoveder i god kvalitet, så du kan undgå spildte gulvvaske. Gå endelig på opdagelse i vores katalog ovenfor, hvor du finder refill moppehoveder, der passer til Vileda Steam XXL. 

Køb flere refill moppehoveder på en gang og spar penge

I vores katalog ovenfor kan du se vores samlede pakker, hvor du kan købe flere moppehoveder til Vileda Steam XXL på en gang, så du altid har ekstra på lager klar til brug. Moppehoveder er ofte en af de ting man glemmer at få købt i den travle hverdag - lidt ligesom støvsugerposer, så er det ofte noget, der kommer lavest på indkøbssedlen. I stedet for at have glemt det gang på gang, så køb lidt ekstra og hav altid en ny klar i skabet. Så undgår du at komme ud i en ærgerlig situation, hvor du ikke har fået købt nye moppehoveder, gæsterne kommer om en time og det nuværende moppehoved kan ikke præsterer noget flot resultat. Hos Evermart.dk kan du spare penge jo flere mopper du køber!

Billige & gode refill klude/mopper til Vileda Steam XXL

Vores mopper til Vileda Steam XXL er refill mopper. Du kan nemlig bruge dem igen og igen, da de kan vaskes i vaskemaskine på 60°C. Så længe moppehovedet bliver rent igen efter hver vask, så kan du genbruge det så længe du vil. Hvis du pludselig opdager at noget skidt, brune pletter eller andet ikke kan komme af moppen efter en tur i vaskemaskinen, så er det et tegn på at du bør skifte den ud med en ny. Der kan være fordele og ulemper ved refill moppehoveder, men det er bedre for miljøet at vi genbruger vores moppehoveder, frem for at smide dem ud efter hver gulvvask. 

Specialdesignet moppehoveder til Vileda Steam XXL

Vores moppehoveder til Vileda Steam XXL er specialdesignet til at undgå eksempelvis efterladte striber på gulvet. Det røde mønster på moppen består af mange mikrofiber som absorbere vandet undervejs, så gulvet bliver efterladt flot og stribefrit. Vores refill moppehoveder kan bruges til alle slags gulve, såsom trægulve, klinker, laminatgulve, linoleumsgulve og lignende. Vores mopper i kataloget ovenfor er noget større end vores klude/mopper til Vileda Steam, da Vileda Steam XXL er storebroderen til Vileda Steam. Den er nemlig blandt andet blevet udstyret med et større og bredere hovede. Nu er hovedet på en Vileda Steam XXL hele 40 cm, så du hurtigere kan få rengjort gulvet derhjemme. 

Vileda Steam XXL er den største dampmoppe fra Vileda

Vileda Steam XXL bliver, som nævnt tidligere, betegnet som storebroderen til Vileda Steam. Den er nemlig noget større end Vileda Steam dampmoppen er. Vileda Steam XXL vejer 2,3 kg og er derfor stadig til at have med at gøre i både vægt og størrelsen. Det er selve foden, der er markant større end Vileda Steam foden, men resten af moppen er i en passende størrelse, der sagtens kan stå inde i kosteskabet. Den kan desuden være klar på kun 15 sekunder, da den har 1550 watt-effekt. Du kan altså på kun omkring 15 sekunder være klar til at vaske gulvet i dit hjem - hurtigere kan det næsten ikke gøres!

Stort udvalg af tilbehør til rengøring, mopper m.m. hos Evermart.dk

Hvis du er på udkig efter andet tilbehør til rengøringen, så er du havnet det rigtige sted! Udover refill moppehoveder til Vileda Steam XXL, så tilbyder vi naturligvis også kvalitets tilbehør til Vileda gulvmopper generelt, hvor du kan finde tilbehør til de fleste Vileda modeller. Derudover tilbyder vi også et kæmpe udvalg af tilbehør til robotgulvvaskere, hvis du gerne vil slippe helt for selv at skulle vaske gulv og derfor har købt en robotgulvvasker! Gå endelig på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find lige det, du står og mangler for at få den nemmeste, hurtigste og mest effektive rengøring derhjemme!