Tilbehør til Vileda Steam/Damp

  • Klude/Mopper til Vileda Steam/Damp

    Klude/Mopper til Vileda Steam/Damp

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Vileda Steam (3)
Farve
  1. checkmark
    Grå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Vileda Steam/Damp - Nyt Vileda Steam tilbehør til lave priser

Leder du efter noget nyt tilbehør til Vileda Steam/Damp? Du er havnet det helt rigtige sted! Her på siden finder du et bredt udvalg af lækkert tilbehør til Vileda Steam. Vileda er et af de førende mærker, når det kommer til gulvmopper. Deres gulvmopper og andre rengøringsudstyr er vildt populært. Du kan derfor også med garanti spotte de velkendte Vileda gulvmopper i manges hjem i dag. Vi tilbyder naturligvis det bedste tilbehør til Vileda dampmoppen, så du kan få den mest effektive rengøring. Du finder blandt andet gode damphoveder her på siden, som passer til perfekt til Vileda Steam/Damp gulvmoppe. 

Vileda Steam/Damp gulvmoppe fjerner op til 99,9% bakterier

Vileda Steam Dampmoppe er lige noget for dig, der ønsker en rengøring helt i dybden. Den fjerne op til 99,9% af alle bakterier på gulvet, uden der skal bruges kemikalier. Denne Vileda Dampmoppe er udstyret med en teknologi, der kan gå ind og regulere selve dampmængden alt efter hvilket gulv, der skal vaskes. Du skal derfor ikke være bekymret for, om du giver et trægulv eller klinkegulv for meget vand - det styre Vileda Steam gulvmoppen for dig. Udover trægulve, klinker, laminatgulve m.m., så kan man også bruge en Vileda Steam gulvmoppe på gulvtæpper. Du kan se en kæmpe forskel første gang du damper dit stuetæppe!  

Vileda Steam/Dampmoppe er super nem at bruge. Den skal blot fyldes op med 400 ml vand og derefter i stikkontakten. Du trykker på en enkelt knap, og så er den klar til at rengøre dine gulve. Alle mopper fra Vileda er super brugervenlige, og Vileda udarbejder hele tiden rengøringsudstyr, som skal være brugervenligt og effektivt til de daglige rengøringsopgaver. 

Køb flere dampmopper til Vileda Steam på en gang og få pakkerabat

Hos Evermart.dk har vi lavet nogle samlede pakkeløsninger, som du kan købe og dermed opnå en pakkerabat. Hvis du er den lykkelige ejer af en Vileda Steam Dampmoppe, så skal du på et tidspunkt have skiftet mopperne ud med nogle nye. Dampmopperne kan komme i vaskemaskinen efter brug, men kun op til et vist antal gange. Hvis man ønsker en effektivt rengøring, så kræver det et nyt moppehoved på et tidspunkt. 

Hvis det er en af de ting, som du nemt kunne glemme at få købt flere gange, så kan du købe vores samlede pakker og slippe for, at bekymre dig om det i det næste lange stykke tid. At købe mopper, klude, støvsugerposer m.m. til rengøringen kan ofte være ting, som man glemmer at få købt. Det kan være ret frustrerende hvis man pludselig står midt i gulvvasken og moppehovedet trænger til udskiftning, men man har ingen moppehoveder på lager. 

Hvis man ikke får skiftet moppehovedet på Vileda Steam efter det har sunget på sidste vers i noget tid, så kan man gøre rent alt det man vil, men man vil ikke kunne se det på gulvet. Derfor skal man få skiftet moppehovedet fra tid til anden, for at opnå det bedste resultat efter en gulvvask. Du kan ofte se det på selve moppehovedet, når det trænger til at blive udskiftet. Det vil være slidt ned og du kan hurtigt fornemme på gulvet, om den har mistet sin effekt. Hos Evermart.dk finder du et bredt udvalg af mopper til Vileda Steam/Damp gulvmoppe til skarpe priser!

Find tilbehør til Vileda Steam og få en grundig og hygiejnisk rengøring

Det er bestemt ikke alle der nyder at vaske gulv - langt fra faktisk. Det er ofte en kæmpe uoverskuelig opgave, som man tit hopper over. Mange gør rent og støvsuger, men vasker måske kun gulv et par gange om året eller en gang om måneden. Det er tit der hvor mange springer over hvor gærdet er lavest! Det kan både være fordi man simpelthen bare ikke gider, men det kan også være fordi man ikke har noget ordentligt udstyr til at vaske gulv med. Hvis man ikke har det rette udstyr til gulvvasken, så kan det være enormt hårdt og dårligt for ryg og kroppens holdning. Derfor skal man næsten få investeret i en ordentlig gulvmoppe, hvis man har intentioner om at vaske gulvet fra tid til anden. 

Slip for en masse udstyr - du kan nøjes med nye refill mopper til Vileda Steam

Vileda er en af de bedste gulvmoppe du kan købe i dag, og her på siden finder du en masse lækkert tilbehør til Vileda Steam Damp gulvmoppen. Vileda Steam gulvmoppen er spercielt formet og kan derfor komme ind i alle hjørner og kanter meget nemmere end mange andre gulvmopper. Hvis du har et gulvtæppe derhjemme, så Vileda Dampmoppen klart noget for dig. Hvis du ikke orker at stå med en gulvspand og en masse vand hver gang, så er Vileda Dampmoppen en sikker vinder! En Vileda Dampmoppe er den nemme løsning, hvor du ikke skal tage stilling til så meget andet end en ledning. Du finder lækre nye klude og mopper til din Vileda Steam gulvmoppe lige her!

Stort udvalg af tilbehør til Vileda gulvmopper hos Evermart.dk

Hvis ikke du har en Vileda Steam/Damp gulvmoppe, men måske en UltraMax eller Easy Wring, så finder ud også nye lækre klude og mopper til disse modeller. Vi har sammensat et bredt udvalg, så der forhåbentlig er noget til alle. Du finder et bredt udvalg af tilbehør til Vileda UltraMax og tilbehør til Vileda Spin/Easy Wring. Hvis man ejer en Vileda gulvmoppe, så er det nødvendigt med det rette tilbehør, så man får mest muligt ud af den. Hvis du er gået den mere moderne vej og valgt en robotgulvvasker, så finder ud også et stort udvalg af tilbehør til robotgulvvasker på vores webshop! En robotgulvvasker er, ligesom robotstøvsugere, blevet enormt populært. Her skal du ikke selv klare arbejdet, men i stedet kan du komme hjem til nyvasket gulv efter arbejde. Tag et kig igennem vores udvalg og find lige det tilbehør, du står og mangler til din gulvmoppe eller gulvvasker. 

Hvorfor skal du købe tilbehør til Vileda Steam gulvmoppe?

Vileda er en af de bedste, hvis ikke den bedste, gulvmoppe producent på markedet. Alle deres gulvmopper er ved første øjekast simple gulvmopper, som alle er enormt brugervenlige. De er udviklet og designet til at være nemme at arbejde med. Hvis du er på jagt efter tilbehør til Vileda, så er det ens betydning med at du har valgt den helt rigtige gulvmoppe. Du får høj kvalitet til en overkommelig pris - både når du køber Vileda gulvmoppe og tilbehør til Vileda gulvmoppe. 

Gulvvask er en opgave, som man gerne bare skal gøre så nem og overskuelig, som overhovedet mulig. Hvis først det bliver for besværligt, så får man det ikke gjort - og ligesom så meget andet, så er det rigtig rart, når det endelig er gjort. Med en Vileda Steam gulvmoppe kan du nemt få overstået gulvvasken hurtigt og nemt - og dermed også oftere. du slipper for en spand og en masse vand, du sætter den bare i stikkontakten og så fungere det nærmest ligesom en støvsuger! Uanset om du har en elektrisk Vileda gulvmoppe eller ej, så finder du det rette tilbehør til Vileda her hos os.

Ring eller skriv til os og få svar på dine spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til os, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig på bedste vis. Du kan ringe til os på telefon +45 71 99 91 92 eller skrive en mail til: [email protected]. Du er også altid velkommen til at skrive til vores live chat, som du finder nederst i højre hjørne på vores hjemmeside! Husk at vi tilbyder dag-til-dag levering, så hvis du akut står og mangler tilbehør til din Vileda Steam Dampmoppe, så kan du bestille det i dag og få det allerede i morgen!