Opvaskebørster

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Gul (1)
 3. checkmark
  Grå (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Opvaskebørster - Få overstået opvasken nemmere med en god børste!

Hos Evermart.dk findre du et stort udvalg af gode opvaskebørster, som kan gøre opvasken endnu mere overskuelig i hverdagen! Vi tilbyder forskellige slags rengøringsbørster, så der er noget til ethvert behov. Det er meget forskelligt - tro det eller ej - hvad folk foretrækker, når det kommer til en så simpel ting som en opvaskebørste. Nogle går op i udseendet af selve børsten, hvor det for andre kun kommer an på funktionaliteten og andre vil have begge dele! Det kan derfor være noget af en jagt man kan begive sig ud på, hvis man søger den perfekte opvaskebørste. I vores udvalg ovenfor finder du forskellige bud på gode børster, som alle kan udføre opgaven, nemlig at rense skidt af dit service. Tag endelig et kig i udvalget og find din nye opvaskebørste til en ualmindeligt god pris hos Evermart.dk!

Stort udvalg af billige & gode opvaskebørster hos Evermart.dk

Hos Evermart.dk finder du et kæmpe udvalg af rengøringsartikler generelt. Vi bestræber os altid efter at udvide vores kategorier med en masse spændende produkter, så vi kan ramme alles smag og behov. Det samme gælder vores udvalg af opvaskebørster. Vi tester vores produkter, så vi kan stå inde for kvaliteten. Du kan derfor trygt købe en opvaskebørste hos os og stole på at den kan klare jobbet til punkt og prikke! Vi har samlet nogle forskellige børster her på siden, så der er noget til enhver smag. Du finder både helt almindelige og enkle opvaskebørster og så finder du nogle lidt mere avancere opvaskebørster, der har mere end bare en funktion.

Hvis du ikke aner hvor du skal gøre af både karklud, opvaskebørste, svamp og sæbe rundt omkring vasken, så tag et kig i vores kæmpe udvalg af opvaskestativer. Her kan du helt sikkert finde et stativ, der passer ind i dit køkken! Det kan hurtigt se rodet ud, hvis opvaskebørste, svampe og klude ligger og flyder rundt ved vasken. Et funktionelt opvaskestativ er en af de nemmeste måder at få ryddet op omkring køkkenbordet på! 

Hvilken opvaskebørste skal du vælge? 

Det er meget forskelligt hvad man ønsker at en opvaskebørste skal kunne. Nogle vil bare gerne have en helt simpel børste, som kan rense en tallerken. Andre vil gerne slippe for at rode rundt med sæbe og svamp under en opvask, og ønsker derfor at opvaskebørsten indeholder mange flere forskellige funktioner.

Her på siden finder du også opvaskebørster som er lidt utraditionelle. Det er børster med indbygget sugekopper, som du kan fastgøre på indersiden af vasken og kører et glas rundt i. Det er en super nem og smart løsning at få renset glas, vinglas m.m. grundigt. Det er både nemt og hurtigt samt langt mere effektivt end at stå med en svamp i hånden eller den langt klassiske opvaskebørste. 

Opvaskebørster med indbygget svamp & sæbedispenser

I udvalget ovenfor finder du også de smarte opvaskebørster med indbygget svamp og sæbedispenser. Det er en løsning mange er begyndt at vælge. Her kan du blot trykke på en knap mens du vasker dit service, og så skydes der sæbe ud gennem børstehovedet og ned på servicen. Du slipper derfor for at skulle have fat i sæbedispenseren fra køkkenbordet undervejs i opvasken. Sæbedispenseren fyldes bare op med almindeligt opvaskesæbe og så kan du ved et tryk have sæbe til opvasken. Det er også en nem måde at regulere hvor meget sæbe der skal bruges, da du bedre kan fornemme undervejs hvad der er behov for. 

Derudover er der en smart smart funktion, hvor du kan skifte hovedet på opvaskebørsten. Du kan altså klikke børstehovedet af og sætte en svamp på opvaskebørsten i stedet. Det er super smart, da du pludselig har det hele i én opvaskebørste. Du slipper altså for at købe nye opvaskesvampe løbende, da du blot kan skifte frem og tilbage på din opvaskebørste mellem børstehoved og svamp. 

Køb din opvaskebørste hos Evermart.dk i dag & modtag den i morgen!

Husk at hvis du køber din nye opvaskebørste hos Evermart.dk i dag, så modtager du den allerede i morgen! Du kan altid regne med en lynhurtig leveringstid, da vi pakker og sender ordre afsted hver dag - også i weekenderne - helt indtil kl. 22.00! Du skal derfor ikke stå og trippe efter dit nye køb, du har det lynhurtigt mellem hænderne og klar til brug. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis, så du får den absolut bedste oplevelse, når du handler hos Evermart.dk! 

Hvis du er på udkig efter andre rengøringsartikler end lige en ny opvaskebørste, så finder du skam også en masse andre ting på vores webshop, der er perfekt til rengøringen! Vi tilbyder blandt andet et udvalg af gode rengøringsklude og rengøringshandsker, så rengøringen kan blive endnu nemmere i hverdagen! Du finder også et kæmpe udvalg af tilbehør til gulvmopper - her finder du blandt andet nye gode moppehoveder i høj kvalitet til lave priser!