Tilbehør til Swiffer Gulvmoppe

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Swiffer (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Swiffer Gulvmoppe

Swiffer er mærket bag smarte rengøringsløsninger, som gør rengøringen nemmere og hurtigere for dig. Swiffer gulvmoppen kan både bruges til at vaske gulv, tørre støv af og faktisk også som en slags støvsuger. Swiffer kan nemlig bruges som et supplement til støvsugeren, til at fange det fine støv , så du dermed ikke behøver, at lave den helt store og dybdegående rengøring hver gang. Swiffer gulvmoppens hoved kan rotere 360 grader, hvilket gør det muligt at komme ind steder du normalt ikke ville kunne kom ind under. Kom f.eks ind under køleskabet, sofaen, kanter og hjørner, hvor kosten eller støvsugeren ikke lige kan komme ind. 

Swiffer - en alt-i-en løsning

Swiffer gulvmoppen er en alt-i-en løsning, som kan bruges til både våd og tør rengøring. Du kan nemlig selv skifte kludene alt efter hvad du skal rengøre. Lav f.eks en tør rengøring når du vil fange det fine støv rundt omkring i huset eller lejligheden, mens du kan lave den våde rengøring når du trænger til en mere dybdegående rengøring og gulvvask. Med en swiffer har du derfor både en kost og en gulvvasker samlet på et sted. Den fylder ingenting at have stående i skabet og den er super nem og handy at tage frem og bruge. 

Vask moppen igen og igen - i stedet for at smide ud

Når du skal vaske dine gulve med Swiffer gulvmoppen medfølger der klude, som bruges en enkelt gang og derefter smides ud. Dette kan på sigt godt blive en dyr og besværlig affære. For det første skal du altid sørge for, at have nye klude på lager og derudover skal du have penge op af lommen flere gange end blot en enkelt gang. Er du træt af at skulle købe nye klude og smide ud igen? så finder du løsningen lige her hos Evermart! Her på siden finder du nemlig vaskbare klude der er beregnet til Swiffer gulvmoppe. De vaskbare mopper sættes fast med stærk velcro rundt om din Swiffer gulvmoppe og så er du klar til at vaske trægulve, linoleumsgulve og mange andre typer gulve. De vaskbare klude du finder her på siden kan bruges til både våd og tør rengøring. 

Køb flere og spar penge

Hos Evermart er priserne allerede skruet helt i bund, men det betyder ikke, at du skal snydes for pakke-rabat. Meget af vores tilbehør, herunder også tilbehøret til Swiffer sælge vi nemlig i pakker, hvor der er gode besparelser at hente. I forvejen er tilbehøret er super billigt og det gælder blandt andet også mopperne / kludene til Swiffer. Selvom kludene er billige, går det ikke ud over kvaliteten. Du får holdbare mopper, der kan bruges igen og igen. Det kan være praktisk, at købe pakkerne med flere klude af flere årsager. Har du et stort rengøringsområde kan det være rart, at skifte kluden undervejs. Har du flere end blot en enkelt moppe, kan du hurtigt finde en ny i skabet og sætte den på din Swiffer. Derudover er der også super praktisk med flere klude, når de andre er til vask. 

Tilbehør til din Swiffer gulvmoppe

Det er altså her hos Evermart du finder det tilbehør du får brug for til din Swiffer gulvmoppe. Vi har samlet hele udvalget lige herover og du kan derfor blot scrolle op herfra og klikke dig rundt i udvalget af tilbehør til Swiffer. For de fleste er rengøringen ikke det sjoveste, men med det rigtige tilbehør og udstyr kan rengøringen gå hurtigere og nemmere og der derfor mere tid til alt det sjove i stedet for på rengøringen. Står du akut og mangler noget til Swiffer gulvmoppe tilbyder vi her hos Evermart dag-til-dag levering. Det betyder at hvis du bestiller i dag, kan du have produkterne allerede i morgen. Udover vores dag-til-dag levering tilbyder vi også fri fragt, så du kan få sendt dine produkter omkostningsfrit.