Klude/Mopper til Vileda UltraMax

Klude & Mopper til Vileda UltraMax

Trænger din Vileda moppe til en udskiftning? Her på siden finder du de helt rette klude og mopper til Vileda UltraMax gulvmoppe! Vi har sammensat et bredt udvalg af mopper i høj kvalitet til lave priser, så du kan få det optimale ud af din Vileda UltraMax gulvmoppe. Vores UltraMax refill moppehoveder er lavet i lækkert mikrofiber materialer, som kan opsamle alverdens støv, snavs og skidt fra alle gulvoverflader. Vileda UltraMax er den mest sælgende moppe, og det er der mange gode grunde til. Det er blandt andet en super brugervenlig og effektiv gulvmoppe, som kan lige det den skal kunne. Den har ikke alverdens funktioner eller avancerede teknologier - den er simpel men ekstremt effektiv af en gulvmoppe at være. 

Med det rektangulære moppehoved, der er på en Vileda UltraMax, kan du komme ind i alle kroge og hjørner i huset. Vores refill mopper til Vileda UltraMax passer helt perfekt på moppehovedet størrelse. Der vil derfor ikke være noget af selve Vileda hovedet, der rager ud over moppehovedet. Moppehovedet fylder hele underfladen, så der ikke er noget, der ridser gulvet undervejs. Vileda UltraMax kan bruges på stort set alle overflader. Hvis du har mange gulvtæpper derhjemme, så kan du overveje en Vileda Steam/Damp gulvmoppe, som kan dampe og opfriske gulvtæpper. Hos Evermart.dk finder du både tilbehør til Vileda Steam/Damp og Vileda Spin/Easy Wring, hvis det er nogle af de modeller du allerede ejer.  

Genanvendelige refill mopper & klude til Vileda UltraMax 

Vores Vileda UltraMax refill gulvmopper er genanvendelig og har en meget lang levetid. Ikke evig levetid, så de skal skiftes ud med nogle nye på et tidspunkt. Den lange levetid opstår, fordi du kan smide dem i vaskemaskinen på 60°C efter brug. Du kan derfor have en optimal mikrofiber klud i meget lang tid, hvis du vasker den hver gang efter brug i vaskemaskinen. Vores mopper til Vileda UltraMax er designet til at rengøre fedt og andre olierede væsker på gulve med de absorberende mikrofiber tråde på kluden. Takket være mikrofiber teknologien så vil du kunne opsamle støv på en effektiv og grundig måde. 

Hvordan skal refill moppehovedet monteres på Vileda UltraMax?

Når du skal montere vores refill moppehoveder på din Vileda UltraMax, så skal du åbne trykknapperne på din gamle moppe og tage den af din Vileda gulvmoppe. Du montere blot den nye refill moppe ved blot at trykke dem på knapperne igen. Der er indbyggede knapper i alle refill mopper til Vileda UltraMax her på siden, så de passer til din gulvmoppe.

Kan UltraMax mopper bruges på andre Vileda modeller?

Vores refill mopper til UltraMax passer kun til denne Vileda model, og til 1-2 Spraymoppen fra Vileda. Alle Vileda gulvmopper er forskellige og har hver deres funktioner. Derfor passer moppehovederne ikke til alle modeller. De er speciallavet og designet til hver enkelt moppehoved. Det er kun en fordel, fordi så passer moppen perfekt til hver sin model.

På UltraMax modellen vil vores refill moppehoveder lægge sig helt ud til kanten, så der ikke er noget af selve gulvmoppens hoved, der vil skrabe hen over gulvet. Det er kun moppen der vil røre gulvet. Du undgår derfor ridser eller skrammer i gulvene, når du vasker dem. 

Hvornår skal du købe nye refill moppehoveder til Vileda UltraMax?

Til trods for, at vores refill moppehoveder har en lang levetid, så vil det være nødvendigt på et tidspunkt at købe nyt moppehoved til din Vileda UltraMax. Du vil kunne se på selve gulvvasken, hvis moppen er for slidt. Det vil ikke give samme gode resultater. Hvis moppen er slidt nok, så vil det slet ikke kunne ses at du lige har vasket gulv - og det ønsker man jo ikke! Derfor skal man skifte moppen fra tid til anden, så man aldrig laver spildt arbejde.

Hvis du kan se mørke pletter eller indgroet snavs på din moppe, som ikke går af i vaskemaskinen, så vil det være tid til at skifte den ud. Vi anbefaler altid at du skifter den ud, når den ikke kan blive ordentlig ren efter en tur i vaskemaskinen på 60°C.

Køb flere refill mopper til Vileda UltraMax og få pakkerabat 

Her på siden finder du forskellige pakkeløsninger med refill mopper til Vileda UltraMax. Mange vælger at købe flere mopper på en gang, så de ikke pludselig står uden et nyt friskt moppehoved. Det kan være frustrerende hvis man pludselig står en fredag eftermiddag inden gæsterne ankommer, og ikke kan vaske gulvet rent. Derfor har vi sammensat samlede pakker med flere mopper i en pakke til én skarp pris! Hvis du køber flere mopper på en gang, så undgår du at skulle tænke over det i et godt stykke tid. 

Mange har flere mopper liggende på lager derhjemme, ligesom med støvsugerposer. Det er ofte en af de ting på huskesedlen, som man glemmer gang på gang. Du slipper for, at skulle tænke mere over det, hvis du køber flere på en gang - og så kan du ovenikøbet spare penge ved at gøre det, når du køber dem hos os!

Stort udvalg af tilbehør til Vileda gulvmopper hos Evermart.dk

Hos Evermart.dk kan du finde et stort udvalg af tilbehør til Vileda gulvmopper, uanset hvilken model du har. Vi tilbyder både tilbehør til Vileda Steam/Damp og Vileda Spin/Easy Wring, så er der god chance for, at du kan finde det tilbehør, du står og mangler til netop din Vileda gulvmoppe. Vileda er et af de bedste mærker du kan vælge, når du køber gulvmoppe - og du kan købe det perfekte tilbehør billigt hos os, så du får størst mulig glæde af din Vileda!

Hvis du har spørgsmål til os eller brug for hjælp, så kontakt endelig vores kundeservice! Vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig på bedste vis. Du kan enten ringe til os på telefon +45 71 99 91 92 eller sende en mail til os på: [email protected]. Du er også mere end velkommen til at skrive til os på vores live chat, som du finder nederst i højre hjørne på vores hjemmeside i den grønne boks! Vi besvare alle henvendelser hurtigst muligt!