Tilbehør til Vileda Steam XXL

  • Klude/Mopper til Vileda Steam XXL

    Klude/Mopper til Vileda Steam XXL

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Vileda Steam XXL (3)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Vileda Steam XXL - Klude & mopper til lave priser

Er du den glade ejer af Vileda Steam XXL? Hvis ja, så finder du lige det tilbehør du skal bruge for, at få mest muligt ud af din Vileda Steam XXL her hos os! Vi har nemlig sammensat et udvalg af det rette tilbehør der passer til Vileda Steam XXL, så du altid kan købe billigt tilbehør til din gulvmoppe! Vileda Steam XXL bruger blandt andet nogle specielle klude/moppehoveder, som du finder her på siden. Du kan købe flere refill moppehoveder på en gang hos os og spare penge samtidig. Gå endelig på opdagelse i vores katalog ovenfor  og find lige det, du står og mangler til din Vileda Steam XXL!

Vileda Steam XXL er Vileda Steam dampmoppens storebror

Med Vileda Steam XXL får du alt det som den første Vileda Steam indebære, men bare lidt ekstra! Vileda Steam XXL bliver betegnet som storebroderen til Vileda Steam. Den er nemlig noget større end Vileda Steam dampmoppen er. Vileda Steam XXL vejer 2,3 kg og er derfor stadig til at have med at gøre i både vægt og størrelsen. Det er selve foden, der er markant større end Vileda Steam foden, men resten af moppen er i en passende størrelse, der sagtens kan stå inde i kosteskabet. Foden på Vileda Steam XXL måler hele 40 cm og har derfor en stor flade, så du ved snuptag kan rengøre hele gulvet. Den kan desuden være klar på kun 15 sekunder, da den har 1550 watt-effekt. Du kan altså på omkring 15 sekunder være klar til at vaske gulvet i dit hjem - hurtigere kan det næsten ikke gøres!

Køb billige refill klude/mopper til Vileda Steam XXL hos Evermart.dk

Her på siden finder du refill klude og mopper til Vileda Steam XXL til skarpe priser, så du altid billigt kan få den optimale rengøring klaret. Moppehovederne kommer i rød og hvid, så de ovenikøbet passer til din Vileda Steam XXL dampmoppe. Hvert moppehoved er lavet af mikroskopiske fibre, som kan opsamle støv, skidt og snavs fra gulvet. De røde mønstre på moppehovedet er designet til at absorbere ekstra meget, så du undgår grimme streger på gulvet. Du kan bruge vores refill moppehoveder til Vileda Steam XXL på stort set alle gulve, såsom trægulve, linoleum, klinker, laminat og lignende. 

Vask dine refill moppehoveder igen og igen

Hvis du før har haft moppehoveder der kun holdte til en gulvvask, så får du her nogle moppehoveder, der kan bruges om og om igen. Du kan nemlig vaske dem på 60°C op til flere gange før de trænger til en udskiftning. Så længe at moppehovedet bliver rent hver gang, så kan du fortsat bruge det. Hvis der pludselig opstår en plet eller andet skidt, du ikke kan få af i vask på 60°C, så er det på tide at skifte moppen ud med en ny. 

Køb flere moppehoveder til Vileda Steam XXL på en gang

Her på siden finder du samlede pakker af moppehoveder til Vileda Steam XXL. Mange vælger at købe flere moppehoveder på en gang, så de altid har nogle ekstra liggende på lager derhjemme. Hvis du vælger at have lidt ekstra moppehoveder på hylden derhjemme, så undgår du at stå en dag, en time før gæsterne kommer og ikke kan vaske gulv, fordi den gamle moppe har opbrugt sin levetid fuldstændig. Desuden er moppehoveder ofte lavest på huskesedlen i den ellers travle hverdag, så hvis du gang på gang glemmer at få købt et nyt refill moppehovede til din Vileda Steam XXL når du alligevel er ude og handle, så køb en af vores samlede pakker her på siden og spar penge samtidig!