Tilbehør til Vileda UltraMax

  • Klude/Mopper til Vileda UltraMax

    Klude/Mopper til Vileda UltraMax

Tilbehør til Vileda UltraMax - Stort udvalg af billigt & godt tilbehør

Leder du efter nyt tilbehør til din Vileda UltraMax gulvmoppe? Så er du havnet det helt rigtige sted! Her på siden finder du et bredt udvalg af tilbehør til Vileda UltraMax. Vi tilbyder blandt andet lækre nye mobber til Vileda UltraMax, så du altid kan få det optimale ud af din moppe! Vileda UltraMax er den bedste sælgende moppe og det er der mange gode grunde til. Den er blandt andet super brugervenlig og nem at arbejde med. Der er ingen avanceret funktioner eller andet, som man skal tyde for at bruge den. Den er ligetil at bruge for alle. Vileda UltraMax kræver ingen ledning eller andet, så det er bare at fylde vand og sæbe i spanden, så er den klar til brug. 

Der findes forskellige modeller af UltraMax modellerne. De har alle samme moppehoved, men du kan eksempelvis købe en spand med indbyggede pedal, som du holder nede og dermed vrider moppen ved hvert tryk med foden. Der findes også den klassiske model, hvor du selv vrider moppehovedet via udvrideren. Du slipper derfor for, at få våde tæer eller hænder under rengøringen, da du kan vride det overskydende vand væk i spanden. Vileda UltraMax er en sikker vinder, hvis man vil have en simpel og effektiv gulvmoppe til rengøringen. Den er at spotte i rigtig mange hjem i dag og det er blandt andet fordi at gulvvasken simpelthen bliver nemmere og mere overskuelig med en Vileda UltraMax. 

Få det optimale ud af din Vileda UltraMax med vores tilbehør

Hvis du er den glade ejer af en Vileda UltraMax, så kan du få det optimale ud af den ved hjælp af vores tilbehør. Her på siden finder du blandt andet gode klude og mopper til Vileda UltraMax i høj kvalitet. På et tidspunkt vil den moppe, der fulgte med da du købte din gulvmoppe, være nødsaget til at blive skiftet. UltraMax moppehovedet kan holde i lang tid, men på et tidspunkt vil du få brug for et ny moppehoved. Hos Evermart.dk kan du købe lækre nye refill mopper til Vileda UltraMax, så du kan få den mest effektive rengøring. Hvis ikke man får skiftet moppen fra tid til anden, så kan man tydeligt se at gulvet ikke bliver lige så rent, som med et nyt friskt moppehoved. 

Genanvendelige refill moppehoveder til Vileda UltraMax

Vores refill moppehoveder til Vileda UltraMax er genanvendelige og kan bruges op til mange gange, før det behøver en udskiftning. Vores moppehoveder kan nemlig smides i vaskemaskinen efter brug. Du kan vaske moppehovedet på 60°C, for at opnå maksimal komfort og lav vedligeholdelse. Det er nemt og praktisk, og det er en fordel når man taler rengøring. Det er bestemt ikke alles foretrukne gøremål, men det er ofte en ting, der skal klares. Du kan derfor gøre det lidt mere overskueligt, hvis du vælger nemme løsninger.

Vores refill moppehoveder til Vileda UltraMax kan nemt monteres på din Vileda gulvmoppe takket være de indbyggede knapper. Du klikker nemt gulvmoppen på din Vileda UltraMax, og så er den klar til brug. Du skal derfor ikke tænke på om moppen falder af undervejs i gulvvasken. Tit er en af de store hovedpiner ved gulvvask, hvis moppen bliver ved med at falde af gulvmoppen - det kan pludselig tage meget lang tid at vaske gulvet så. 

Hvorfor skal du købe tilbehør til Vileda UltraMax gulvmoppe?

Hvis du ikke er den største fan af gulvvask, så kan du gøre det nemmere for dig selv med godt udstyr. En gulvvask bliver bestemt ikke mere overskuelig hvis du står med en kost og en klud, som giver dig en dårlig holdning. Det kan være ekstremt hårdt og dårligt for kroppen, hvis du ikke har noget ordentligt udstyr til din gulvvask. Hvis du allerede har gjort dig selv den tjeneste at investere i en Vileda gulvmoppe, så skal du huske at købe nyt tilbehør fra tid til anden, så du giver den en længere levetid.

Med nyt tilbehør til din gulvmoppe vil du igen og igen kunne få det optimale ud af den. Man kan sammenligne det lidt med en støvsuger og støvsugerposen. Hvis ikke man skifter støvsugerposen, så får man ikke en effektiv rengøring - sådan er det også med gulvmoppen. 

Vores refill gulvmoppe til Vileda UltraMax kan holde i rigtig mange år frem, hvis bare du udskifter moppehovedet fra tid til anden. Vores vaskbare refill moppehoveder har en super lang levetid, så længe de bruges korrekt. De lever dog ikke for evigt, og derfor skal de skiftes ud engang imellem. Hvis du kan spotte mørke pletter eller indgroet snavs på din refill moppehoved, så anbefaler vi at du skifter til en ny. Hvis den ikke lever op til dine rengøringskrav, så anbefaler vi også at du får skiftet den ud med et nyt moppehoved. 

Køb mere tilbehør til Vileda UltraMax på en gang og få pakkerabat

Her på siden kan du spotte produkter med tilhørende pakkerabat. Du finder blandt andet 3 stk. refill moppehoveder til Vileda UltraMax til én skarp pris! Vi har sammensat samlede pakkeløsninger til lave priser, da vi godt ved at mange køber flere moppehoveder på en gang. Størstedelen vil gerne have ekstra moppehoveder på lager derhjemme, så de ikke pludselig står uden et nyt moppehoved. Det kan være noget frustrerende, hvis man står en eftermiddag inden gæsterne kommer, og mangler en ny frisk moppe. 

Med vores pakkeløsninger, kan du billigt og nemt sørge for, at du ikke skal stå med den bekymring. Husk at vi også tilbyder dag-til-dag levering, så hvis du midt i ugen opdager, at dit moppehoved ikke kan mere, så kan du bestille et nyt hos os og få det dagen efter - så kan du stadig nå at få vasket gulvet inden weekenden! 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig på bedste vis, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Du kan ringe til os på telefon +45 71 99 91 92 eller sende os en mail til: [email protected]. Vi har også vores smarte live chat, som du finder nederst i højre hjørne i den grønne boks. Her sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt!